- Brood, geitenboter met tomatenschil, snijboonolie, zeekraalzout
- Snijbooncracker met doperwten crème. Krokante aardappel, dille en rettich. Poffertje van pastinaak gevuld met shiitake, zz van shii-take en sjalot mayo.
- Gefermenteerde tomaat, artisjok, zoetzure sjalot, tomatensap, citroenafrikaan.
- Aardpeertartaar, crème van eidooier, mayonaise van gezouten citrus, aardpeerkrokant, bleekselderij, zoute vinger, limoen en granny smith appel.
- Broccoli, Nieuw-Zeelandse spinazie, saus van gerookte wei, peterselieolie, parelgort vlierkappertjes, zeevenkel, koolrabi.
- Knolselderij, bloemkool, gedroogde koningszwam, Dordtlook, verse hazelnoot, saus van eekhoorntjesbrood, zilverui en mosterdkaviaar
- Geroosterde zandwortel, wortel ferment, knoedels van wortel en venkelzaad, saus van karnemelk en wortelsap, mayonaise van olijfkruid.
- Gestoofde Oesterzwam, stoofjus, Coco de Paimpol, zeekraal, zeemelde, boterboon, lamsoor, kriel, peterseliewortelcrème.
- Bunkerkaas, mirabelle, pruim, karnemelkse koek, ricotta met duindoorn, gele biet, broeivet.