8,3/10
Zeer goed
Gebaseerd op 267 recensies
Alleen gasten die bij het restaurant hebben gedineerd nadat ze via TheFork hebben gereserveerd, mogen een beoordeling schrijven.

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt gereserveerd en bij dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de app of website van TheFork of via onze partnerwebsite en reserveringsmodule van TheFork op de website van het restaurant.

 1. Wytze B.
  Wytze B.
  • 7 recensies
  9,5/10

  Prima gerechten, Leuk uitzicht op het water. Vriendelijke en gastvrije medewerkers en goede smaken. En ook goed advies voor wijnen bij de gerechten. Zeker een aanrader!!

 2. Marjolein V.
  Marjolein V.
  • 19 recensies
  8/10

  Lekker gegeten, kreeftenmenu was prima. De bediening was keurig, maar net wat te weinig alert. Leuke avond gehad.

 3. Aventurastyle v.
  Aventurastyle v.
  • 19 recensies
  10/10

  Ik kan de beoordeling punten niet aanvinken . Maar ik zet via dit bericht overal uitstekend bij. We hebben heerlijk gegeten . Door de loyaliteit korting van 2000 yum,S heb ik voor dit restaurant gekozen . We hadden zelfs vergeten dat er afstand gehouden moest worden . Maar het buiten terras was zo ingericht dat het nog gezellig bleef . Alles werd netjes uitgeserveerd . En aan tafel uitgelegd wat wij op ons bord hadden . Zeker voor herhaling vatbaar . Groet H van der Bilt

 4. Tim v.
  Tim v.
  • 22 recensies
  7,5/10

  Het blijft een prachtige locatie, maar de keuken is op z’n retour. Geen amuses meer, weinig uitgesproken smaken of creatieve combinaties. De sabaillon leek op vanillevla.

 5. Rene B.
  Rene B.
  • 15 recensies
  8/10

  De locatie is super; heerlijk naast het water en ook nog gratis parkeren. Het personeel is goed, snel, vrolijk en het eten top. Wat wil je nog meer?

 6. Ieke v.
  Ieke v.
  • 3 recensies
  8/10

  Zowel de entourage en bediening is uitstekend! Alle gerechten die wij bestelden, waren qua smaak & look een feestje om te zien. Maar ......ik vind de prijs - volumeverhouding met name van twee kreeftgerechten beneden peil. Heel erg prijzig voor wat het is. - Bij de kreeftensoep a €25,- (Capucino) ontbraken de beloofde stukjes kreeft. Ook bij mijn vriendin. - De grootte van de 1/2 kreeft a €33,- opgediend met zeekraal en knoflookboter, is aan de zeeeeer kleine kant. Het komt neer op 3 volgeprikte vorkjes kreeft. Het volume is eerder een voorgerecht dan een hoofdgerecht. Wij betaalden extra 'corona tax' €2,50 per persoon. Dit ben ik nog nergens tegengekomen.

 7. I. V.
  I. V.
  • 6 recensies
  5/10

  Het Chefs 5 gangen menu viel tegen. De smaak, verhouding en presentatie van het eten klopte gewoon niet. In een dergelijk restaurant verwacht je meer, te meer daar we in het verdere verleden wél zeer tevreden waren over de kwaliteit van de gerechten. De bediening was redelijk goed.

 8. Maarten O.
  Maarten O.
  • 1 recensie
  9,5/10

  Prima menu en prima bediening, al met al een zeer geslaagde lunch

 9. Swie Swat O.
  Swie Swat O.
  • 207 recensies
  8,5/10

  Eet hier altijd met veel plezier de gegrilde 1/2 kreeft. Had de ravioli met kreeft als voorgerecht, mijn vriendin had de Wagyu beef rolletjes als voorgerecht en de kreeft ravoli als hoofdgerecht. Prettige service, een smakelijke non-alcoholische gin tonic voor mijn vriendin, goede koffie met friandises en een comfortabel interieur.

 10. Yuri S.
  Yuri S.
  • 13 recensies
  10/10

  Uitstekend! Meer dan heerlijk eten en warm ontvangst. Niks aan toe te voegen

 11. Swie Swat O.
  Swie Swat O.
  • 207 recensies
  8,5/10

  Samen met een vriendin (ook collega), heel gezellig gegeten. Genoten van het kreeftmenu, mijn vriendin van het chef’s menu. Goed bereide en mooi opgemaakte gerechten, heel vriendelijke service en prettige sfeer.

 12. Dorenda v.
  Dorenda v.
  • 88 recensies
  10/10

  Hele gastvrije service en mooie, smaakvolle en verfijnde gerechten. Met alle dieetwensen werd rekening gehouden, we waren onder de indruk. Ook werd op een leuke manier aandacht besteed aan de jarigen. Maar voor het eten komen we zeker terug! Aanrader!

 13. Winnie Z.
  Winnie Z.
  • 43 recensies
  10/10

  Het is en blijft een topervaring! Het is aan de prijs maar absoluut waard! Dikke 10!

 14. Mike v.
  Mike v.
  • 45 recensies
  2/10

  50% korting op het eten geven, maar als de rekening komt, dan moet je goed opletten. Want 50% dat is het in ieder geval niet. Mooie zaak, but feels like a tourist trap, en dat is voor de kwaliteit van het eten en de service echt niet nodig! Volgende keer beter!

 15. J. B.
  J. B.
  • 21 recensies
  7,5/10

  Ondanks late reservering (onderweg in de auto) vriendelijk ontvangen terwijl we niet op de lijst stonden. Voor mij was het erg rumoerig zeker met de muziek er nog bij. Wij kwamen eten met onze yums. Een kop verse muntthee € 4,50 en koffie € 3,00 vonden wij duur. Ik nam het Wagyu vlees (wij wonen vlak bij een Wagyu farm en kopen daar ook, dus kennen de smaak en de prijs daarvan) en mijn partner had het Japanse vlees gerecht (rond de € 56,00 per 100 gram werd ons verteld). Voor één keer gedaan, omdat wij de korting met yums nog hadden. Het kon door dat Japanse vlees wat langer duren werd gezegd. Het duurde echt lang. Het was wel erg lekker, het vlees was heerlijk alleen de hoeveelheid voor mijn partner veel te weinig of we moesten nog meer bestellen. De hele avond vriendelijke bediening gehad. Bij het afrekenen werd de korting met yums vergeten van de rekening af te halen, dat was dan wel weer een beetje jammer. Gelukkig werd dat ook snel weer gecorrigeerd. Daarna de mooie locatie achter verlaten.

 16. Veronique P.
  Veronique P.
  • 3 recensies
  8/10

  De ontvangst, sfeer en bediening waren super. We kozen voor het menu en dat was prima en lekker. Kijk ik naar het bedrag dan heb ik voor dit bedrag wel eens lekkerder gegeten. Locatie is top en complimenten aan de sommeliere

 17. Shiva Z.
  Shiva Z.
  • 75 recensies
  8/10

  Alles dikke prima Mooie locatie, vriendelijke service , eten dikke prima.

 18. Leen s.
  Leen s.
  • 11 recensies
  7/10

  Goede locatie zo aan het water en met voldoende parkeergelegenheid. Het chefsmenu was goed, maar neigt naar "pretentieus" en is daardoor duur. Hiermee bedoel ik dat de gerechten ingewikkeld waren, veel smaken door en bij elkaar. Als ik naar de menukaart kijk zie ik dat er gelukkig ook "simpeler' menus zijn. De bediening is keurig. Een punt van kritiek: ik vroeg om kraanwater. Antwoord: ja, dat hebben we. Daarna stond het wel op de rekening voor 4,35 euro per flesje gekoeld kraanwater. Het mag officieel, maar is anno 2019 echt ongastvrij, zeker als je het niet vooraf vertelt.

 19. Remco R.
  Remco R.
  • 11 recensies
  9/10

  Heerlijke en verassende gerechten. met heel veel smaaksensaties.

 20. Edwin d.
  Edwin d.
  • 35 recensies
  10/10

  Heel fijn eten in een verrassende omgeving, met mooie smaakcombi’s zoals biet/haring, wasabi/tongschar en een enthousiaste accurate bediening die heerlijke wijnen serveert (veel per glas!). Kortom top

 21. Winnie Z.
  Winnie Z.
  • 43 recensies
  10/10

  Alles klopte, prachtige omgeving ondanks de vette regen, zeer aardige en attente bediening , superheerlijke gerechten die ook een plaatje waren om te zien. Het restaurant zit in het duurdere segment, maar is het dubbel en dwars waard. Wij komen absoluut terug, geweldige avond gehad. Dikke TIEN!

 22. Wilma M.
  Wilma M.
  • 2 recensies
  4/10

  Kwa prijs kwaliteit onvoldoende . Had mijn verjaardag etentje anders voor gesteld

 23. Swie Swat O.
  Swie Swat O.
  • 207 recensies
  8/10

  De kreeft was heerlijk, de paling ook (wel kleine portie), de kalfswang was o.i. niet zacht gegaard genoeg (wel smakelijk). Het restaurant was niet op de hoogte van mijn reservering, we kregen wel een tafel en de YUMS korting werd verrekend. Goede service, comfortabel interieur. Jammer genoeg was het weer te slecht om buiten te zitten...(uitzicht over de Nieuwe meer, is m.n. van terras buiten: heel fijn, je waant je ver buiten de stad en komt in een vakantie sfeer...

 24. Jurgen V.
  Jurgen V.
  • 17 recensies
  6,5/10

  Als de zon schijnt en er in de loop vd middag regen is voorspeld vind het personeel het blijkbaar teveel gedoe om het terras op te gooien. Een vriendelijk verzoek hielp in eerste instantie niet maar na enig aandringen mochten we dan eindelijk in het zonnetje genieten van een verder goede lunch. Het neerleggen van de terraskussens ging overigens met zuchten en steunen gepaard en een vriendelijkheid die je alleen in sommige Amsterdamse horeca kunt vinden. Had dit niet verwacht bij het Bosch.

 25. Marja L.
  Marja L.
  • 7 recensies
  9/10

  De ambiance en het eten waren prima maar de prijs van een glas wijn is veel te hoog vergeleken met die van de zelfde fles en met de prijs per glas op de site. De prijs per glas staat overigens helemaal niet op de kaart.

 26. Paul v.
  Paul v.
  • 56 recensies
  9/10

  Heerlijk gegeten, prima wijnadvies en een prachtige locatie aan het water. De Fork korting maakte het helemaal fantastisch.

 27. Janka B.
  Janka B.
  • 6 recensies
  7,5/10

  De deur werd voor ons geopend wanneer we komen aanlopen. Een GT als aperitief gekozen, de mix was niet zo sterk. Gekozen voor het 6-gangen chefs menu inclusief wijn. De amuse was een soepje van gefermenteerde asperges en koffie. Het eerste gerecht was prima, op 40 graden gegaarde zalm. Het tweede was een tartaar, erg smaakvol. Hoewel de hoeveelheid zeer ruim te noemen was voor een 6-gangen diner. Daarna kwamen helaas twee gerechten die qua smaak niet konden verrassen. Het hoofdgerecht liet even op zich wachten, terwijl de andere tafels al grotendeels voorzien waren van het dessert of zelfs al de rekening hadden voldaan. Niet het mooiste stukje lam, maar de combinatie met de overige componenten maakte het een leuk hoofdgerecht. Tot slot het dessert, waarbij een sprakling Moscato d'Asti werd geserveerd, de combi met een panna cotta was bijzonder te noemen. Om de maaltijd af te sluiten geëindigd met een dubbele espresso, dit werd geserveerd met een trio frandises. Leuke avond, iets te duur voor wat je krijgt

 28. Theo V.
  Theo V.
  • 3 recensies
  10/10

  Zeer goede en representatieve locatie om lekker te eten voor elke gelegenheid

 29. Suzanne v.
  Suzanne v.
  • 1 recensie
  10/10

  Uitstekende ambiance en bedankt voor het goed afgestemde menu. Het was een echte smaak sensatie. Voor herhaling vatbaar!

 30. M S.
  M S.
  • 1 recensie
  8/10

  Goed restaurant, leuke locatie zeker met buitenlandse gasten, lekker eten.

 31. Michiel K.
  Michiel K.
  • 18 recensies
  7,5/10

  Eten prima, service kan attenter, heb me geen gewaardeerde klant gevoeld. Jammer!

 32. Philip V.
  Philip V.
  • 14 recensies
  8/10

  Qua ligging prima. Professionele service die zakelijk is en blijft. Dat er alleen een vrij kostbare set lunch is valt op en zou bij reservering moeten worden aangegeven. De gerechten waren ok

 33. Jan Peter K.
  Jan Peter K.
  • 1 recensie
  8/10

  Reservering via Iens was niet aangekomen bij restaurant, of stond in ieder geval niet in de boeken. er was gelukkig wel genoeg plek in het restaurant. Lekker gegeten

 34. Alberto T.
  Alberto T.
  • 1 recensie
  9,5/10

  Heerlijk gegeten, fijne gastvrije warme ontvangst. Heerlijke wijn. Alles top.

 35. Dik v.
  Dik v.
  • 4 recensies
  9,5/10

  Heerlijk gegeten met top Italiaanse viognier, Soente. Aanrader

 36. Jhon V.
  Jhon V.
  • 1 recensie
  10/10

  Heerlijk gegeten gister avond. Gezellige bediening en mooie gerechten. De wijn erbij word leuk uitgelegd en past mooi bij de gerechten.

 37. Ellen H.
  Ellen H.
  • 1 recensie
  9,5/10

  Het was een toffe verrassing! We zagen enkele slechte recensies op tripadvisor & we waren wat afwachtend. Maar het was echt super! Echt de kwaliteit van een sterrenrestaurant. Geweldig vriendelijke bediening, heerlijke gerechten met gedurfde, maar absoluut geslaagde smaakcombinaties, en een ongelofelijk toffe locatie! Absoluut niet eens met de slechte recensies dus! Je betaalt voor kwaliteit en het zijn echt wel schappelijke prijzen voor de service die je krijgt! top!

 38. GJ B.
  GJ B.
  • 3 recensies
  8/10

  Gezellige avond gehad in Het Bosch (niet aan het Waterfront helaas, want daar was een besloten partij). Ontvangst en bediening erg vriendelijk en redelijk vlot (het was ook niet bijzonder druk). Verrassende amuses, goede en gevarieerde wijnkaart. Gekozen voor een 4-gangen menu. De kwaliteit van de van de verschillende gerechten was wat wisselend en bij het hoofdgerecht vergat men te vertellen hoe dit was samengesteld, maar over het algemeen erg smaakvol en lekker. Zeker een aanrader.

 39. Liz v.
  Liz v.
  • 3 recensies
  10/10

  Dit restaurant bevindt zich op een prachtige plek aan het Nieuwe Meer, heerlijk eten en super attente medewerkers, een aanrader!

 40. Yvonne d.
  Yvonne d.
  • 4 recensies
  8/10

  Gewoon goed prima eten en niet zo standaard.