Terug

Menu Het Ei van Columbus

  • menukaart

menukaart

Voorgerechten

Carpaccio van ossenhaas
€ 11

Met pesto, Parmezaanse kaas en balsamico

Bistro champignons
€ 9

In een kruidensaus gegratineerd met Beemster

Caesar Salade
€ 11

Met suikersla, gegrilde kip, ei, ansjovis, croutons en Parmezaanse kaas

Franse uiensoep
€ 7

Met een kaascrouton

Spicy garnalen
€ 11

met rode pepers, bosui en knoflook

Vitello tonnato
€ 11

Gebraden kalfshaas met kappertjes en tonijnmayonaise

Hoofdgerechten

Steak "Black Angus"
€ 27

van de Big green egg met rode port- of gorgonzolasaus

Zalmfilet
€ 21

Met groene asperges en hollandaisesaus

Varkenshaasmedaillons
€ 18,5

met krokante pancetta en paddenstoelen-roomsaus

Kaafondue
€ 18,5

Met crudité en desembrood

Kippetje uit de oven
€ 17,5

Met ratatouille en hoisinsaus

"Columbussaté"
€ 17,5

Varkenshaas met atjar tjampoer, seroendeng en kroepoek

Desserts

Coupe "Columbus"
€ 7,5

Hollandse aardbeien met vanille-ijs en slagroom

Café Glacé
€ 7,5

Koude mix van roomijs, koffie en Tia Maria

Creme brulee
€ 7,5

Met gebrande rietsuiker

Coupe Krokant
€ 7,5

Met karamel-, walnoiten-, en straciatella-ijs

Huisgemaakte appeltaart
€ 7,5

Met kaneel-ijs en slagroom

Prijzen en gerechten kunnen veranderen.

Deze prijzen bevatten geen aanbiedingen.

Getoonde prijzen zijn inclusief btw.

Eenvoudig en snelDirect bevestigd