Terug

Menu Hemelse Modder

  • menukaart

menukaart

LUNCHMENU vanaf 11h30

Kijk voor ons actuele lunchmenu op onze site hemelsemodder.nl.

DINERMENU vanaf 17:00

3 Gangen 40,- | 4 Gangen 50,- | 5 Gangen 58,-

Voorgerechten

Hartige tarte tatin van gekarameliseerde witlof, met citruscrème, geroosterde pecannoten en kruidensalade.
Makreelfilet gemarineerd in pernod, met gemarineerde rettich en bieslookmayonaise.
Steak tartare, met rundertong, augurkengelei, kruidencrouton en kervelmayonaise.
Kroketjes van ingelegde ansjovis en venkel, venkelsalade en ravigotesaus.

Soepen

Romige soep van geroosterde gele paprika, met gemarineerde bleekselderij, amandelen en zure room.
Bisque van Noordzee garnalen met cognac-room en kokkels.

Hoofdgerechten

Krokant Opperdoeskoekje met koolrabicrème, koolrabisalade, gepofte tomaat en groene kruidensalsa.
Hartige kruidencake gegratineerd met schapenkaas, met cèpessaus, bospeen, sjalotchutney en uienchips.
Gebakken kabeljauwfilet met mossel-dragonsaus, geroosterde La Ratte aardappel, gemarineerde rammenas en spitskool met zeekraal.
Gekonfijte eendenbout met eendenstoofvlees en gevogeltejus, romige polenta, geroosterde prei, wortel en bleekselderij.
Gegrilde entrecote met rode-wijnjus, tomaatgratin en snijbiet.

Kazen

Drie soorten Nederlandse kaas met vijgenbrood.
Drie soorten Franse kaas met vijgenbrood.

Nagerechten

Hemelse Modder; bruine en witte chocolademousse met vanilleroom.
Appelbavarois op hazelnootbodem, met vanillesabayon en appelcompote.
Bramentompouce met gemarineerde bramen, sorbetijs en yoghurthangop.
Wortel-sinaasappelcrème met rode-bietgel, ingelegde wortel en biet, wortelmeringue en witte-chocoladekrokantje.

Prijzen en gerechten kunnen veranderen.

Deze prijzen bevatten geen aanbiedingen.

Getoonde prijzen zijn inclusief btw.

Eenvoudig en snelDirect bevestigd