Hotel De la Poste

Marktstraat 5 7631 BX Ootmarsum Nederland Kaart
Gemiddelde prijs € 42
|
31-541291212

Restaurantprijzen

Gemiddelde prijs per menu
€ 42
(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen, exclusief drank)
Prijzen en menu's kunnen veranderen. De prijzen houden geen rekening met eventuele kortingen en zijn inclusief BTW.

Meer informatie over restaurant Hotel De la Poste

Hoe kom je er?

 • : Gratis parkeren in de buurt

Openingstijden

Maandag t/m Zondag 12:00 - 20:30
- Ontbijt 08:30 - 10:00
- Lunch 12:00 - 16:30
- Diner 17:00 - 20:30

Services

Alleen gasten die via TheFork hebben gereserveerd en hun reservering zijn nagekomen, kunnen een recensie plaatsen.
 • 10
  0
 • 9
  0
 • 8
  2
 • 7
  0
 • < 7
  2
4/4 recensies

Jouw recensie over het restaurant Hotel De la Poste

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt gereserveerd en in dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de TheFork-app, website of via onze partnerwebsites en TheFork reserveringsmodule op de website van het restaurant.
Sjoerd J.
Expertproever
(5 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,3 /10
Eten
9
Service
8
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 6 feb. 2016
Op 6 februari te midden van de carnavalsdrukte in Ootmarsum een rustige restaurant gevonden. Attente bediening, mooie zaal, je zou er alleen nog wat meer één geheel van kunnen maken (niet zijn er verschillende stijlen). Dan het eten: als hoofdgerecht hadden we een zalm-gambaspies, die goed was (niet te hard-niet te zacht). Bijgeleverde salade en frites keurige hoeveelheid! Als nagerecht een heerlijke proeverij. Het was één grote verassing met afwisselende en verrassende smaken!
Clarence53 .
Expertproever
(8 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,5 /10
Eten
6
Service
6
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 4 aug. 2015
Op 4 augustus 2015 hier gegeten met twee personen. sfeervol ingericht was ook in eerste instantie de reden dat we dit adres uitkozen. De bediening is meer vriendelijk dan ter zake kundig (vakantiekrachten?). Dit uitte zich in o.a. in vergissingen, ook bij andere tafels.
Omdat de trek, vanwege het warme weer, niet groot was zagen we af van een voorgerecht en bestelden we "brood met dips" en "runderrib eye" . Voor € 4,50 kun je als natuurlijk geen uitgebreid "dipbroodje" verwachten, een paar broodjes met smeerseltjes, dat was het.
Vervolgens de rib eye, lekker stukje vlees, niets mis mee, volgens de kaart met seizoengroenten, hebben we niet gezien of misschien waren het die paar stukjes groente die in de begeleidende jus lagen?. Geen andere groente, geen sla of i.d., alleen nog een schaal frites. Dat is toch wel magertjes voor een prijs van € 22,50 leek ons. De huiswijn was ok en dat gold ook voor de koffie die we als toetje namen.

Tip, zorg er voor dat het personeel er wat meer uniform gekleed bij loopt, past toch beter bij een dergelijk bedrijf. De vergissingen werden weliswaar goedgemaakt door de vriendelijkheid van het personeel maar iets meer professionaliteit zou toch wel meer passen bij de uitstraling van dit hotel. En wat het hoofdgerecht betreft ontbrak toch echt een bak "zomerse" sla of i.d.
Wim C.
Meesterproever
(34 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,3 /10
Eten
5
Service
8
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 16 aug. 2013
Gelokt door het mooie weer op deze warme augustusavond, kozen we op onze zoektocht door Ootmarsum voor het tuinterras van Hotel de la Poste. De plek is prima (beetje oubollig), de bediening vlot en vriendelijk, maar de gerechten vielen tegen. Het voorgerecht met zalm was van matige kwaliteit en de opmaak van het bord fantasieloos. Aan de andere kant van de tafel bevielen de gamba's beter. De biefpuntjes in teriyakisaus waren vlak van smaak en het groentengarnituur werd rommelig gepresenteerd. Hetzelfde groentengarnituur vergezelde op het andere bord de gebakken rode mul, die niet dagvers was. Al met al een teleurstellende ervaring !
Lokkie L.
Meesterproever
(48 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,5 /10
Eten
8
Service
9
Decor
9
 • Datum van je bezoek: 5 dec. 2012
Prachtige entourage (oude klassieke stijl). Op Sinterklaasavond was het erg rustig en daardoor een van de weinigen in het restaurant, wat ongezellig dus. Restaurant sloot die avond al om 21:00 uur.
Verrassingsmenu gegeten, was prima. Amuses goed aangepast aan keuze van het diner. Porties net voldoende om niet met een lege maag weg te gaan.
Niet erg goedkoop, 4-gangen verrassingsmenu
E 40,==, 4-gangen wildmenu (verrassingsmenu) E 45,=.
Glas rode huiswijn E 4,20. Fles water E 4,50.
Restaurant
(Alsnog) hartelijk dank voor deze recentie. Als kleine correctie willen we graag aangeven dat onze huiswijn € 3,30 kost(e) en u gekozen heeft voor een gradatie hoger. We zijn blij dat u lekker hebt gegeten!
TheFork maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren, de prestaties van de sites te meten en de retargeting van advertenties te regelen. Door de site te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie of verander je instellingen.