- Tsa Siu Yuk (Chinese babi pangang, extra mager & mals)
- Foh Nam (Chinese babi pangang, vet & krokant gebakken)
- Lak Tjap Ngau (ossenhaas in scherp gekruide saus op taugé bedje)
- Tau Sie Kai (kipfilet met zwarte bonensaus)
- Tau Sie Ngau (ossenhaas met zwarte bonensaus)
- Tau Sie Ha (garnalen met zwarte bonensaus)
- Szechuan Kai (Kipfilet met zeer scherpe Szechuansaus)
- Szechuan Ngau (ossenhaas met zeer scherpe Szechuansaus)
- Szechuan Ha (garnalen met zeer scherpe Szechuansaus)
- Gesneden kip met kerriesaus
- Tipan garnalen met zwarte pepersaus
- Babi Pangang (mager vlees)
- Tipan zalm met zwarte pepersaus
- Sai Ling Kai (gepaneerde kipfilet met lemonsaus)
- Pak Choi Ngau (ossenhaas met Chinese groenten)
- Pak Choi Ha (garnalen met Chinese groenten)
- Tipan ossenhaas met speciale knoflooksaus
- Siu Ab Tjai (Pekingeend met sojasaus)
- Por Lor Ab (Pekingeend met ananas)
- Ossenhaas met Cashewnoten
- King Do Ngau (licht gepaneerde ossenhaas met pikante zoetzure saus)
- Lak Tjap Tsa Siu (geroosterd varkensvlees in scherp gekruide saus op taugé bedje)
- Lak Tjap Kai (kipfilet in scherp gekruide saus op taugé bedje)