Terug

Recensies - Heaven Port - Restaurant en Wijnbar

9/10

Uitmuntend

Gebaseerd op 5 recensies
Alleen gebruikers die gereserveerd hebben via de platforms of een reserveringsmodule van TheFork-groep en die bij dit restaurant gegeten hebben, kunnen een waardering achterlaten, zonder of met beoordeling. De wereldwijde waardering is gebaseerd op alle waarderingen en beoordelingen. Op dit moment worden echter alleen de beoordelingen weergegeven die in het Nederlands zijn geschreven.

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt gereserveerd en bij dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de app of website van TheFork of via onze partnerwebsite en reserveringsmodule van TheFork op de website van het restaurant.

 1. Joan Van Der Waal W.
  Joan Van Der Waal W.
  • 6 recensies
  10/10

  Zeer vriendelijke bediening, die enorm hun best deden op deze laatste open avond van de horeca. Ook het eten was top!

 2. Marijke D.
  Marijke D.
  • 8 recensies
  8/10

  Het eten was zeker smakelijk, we vonden de (vlees) hoofdgerechten van de kaart wat saai, tournedos, ribeye en burger, dat had verrassender gemogen. We kozen voor het Vega-recept. Er mag voor ons in ieder geval meer aandacht aan groenten gegeven worden.

 3. Anja R.
  Anja R.
  • 2 recensies
  10/10

  Mooi en sfeervol restaurant met heerlijk eten en allervriendelijkste bediening. Hier komen wij zeker terug.

 4. Chie C.
  Chie C.
  • 1 recensie
  8/10

  Opmaak was goed. portie was redelijk (net goed voor de vrouwen aan tafel). Hele vriendelijke bediening. Mooi en sfeervolle restaurant.

 5. Gi b.
  Gi b.
  • 2 recensies
  8/10

  Heel leuk, sfeervol restaurant met uiterst vriendelijk personeel. Het eten was heerlijk. Echt lekker genoten. Bedankt voor het diner voor mijn 30e verjaardag

 6. Jale D.
  Jale D.
  • 3 recensies
  10/10

  Zeker een aanrader. Het eten was goed, warme sfeer, mooi ingericht en zeer goede/vriendelijke bediening. We gaan zeker terug ???????????????? I love the cappuccino ????