Terug

Recensies Himalaya Palace Restaurant

9,1/10

Uitmuntend

Gebaseerd op 475 recensies
Alleen gasten die bij het restaurant hebben gedineerd nadat ze via TheFork hebben gereserveerd, mogen een beoordeling schrijven.

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt gereserveerd en bij dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de app of website van TheFork of via onze partnerwebsite en reserveringsmodule van TheFork op de website van het restaurant.

 1. Carla B.
  Carla B.
  • 4 recensies
  9,5/10

  Vorig jaar hier ook al eens gegeten met mijn kleinzoon van 16. Hij had toen nog nooit Indiaas gegeten en hij vond het heerlijk!ik ook, de beste van alle Indiase restaurants die ik heb bezocht. Nu is hij 17 en het was weer verrukkelijk, zo smaakvol, kleurig . Heel vriendelijk personeel. Niet opdringerig, laten de gasten met rust. Tot de volgende keer, over een half jaar, denk ik???? ik kom ervoor uit Utrecht.

 2. Yasmina J.
  Yasmina J.
  • 1 recensie
  10/10

  Heerlijk eten en goeie service , en schoon restaurants .

 3. M.R. V.
  M.R. V.
  • 8 recensies
  10/10

  Heerlijk eten, zeer vriendelijke bediening voor een uiterst schappelijke prijs. Uitstekende portiegrootte. Voor liefhebbers van de Indiase keuken absoluut een aanrader!

  Himalaya Palace Restaurant

  Beste M.R. Vader. bedankt voor uw recensies. Het was ons plezier om u te verwelkomen bij ons restaurant. Service, eeten vinden wij ontzettend belangrijk, Graag tot de volgende keer. Team Himalaya Palace

 4. John V.
  John V.
  • 24 recensies
  10/10

  Het eten was altijd al super, maar sinds de verhuizing is ook de accommodatie top en dus ook de sfeer!

  Himalaya Palace Restaurant

  Beste John Verhoeven bedankt voor uw recensies. Het was ons plezier om u te verwelkomen bij ons restaurant. Service, eeten vinden wij ontzettend belangrijk, Graag tot de volgende keer. Team Himalaya Palace

 5. Harminder M.
  Harminder M.
  • 14 recensies
  8,5/10

  Gisteren zijn we hier met zijn tweeën uit eten geweest. Het eten en de service was goed. Alleen de verhouding tussen de curry’s en rijst was naar mijn inzien een beetje in onbalans. We hadden 2 curry gerechten besteld, maar kregen 1 bord/kom met rijst. Maar over het algemeen was het een geslaagde avond en zeker voor herhaling vatbaar! Keep up the good work!

  Himalaya Palace Restaurant

  Beste Harminder Machado bedankt voor uw recensies. Het was ons plezier om u te verwelkomen bij ons restaurant. Service, eeten vinden wij ontzettend belangrijk, Graag tot de volgende keer. Team Himalaya Palace

 6. Willem H.
  Willem H.
  • 16 recensies
  10/10

  Allereerst viel de vriendelijke bediening op. Mooi schoon en sfeervol restaurant. Het eten was goed bereid en goed van smaak. Een tevreden gast.

  Himalaya Palace Restaurant

  Beste willem Hoorn Hartelijk bedankt voor uw recensies. Het was ons plezier om u te verwelkomen bij ons restaurant. Service, eeten vinden wij ontzettend belangrijk, Graag tot de volgende keer. Team Himalaya Palace

 7. Ad D.
  Ad D.
  • 17 recensies
  10/10

  Uitstekend authentiek Indiaas eten met zeer vriendelijke bediening. Het nieuwe restaurant, 30m naast het oude, is heel mooi en gezellig ingericht.

  Himalaya Palace Restaurant

  Beste Ad Damstra, Hartelijk bedankt voor uw recensies. Het was ons plezier om u te verwelkomen bij ons restaurant. Service, eeten vinden wij ontzettend belangrijk, Graag tot de volgende keer. Team Himalaya Palace

 8. EVA V.
  EVA V.
  • 3 recensies
  10/10

  eindelijke weer openen ..nieuw locatie ..ook nieuw menu kaart . er is een nieuw phall curry...maar ik weet niet wat is dat .wow heel gezellig plaats..eten en service was top.

  Himalaya Palace Restaurant

  Beste , Eva Hartelijk bedankt voor uw recensies. Het was ons plezier om u te verwelkomen bij ons restaurant. Service, eeten vinden wij ontzettend belangrijk, Graag tot de volgende keer. Team Himalaya Palace

 9. Ruud H.
  Ruud H.
  • 15 recensies
  10/10

  ambiance 10, gastvrijheid 10, bediening 10 en de gerechten een dikke 10!! Tot vrijdag!

  Himalaya Palace Restaurant

  Beste Ruud Halm, Hartelijk bedankt voor uw recensies. Het was ons plezier om u te verwelkomen bij ons restaurant. Service, eeten vinden wij ontzettend belangrijk, Graag tot de volgende keer. Team Himalaya Palace

 10. Ruud H.
  Ruud H.
  • 15 recensies
  9/10

  gelukkig weer open, wat hebben we het gemist! Heerlijk gegeten, de altijd prettige bediening, alleen mogen de gerechten wel warmer opgediend worden. Toch weer een super avond!

 11. Ruud H.
  Ruud H.
  • 15 recensies
  10/10

  prachtig nieuw en sfeervol restaurant! Proficiat! Gerechten en gastvrijheid als vanouds: top! Weer een geweldige avond!

 12. John V.
  John V.
  • 24 recensies
  9/10

  In de net geopende nieuwe vestiging geweest, het was weer echt top!!

 13. Rob S.
  Rob S.
  • 3 recensies
  7,5/10

  goede service en ambiance. prime eten voor een goed prijs.

 14. Ruud H.
  Ruud H.
  • 15 recensies
  10/10

  het was wederom geweldig! Een succesvolle verhuizing naar nr 22 gewenst, we komen heel snel kijken!

 15. Wilma W.
  Wilma W.
  • 10 recensies
  9/10

  Heerlijk gegeten

  Himalaya Palace Restaurant

  Beste Wilama Wurpel , Hartelijk bedankt voor uw recensie. Het was ons plezier om u te verwelkomen bij ons restaurant. Service, eeten vinden wij ontzettend belangrijk, Graag tot de volgende keer. Team Himalaya Palace

 16. Brigitte v.
  Brigitte v.
  • 1 recensie
  3/10

  helaas, kwaliteit stond haaks op het geen wij moesten betalen. het vlees was uitgedroogd en had weinig smaak. heel veel saus en weinig garnalen en de pudding bleek een heel klein bakje vla te zijn.

  Himalaya Palace Restaurant

  Beste Brigitte Van Houten, Hartelijk bedankt voor uw recensies. Het was ons plezier om u te verwelkomen bij ons restaurant. Service, eeten vinden wij ontzettend belangrijk, Graag tot de volgende keer. Team Himalaya Palace

 17. Paul D.
  Paul D.
  • 2 recensies
  9,5/10

  Het blijft keer op keer weer een feestje om hier te eten!

  Himalaya Palace Restaurant

  Beste Paul Denkers, Hartelijk bedankt voor uw recensie. Het was ons plezier om u te verwelkomen bij ons restaurant. Service, eeten vinden wij ontzettend belangrijk, Graag tot de volgende keer. Team Himalaya Palace

 18. George M.
  George M.
  • 7 recensies
  10/10

  Al meerdere keren hier gegeten het is gezellig en het eten blijft gewoon zeer goed echt een aanrader

 19. Fons J.
  Fons J.
  • 5 recensies
  8/10

  Heerlijk gegeten, prima porties en de prijs ok.

 20. Florien L.
  Florien L.
  • 4 recensies
  9/10

  Heerlijk gegeten, gerechten waren met zorg bereid , het naanbrood was heerlijk. Bediening vriendelijk en snel. Veel keuze op de menukaart , ook verschillende Indiase en Nepalese biertjes.

 21. Carla B.
  Carla B.
  • 4 recensies
  10/10

  Vanavond heerlijk gegeten met mijn kleinzoon. Goed advies van de eigenaar: ober om het samengestelde menu te kiezen. Het was heerlijk, in een woord heerlijk!!! Wij komen terug!!

 22. Sietse H.
  Sietse H.
  • 1 recensie
  10/10

  Waanzinnig lekker eten en echt meer dan genoeg, het zijn grote porties. Goede service, zeer vriendelijk personeel en ze staan niet elke vijf seconden aan je tafel. Ook nog betaalbaar. We komen hier zeker terug!

 23. Nelske M.
  Nelske M.
  • 35 recensies
  10/10

  Een hele fijne plek om te eten. Zeer vriendelijke bediening en het eten was een groot feest. Wij komen hier zeker weer naar terug.

 24. Ruud H.
  Ruud H.
  • 15 recensies
  10/10

  altijd een (culinair) feest in dit restaurant!

 25. Mel M.
  Mel M.
  • 2 recensies
  9,5/10

  Heerlijk eten, goede service. Een restaurant waar goed Indiaas/Nepalees eten voorop staat, maar ook de sfeer was gezellig en voor een Woensdagavond nog best druk. Het personeel is top, vriendelijk en met humor wat de ervaring nog leuker maakte. We hebben hier vaker gegeten en het eten is altijd goed.

 26. Hans V.
  Hans V.
  • 6 recensies
  8/10

  Heerlijk gegeten in een gemoedelijke sfeer. Gerechten waren zeer smakelijk, gevarieerd en gunstig geprijsd. Bediening was vriendelijk en correct. Wij komen hier zeker binnenkort weer eens terug.

 27. Ruud H.
  Ruud H.
  • 15 recensies
  10/10

  geweldig met z’n vijven gegeten, wat een prachtig diner! En....... gastheerschap is meesterschap! Klasse !!

 28. Ad D.
  Ad D.
  • 17 recensies
  9,5/10

  Het eten is echt authentiek Indiaas en heel erg lekker. De bediening is heel vriendelijk.

 29. Fam. S.
  Fam. S.
  • 2 recensies
  10/10

  Heerlijk gegeten Aardige mensen

 30. L.ucie W.
  L.ucie W.
  • 4 recensies
  8,5/10

  Laat je niet tegenhouden door de sobere en niet sfeervolle inrichting. Waar t hier echt om gaat is t eten. We hebben heerlijk gegeten! Er is genoeg keuze. Wij hadden twee menu’s (vis en vlees voor twee personen genomen) en we konden van alles wat proeven. De bediening is echt super aardig en we gaan zeker terugkomen. Het smaakt naar meer.

 31. Karin v.
  Karin v.
  • 1 recensie
  8,5/10

  Heerlijk gegeten, bedienend personeel erg vriendelijk en goede uitleg over het eten . Dit was onze eerste keer maar willen zeker nog eens terugkomen om weer iets anders van de kaart te proberen!!

 32. Luuk H.
  Luuk H.
  • 9 recensies
  8/10

  Zeer vriendelijke bediening. Goed eten, maar niet speciaal.

 33. S S.
  S S.
  • 1 recensie
  8,5/10

  Dit was ons 2e keer en wederom heerlijk gegeten en een zeer goede service gehad. Proef zeker de Patiala dessert...heerlijk. Hier komen we zeker weer terug!!

 34. Ruud H.
  Ruud H.
  • 15 recensies
  9,5/10

  het was weer geweldig, de chicken tandoori zelfs super! de ontvangst en bediening als altijd, vlot en vriendelijk. een dikke 10 voor deze avond!

 35. Ad D.
  Ad D.
  • 17 recensies
  8,5/10

  Echt Indiaas en Nepalees eten, vriendelijke bediening en een redelijke prijs.

 36. Ad D.
  Ad D.
  • 17 recensies
  9,5/10

  Heel erg lekker eten en vriendelijke service. Authentieke Indiase en Nepalese gerechten.

 37. Barbara t.
  Barbara t.
  • 5 recensies
  9/10

  Heerlijk gegeten, we komen hier vaker en zijn nog nooit teleurgesteld. Ook de Nepalese gerechten zijn aan te bevelen. Qua sfeer kan het beter, maar ik eet liever lekker dan dat ik in een geweldig sfeervol restaurant zit en de gerechten vallen tegen.

 38. Rob H.
  Rob H.
  • 12 recensies
  9/10

  Zoals altijd weer heerlijk gegeten en vriendelijk geholpen. Met mijn partner vrienden uitgenodigd en een gezellige avond gehad bij Himalaya in Aalsmeer.

 39. Bart B.
  Bart B.
  • 3 recensies
  10/10

  Wederom weer erg lekker gegeten! Complimenten voor de eigenaar, hij is enorm gastvrij!

 40. Frans P.
  Frans P.
  • 1 recensie
  8,5/10

  Heerlijk eten in een gezellige atmosfeer.