Gemiddelde prijs voor een maaltijd, berekend op basis van een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert, exclusief drankjes. De gemiddelde prijs is slechts een indicatie.
Het Oude Dykhuys
Een tafel reserveren
Reserveer gratis
Kijk alvast op deze menukaart
Verken het culinaire aanbod van dit restaurant en laat je inspireren.
Laatste update
5 november 2024
Type cuisine
Frans
Menufoto's (3)
+1
Alle foto's van gerechten (8)
+4
Voorgerechten
Snoekbaarsbonbon, gerookte paling van eveleens en rivierkreeftstaartjes
€ 25,5
Met appel van de olmenhorst, zoetzure koolrabi, brioche, kropsla en witlof
Zalm, fris gepekeld en coquille in kroepoek gebakken
€ 24,5
Oosters gemarineerde groenten, geroosterde prei, sambai-crème en dressing
Bloemkool en truffel
€ 19,5
Met amandelmayonaise, drie kleuren bloemkool in het zoetzuur, krokante chips van aardappel en gefrituurd eidooier
Paté van eendenlever en fazant
€ 29,5
Frisse dressing van rozenbottel, peer, vossenbessen en geroosterd kastanje brood
Gepekelde ossenhaas
€ 25,5
Piccalilly panna cotta en crème, frisse zoetzure groenten, crumble van grove mosterd en krokant van zuurdesem
Wildbouillon
€ 12,5
Met wildravioli’s, paddenstoelen en bosui
Voorgerecht van het oude dykhuys menu
€ 22,5
Hoofdgerechten
Kabeljauw op lage temperatuur gegaard
€ 29,5
Geserveerd met kalfsschenkel, opperdoes aardappel, kleurrijke groenten en jus van kalf
Schol met topping van kreeftensalade
€ 37,5
Venkel met pernod, wortel, suikererwten, koekje van risotto en saus van gepekelde citroen
Cannelloni eigenwijs gevuld met bospaddenstoelen en roche baron
€ 27,5
Geserveerd met biet texturen (dry-aged, zoetzuur, gelei, krokant en poeder) waarbij saus van sherry
Fazant sous vide gegaard en bitterbal van de bout
€ 34,5
Zuurkool, spruitjes, stoofpeer, taartje van aardappelpuree en saus van laurier
Hertenrugfilet en hertensukade
€ 35,5
Rode kool, appel, aardappel, spruit en saus met kruidkoek
Tournedos van ossenhaas, gestoofde wang, lardo di colonnata
€ 37,5
Gebakken paddenstoelen, najaar groenten en jus met madeira
Hoofdgerecht van het oude dykhuys menu
€ 27,5
Nagerechten
Kaasplateau van europese boerenkazen gesneden van onze kaaswagen
€ 3,5
Geserveerd met diverse soorten garnituren
Yoghurtbavarois
€ 13,5
Mandarijn, kalamansi cremeux, witte chocolade, en sorbet van passievruchten
Tartelette met gepocheerde peer
€ 11,5
Amandel, vijg, marsala-ijs en gel met specerijen
Tartelette met gepocheerde peer
€ 11,5
Amandel, vijg, marsala-ijs en gel met specerijen
Dessert van 'het oude dykhuys' menu
€ 11,5
Gezoete crème fraîche, ijs van vanille en galette van witte chocolade en roze peper
Menu
Lunchmenu
€ 39,5
Een dagelijkse suggestie van drie gangen voor onze lunchgasten. Drie gangen
Menu “het oude dykhuys”
€ 62,5
Een dagelijkse suggestie van vier gangen voor onze dinergasten. Vier gangen
Verse friet
€ 7,5
Voor de liefhebbers serveren wij bij het hoofdgerecht verse friet, gesneden van aardappelen uit de haarlemmermeer. Per schaal
Ben je een restauranteigenaar?
Registreer je restaurant
Vertel ons meer over jezelf en we nemen zo snel mogelijk contact met je op
Al een gast
Log in op TheFork Manager en neem contact met ons op via de chat.