Hotel Restaurant Aduard

Friesestraatweg 13 9831 TB Aduard Nederland Kaart
Gemiddelde prijs € 29
|
31-504031400
0 /10
17 recensies

Restaurantprijzen

Gemiddelde prijs per menu
€ 29
(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen, exclusief drank)
Prijzen en menu's kunnen veranderen. De prijzen houden geen rekening met eventuele kortingen en zijn inclusief BTW.

Meer informatie over restaurant Hotel Restaurant Aduard

Hoe kom je er?

 • : Gratis parkeren in de buurt & Parkeerplaats

Openingstijden

Maandag t/m Zondag 05:00 - 23:30
- Ontbijt 05:00 - 10:00
- Lunch 11:00 - 22:00
- Diner 11:00 - 22:00
- Bar 05:00 - 23:30

Services

Alleen gasten die via TheFork hebben gereserveerd en hun reservering zijn nagekomen, kunnen een recensie plaatsen.
 • 10
  0
 • 9
  5
 • 8
  5
 • 7
  2
 • < 7
  3
Eten
0
Service
0
Decor
0
15/15 recensies

Jouw recensie over het restaurant Hotel Restaurant Aduard

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt gereserveerd en in dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de TheFork-app, website of via onze partnerwebsites en TheFork reserveringsmodule op de website van het restaurant.
Janfam .
Meesterproever
(39 recensies)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
10
Service
8
Decor
4
 • Datum van je bezoek: 28 okt. 2017
Onlangs met meerdere personen gegeten bij Best Western Hotel Aduard. De ontvangst en bediening waren vriendelijk en correct. De inrichting is nogal saai en deed mij denken aan een voetbalkantine. Het begin van de avond was prima met een amuse met gerookte zalm. Twee tafelgenoten begonnen met een voorgerecht; jammer dat de rest niet werd voorzien van bijvoorbeeld een broodje met kruidenboter. Mijn hoofdgerecht was de Aduarder runderstoofpot. Dat was een royale portie met heerlijk vlees, opgediend in een leuk pannetje, inclusief een lekkere stoofpeer in een overheerlijke saus. De bijgeserveerde garnituur was prima, heerlijke rode en witte kool, lekkere grote frieten, (te) gebakken aardappeltjes en rauwkost wat je zelf bij een saladebar kon ophalen. De hoeveelheden waren ruim voldoende, maar ongevraagd werd aangegeven dat bijvullen geen probleem was en dat was het ook niet. Het nagerecht was de Panna Cotta. Wat het naast de yoghurt precies bevatte weet ik niet, maar het was wel zeer smakelijk. De avond werd afgesloten met een prima kop koffie, inclusief een bonbon. Het was een smaakvolle ervaring in Aduard, alleen jammer van de ongezellige inrichting.
Ferry3 .
Meesterproever
(15 recensies)
Gemiddelde cijfer
9 /10
Eten
10
Service
10
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 14 sep. 2017
Hier met een gezelschap van 16 personen gegeten.
Gelijk opvallend: de buitengewoon vriendelijke ontvangst en verder zeer attente bediening.
Van het voorgelegde keuzemenu voor de "biefstuk van eigen boerderij" gekozen en die was medium zoals medium behoort te zijn. Rijkelijk geserveerd met gebakken aardappelen en een prima salade.
Het seizoensfruit met roomijs na afloop liet ook niets te wensen over en de cappuccino smaakte tot slot voortreffelijk. Geen enkele wanklank derhalve en dat ervoer ik ook van de overige disgenoten.
Enige minpunt wat mij betreft: het bedrijf zou wel iets aan z'n uitstraling mogen doen: is nu bijzonder saai en kleurloos. Komend vanuit Groningen bijv. is er niets dat op een plezierige wijze de aandacht trekt.
Bea H.
Expertproever
(8 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,5 /10
Eten
6
Service
6
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 29 jan. 2017
Al diverse keren hier gegeten, vooral met het gezamenlijk vieren van verjaardagen.Het was altijd goed, maar dit keer viel het tegen. De soep was lauw, de zogenaamde huisgemaakte frieten van aardappels uit Spijk, geserveerd in een papieren zakje, waren droog en soms zwart, de gebakken aardappels was prut, de bloemkool hard, even als nog wat andere groente, in de saladebar lagen de tomaten van de vorige dag er nog, dat was niet vers.
Onze kleindochter kreeg een pannenkoek die half gaar was, hier wat van gezegd maar werd voor kennisgeving aangenomen en stond ook op de rekening!
Nee, jammer, voor ons voorlopig geen Aduard weer!
José W.
Expertproever
(6 recensies)
Gemiddelde cijfer
9 /10
Eten
8
Service
10
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 11 dec. 2016
Zondag 11 december 2016.
Wederom hebben wij geweldig genoten van het 5-gangen diner (jubileum). De bediening was super, echt super. Het eten was heerlijk, amuse, soep, voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht. Iedereen was zeer, zeer tevreden. Dat betekent dat we zeker nogmaals zullen aanschuiven bij Best Western hotel Aduard. BEDANKT voor alles.
HenkenHillydeVries .
Meesterproever
(11 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,5 /10
Eten
6
Service
8
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 18 nov. 2016
Samen met mijn vrouw bij Hotel Aduard gegeten, wij hadden allebei het 4 gangen menu. De soep was goed en ook het saladebuffet was prima in orde (lekker fris ). Het hoofdgerecht viel wat tegen. De zalm was bovenop erg zout, de bijgaande saus zag er niet zo smakelijk uit en was ook niet heel erg lekker. De friet was wel heel erg doorgebakken (droog). De groente (2 soorten) was lekker en ook de gebakken aardappelen waren goed te eten. Het toetje maakte veel goed, heel erg lekker. Ons werd gaandeweg het eten niet gevraagd of alles naar wens was, ook werd er niet gevraagd of we nog wat wilden drinken. Nu zijn wij mondig genoeg om daar zelf om te vragen, maar toch..... Het is de bedoeling dat wij met kerst weer bij Hotel Aduard gaan eten (daar hebben wij een hele goede ervaring mee), hopelijk volgt dan een revanche. Ik zie er naar uit.
Bea H.
Expertproever
(8 recensies)
Gemiddelde cijfer
9,5 /10
Eten
9
Service
10
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 15 mei 2016
Met een etentje dubbele verjaardag gevierd. Prima bediening, heerlijk eten, geweldig dessert. Helemaal top. Van de gastvrouw zelfs nog een grote doos chocola gekregen. Ook onze kleindochter heeft zich prima vermaakt in de speelhoek en een lekkere pannenkoek gegeten. Wij komen zeker weer terug.
Restaurant
Hallo Bea,
Bedankt voor de mooie complimenten en de leuke recensie.
Is de doos chocola al op? in ieder geval veel nagenietplezier!
Graag tot de volgende keer.
Jenze
Sylvia V.
Expertproever
(5 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,3 /10
Eten
9
Service
8
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 30 apr. 2016
Een nachtje in het hotel gecombineerd met een diner, ik was echt positief verrast, wat heb ik heerlijk gegeten! We hebben gesmuld van de goedgevulde saladebar en daarna genoten van een tongstrelend Aduarder stoofpotje, hier kom ik voor terug!
Restaurant
Hallo Sylvia,

Wat leuk om te lezen over het Aduarder stoofpotje, Wist je dat wij deze maken van koeien die op onze eigen boerderij lopen? is zou zeggen graag tot de volgende keer in Aduard!
Jenze
Dery J.
Expertproever
(6 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,5 /10
Eten
9
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 27 apr. 2016
Was weer top! Zowel de voorgerechten als hoofd- en nagerechten waren weer voortreffelijk. Mooi opgemaakte borden, heerlijke asperges met geclarifiëerde boter en heerlijke eigengemaakte Tiramisu... Chapeau!! Jammer dat je hier geen foto's kunt plaatsen..????
Restaurant
Hallo Dery,
Leuk om je weer in het restaurant te zien,
én ook nog zo'n mooie recensie.
Foto's op iens lijken mij ook een goed idee :-)
Graag tot de volgende keer!
Jenze
st60 .
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
9 /10
Eten
9
Service
9
Decor
9
 • Datum van je bezoek: 22 apr. 2016
Met onze familie (13 personen) hebben we heerlijk gegeten! De bediening was prima en het eten was heerlijk! Prijs-kwaliteit is goed. De jarige werd zelfs nog verwend met een attentie.
Super allemaal en voor herhaling vatbaar.
Restaurant
Hallo st60,
Wat fijn dat het allemaal lekker was en dat jullie het zo goed hebben gehad bij ons.
Graag tot over een jaar of eerder ;-)
Jenze
Willemijn E.
Expertproever
(8 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,5 /10
Eten
7
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 20 feb. 2016
Gisteravond hier gegeten, ontzettende leuke avond gehad! Het decor is leuk, alleen staan de tafels erg dicht op elkaar en galmt het geluid een beetje. De hele tafel heeft heerlijk gegeten. Ik had alleen als hoofdgerecht de 'gehaktburger' besteld en dit werd geserveerd op een zuurdesembrood, deze combinatie vond ik niet geslaagd. Ik had de burger lekkerder gevonden op een ander soort broodje en met een salsa erop. Voor de rest een geslaagde avond gehad! En het voor- en nagerecht waren heerlijk!
Restaurant
Beste anoniem,

Fijn om te lezen dat u een geslaagde heeft gehad. Bedankt voor de kritische noot op de gehaktburger, daar gaan we naar kijken.

Jenze
Stokkebrood G.
Meesterproever
(20 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,8 /10
Eten
9
Service
9
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 24 jan. 2016
Hier een viergangenmenu gegeten. Zeer vriendelijke ontvangst door twee spontane serveerster. Voorgerecht rundvlees carpaccio gesneden , daarna een werkelijk heerlijk gebonden kippesoep en als hoofdgerecht vijf super lekkere lamscoteletten met een voor ons doen grote portie frites en gebakken aardappelen warme groenten en rauwkost van het buffet. Als dessert vers fruit met ijs en slagroom. We hadden een topavond.
Restaurant
Beste Geselligkeit,
Enorm bedankt voor uw bericht.
Fijn om te lezen dat de avond zo goed geslaagd is.
Graag tot ziens!
Jenze Kingma
HenkenHillydeVries .
Meesterproever
(11 recensies)
Gemiddelde cijfer
9 /10
Eten
9
Service
9
Decor
9
 • Datum van je bezoek: 25 dec. 2015
Op eerste kerstdagmiddag hier deelgenomen aan het kerstbuffet. Ondanks dat het behoorlijk druk was ging alles van een leien dakje. De bediening was snel, de sfeer was goed en het eten (buffet) was overheerlijk. Wij willen Hotel Aduard een groot compliment maken.
Restaurant
Beste Henk en Hilly,
Wat leuk dat jullie een bericht achterlaten.
Ook goed om te lezen dat alles zo goed gegaan is en dat jullie lekker gegeten hebben.
Graag tot ziens ook in dit mooie jaar weer.
Met gastvrije groet,
Jenze Kingma
Frank S.
Meesterproever
(11 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,3 /10
Eten
8
Service
9
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 23 okt. 2015
Verjaardagsdineetje met vijf personen. Rustige en ruime tafel, uitstekende bediening en heerlijke gerechten. Eén nam het weekmenu. Geen liefhebber van rode kool, maar vanaf nu dus wel! Verder twee keer biefstuk, een keer spareribs en een keer hertensukade met heerlijke paddenstoeltjes. Volop bijgerechten. En de Rioja Crianza paste er goed bij. Prettige toetjes en iedereen was zeer tevreden.
Restaurant
Beste Franksteyvers,
Bedankt voor uw mooie recensie,
We zijn blij dat u deze ervaringen wil delen met de buitenwereld.
Groeten uit Aduard
Jenze Kingma
Eigenaar
Annie B.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
4,5 /10
Eten
3
Service
6
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 3 mei 2015
Het eten is ons heel slecht bevallen,heel klein schnitzel met theelepeltje paprikasaus.
De gebakken Aardappelen ging maar de groente !!!!
Kei keiharde wortelen,en de salade bar.......jasses!
Iedereen met zijn snufferd erboven .
Nee voor ons deze gaarkeuken niet weer.
We rijden liever wat om naar een ander restaurant.
Restaurant
Beste annie38,
We vinden het enorm vervelend om te lezen dat het jullie zo slecht bevallen is.
Wel hopen we dat u zich zult bedenken en ons restaurant nogmaals wil bezoeken om het nog een keer te proberen.
Bedankt voor uw feedback en hopelijk tot ziens in Aduard.
Jenze Kingma
Directeur
Pieter .
Meesterproever
(52 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,5 /10
Eten
7
Service
6
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 26 sep. 2014
Een keuken met de smaken van de regio. We hadden er denk ik teveel van verwacht want het viel tegen. Een jong team wat niet echt lette op hun gasten. Ik koos voor de carpaccio van Nagelhout en de vega Indiase curry. De Nagelhout was mooi, droog maar komt dit uit de regio? Wat nu jammer was, de dressing met de pijnboompitten, het was geen topper en zonde van de Nagelhout.
De vega Indiase curry had een mooie pit maar dat was het dan ook. De smaak bleef wat aan de vlakke kant. Iets wat zeker niet hoeft voor een curry.
Samenvattend; aardig maar een middelmatige keuken.
TheFork maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren, de prestaties van de sites te meten en de retargeting van advertenties te regelen. Door de site te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie of verander je instellingen.