menukaart

Voorgerecht

Visterrine van Noordzeevis met een crème van kappertjes en ansjovis
€ 9
Salade met gefrituurde geitenkaas, walnoten en honingcrème
€ 9
Rundercarpaccio van de limousin koeien met pesto en boerenkaas
€ 9
Zacht gegaard lamsvlees met jonge peulvruchten en jus van thijm
€ 11,5

soepen

Romige soep van knolvenkel
€ 5,5
Groninger mosterdsoep met chips van droge worst en preiringen
€ 5,5
Gazpacho met een schuim van groene kruiden.
€ 5,5

Hoofdgerecht

Huisgemaakte tagliatelle met jonge peulvruchten en boerenkaas
€ 20
Vis van de dag met begeleidende saus
€ 21
Rundvlees van de Limousin koeien met een jus van rode wijn
€ 21
Roodbaarsfilet met een saus van groene kruiden
€ 21
Verschillende bereidingen van de Hubbard (kip)
€ 21
Geitenvlees van de Sikkes hoeve
€ 23

Nagerecht

Pannacotta van het seizoen met bijpassend ijs
€ 8,5
Meringue met aardbeien en Velderak
€ 8,5
Dessert van rood fruit
€ 8,5
Kaasbordje van Nederlandse kazen met huisgemaakte jam
€ 11

Dranken

Koffie
€ 2,1
Fles water
€ 6
Fles wijn
€ 20
Glas wijn
€ 3,75
Prijzen en gerechten kunnen veranderen.
Deze prijzen bevatten geen aanbiedingen.
Getoonde prijzen zijn inclusief btw.

Gratis serviceOnmiddellijke reservering