Gemiddelde prijs voor een maaltijd, berekend op basis van een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert, exclusief drankjes. De gemiddelde prijs is slechts een indicatie.
Het Ei van Columbus
Een tafel reserveren
Reserveer gratis
Kijk alvast op deze menukaart
Verken het culinaire aanbod van dit restaurant en laat je inspireren.
Chef
Jeroen Hars
Type cuisine
Frans
Voorgerechten - diner menu
Carpaccio ossenhaas
€ 13
Met parmezaan, balsamico en pesto
Gerookte rib eye
€ 13
Met beukenzwam, shi-i-take, amandelen en truffelmayo
Wildplankje
€ 13
Met gerookte hert, wildzwijnspate, bitterbal en wildbouillon
Caesar salade
€ 13
Caesar salademet ei, parmezaan, gegrilde kip, ansjovis en tonijnmayonaise
Spicy garnalen
€ 13
Met rode pepers, bosui knoflook en ciabatta
Gerookte zalm
€ 13
Met wasabi kroepoek garnalenkroketje en wasabimayonaise
Bistro champignons
€ 12
Gegratineerd met gruyere
Hoofdgerechten
Steak “black angus”
€ 29,5
Met yakitorisaus
Saté “columbus”
€ 21,5
Varkenshaas met atjar tjampoer, kroepoek en seroendeng
Burger “columbus”
€ 22,5
Met suikersla, spek, cheddar en zoete aardappel frites
Biefstukjes van het huis
€ 24,5
Met peper- of gorgonzolasaus
Zeebaars
€ 24,5
Met gebakken spinazie en citroenmayonaise
Truffelpasta
€ 18,95
Ravioli met groente, schuim van parmezaan en groene asperge
Eendenborstfilet
€ 24,5
Met gekaramelisseerde witlof en kersenjus
Soepen
Aspergesoep met ham en ei
Mosterdsoep met spek en appel
€ 8
Kindermenu
Tomatensoepje of fruitspiesje
€ 4,5
Kinderplate
€ 9,25
Met frikandel, kroket of kipnuggets
Kinderijsje
€ 4,25
Weekmenu
3-Gangenmenu
€ 37
Wij informeren u er graag over
Desserts
Pavlova “classique”
€ 9,5
Meringue, rood fruit en vanille-ijs
Dame blanche
€ 7,5
Met vanille-ijs, warme chocolade saus en slagroom
Creme brulee
€ 7,5
Van butterscotch
Tarte tatin
€ 9,5
Met kaneel-ijs, vanillesaus en slagroom
Volledige menukaart
Veelgestelde vragen
In Het Ei van Columbus, is de chef-kok Jeroen Hars.
Als je van plan bent bij Het Ei van Columbus uit eten te gaan, is de gemiddelde prijs ongeveer € 38. De gemiddelde prijs wordt berekend op basis van voor-/hoofdgerecht of hoofd-/nagerecht zonder drankjes. Prijzen zijn door het restaurant verstrekt.
Ja, Het Ei van Columbus is geïdentificeerd als een restaurant met vegetarische keuzes op het menu.
Zeker, Het Ei van Columbus is geïdentificeerd als een restaurant met glutenvrije keuzes op het menu.
Zeker, Het Ei van Columbus is geïdentificeerd als een restaurant met biologische keuzes op het menu.
Zeker, Het Ei van Columbus is geïdentificeerd als een restaurant met zuivelvrije keuzes op het menu.
Ja, Het Ei van Columbus is geïdentificeerd als een restaurant met lokale gerechten op het menu.
Ben je een restauranteigenaar?
Registreer je restaurant
Vertel ons meer over jezelf en we nemen zo snel mogelijk contact met je op
Al een gast
Log in op TheFork Manager en neem contact met ons op via de chat.