9/10
Uitmuntend
Gebaseerd op 181 recensies
Alleen gasten die bij het restaurant hebben gedineerd nadat ze via TheFork hebben gereserveerd, mogen een beoordeling schrijven.

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt gereserveerd en bij dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de app of website van TheFork of via onze partnerwebsite en reserveringsmodule van TheFork op de website van het restaurant.

 1. T.T.M. I.
  T.T.M. I.
  • 1 recensie
  8,5/10

  Heerlijk eten, gastvrij en prettig ontvangen! Wij komen zeker terug Wijn heerlijk, bediening prima. Lieve boxer. Zeldzaam warme ambience op een gure februari dag, midden in omgeploegde klei!

 2. Janneke J.
  Janneke J.
  • 14 recensies
  10/10

  Heerlijk soep gegeten met gastvrij onthaal op geweldige lokatie

 3. Hans v.
  Hans v.
  • 5 recensies
  9/10

  We kennen restaurant Hammingh al langer en het ontvangst was goed, daarna het diner van 3 gangen besteld, de amuse was zeer lekker, het voorgerecht met garnalen had wel iets meer mogen zijn, de smaak was perfect het hoofd gerecht met sucade vlees was zeer goed bij het hoofd gerecht mogen standaard wel frietjes bij en niet extra voor betalen helaas. Het toetje ???? was perfect. Al met al een lekker diner

 4. L. G.
  L. G.
  • 37 recensies
  7/10

  Ondanks weinige gasten moesten we even wachten in de hal, wat niet een heel welkom gevoel geeft. Verder was de bediening aardig en attent. Het restaurantgedeelte was erg koud bij aankomst. Na een opmerking hierover is meteen de kachel hoger gezet en zijn we aan een tafeltje dichtbij de kachel gaan zitten. Verder dus een aangenaam warm verblijf gehad. Vlees en gevogelte prima bereid en goed op smaak. De combinatie met de groenten kan beter. De maaltijdsalade met gerookte zalm werd geserveerd met ingelegde groenten. Het zoet/zure en de paprika in de salade overheerste de zachte zalm, garnaaltjes en de heerlijke palingcreme. Smakelijk vers juttersbrood met roomboter, waarop we wel een beetje zout gemist hebben. Open witte wijnen prima en appeltaart heerlijk. We neigen te zeggen dat we de prijs voor de gerechten enigszins aan de hoge kant vinden.

 5. Theo P.
  Theo P.
  • 1 recensie
  9/10

  Erg goed eten in sfeervol restaurant. Niet goedkoop, en als je veel wil eten, ga dan naar een all you can eat schuur. Een dingetje, er was een grote groep aanwezig in de bar ruimte wat je eten kan bederven, erg veel lawaai. Ik stoorde me er nauwelijks aan...maar ik begrijp dat he t daar vaak gebeurt, dat de bar ruimte verhuurt wordt. Maar bediening en keuken, chapeau.

 6. Kees B.
  Kees B.
  • 22 recensies
  9,5/10

  Wij vonden het restaurant in Garnwerd een enorme verbetering ten opzichte van de vorige zaak in Verhildersum. Veel intiemer en sfeervoller. De keuken was weer top in combinatie met heerlijke en goed geprijsde bijpassende wijnen. De ontvangst was hartelijk en persoonlijk maar bij het afrekenen bleken er de nodige slordigheden over wat we gegeten en gedronken hadden, wat dan natuurlijk wat minder persoonlijk over komt. Al met al zeker de moeite waard om voor naar Garnwerd te komen.

 7. Desiree D.
  Desiree D.
  • 43 recensies
  10/10

  Tot de volgende keer, waar dan ook.

 8. Lusette B.
  Lusette B.
  • 2 recensies
  10/10

  Wij hadden het verrassingsmenu en werden inderdaad verrast met een heerlijk 3 gangen menu. Een echte aanrader op deze mooie en sfeervolle locatie!

 9. Berna D.
  Berna D.
  • 5 recensies
  7,5/10

  Wij hebben heerlijk gegeten, De zeebaars van het hoofdgerecht was heel vers en prima van smaak. Het dessert i.d. De bijkomende" belangrijke" groenten vonden we aan de karige kant had beter en meer gekund.

 10. Dick O.
  Dick O.
  • 3 recensies
  9/10

  Heerlijk gegeten, verrassingsmenu, prima sfeer. Hammingh is een begrip in Groningen.

 11. Jeroen S.
  Jeroen S.
  • 18 recensies
  10/10

  Wat een fijn restaurant. Ze hebben drie kleine kamers, zodat je fijn huiskamer gevoel hebt. Een fantastisch lekker eten met heerlijke wijn. Een zeer attente bediening: vriendelijk en opgewekt. Heerlijk na een dag wandelen door de regen.

 12. Ria v.
  Ria v.
  • 8 recensies
  9/10

  Lekker gegeten in een sfeervol restaurant 23 jaar geleden hier voor het eerst mosterdsoep gegeten, jammer dat het nu niet op het menu stond. Lekker gegeten, aardige bediening .

 13. Marianne W.
  Marianne W.
  • 1 recensie
  8/10

  Wij hebben ons goed vermaakt, eerst met een drankje op het terras, later binnen voor het diner. We hebben in het café-gedeelte gezeten, dat vonden wij het leukst. De amuses waren heerlijk, het hoofdgerecht lekker, het dessert heel lekker. Het is lekker informeel, mensen met honden. De honden mogen ook mee naar binnen. Je moet natuurlijk niet bang zijn voor honden of er een hekel aan hebben, maar dat geldt niet voor ons. Wij komen nog wel eens terug.

 14. Ruben v.
  Ruben v.
  • 1 recensie
  7,5/10

  Super setting en aardige bediening. Hetzelfde gerecht miste een deel op 2 borden. Verder was er wat onduidelijkheid over bestelde drankjes. Wel een zeer geslaagde avond!

 15. Fred L.
  Fred L.
  • 4 recensies
  8,5/10

  Mooie locatie aan het water, heerlijk gegeten.

 16. Janneke J.
  Janneke J.
  • 14 recensies
  10/10

  We hadden een heerlijke avond op het terras aan het Reitdiep. Vooral de wijn was erg goed. Ook de gerechten waren zeer verfijnd. De bediening vriendelijk en accuraat.

 17. Henk B.
  Henk B.
  • 2 recensies
  9/10

  Wij kennen de uitbaters sinds jaar en dag, Van het Coorensant, Verhildersum en nu bij Hamming. Altijd lekker gegeten in ontspannen sfeer.

 18. Acj j.
  Acj j.
  • 2 recensies
  9/10

  Leuke plek aan het water. Keurige bediening. Verrassend leuk menu. Heerlijk gegeten. Een opmerking: kaasplankje mag van mij iets meer uit de omgeving komen.

 19. Jan S.
  Jan S.
  • 2 recensies
  4/10

  Zeer beperkte keuze, niet zoals wij verwachten van café Hamming. Bediening matig, zelf bediening attent maken om niet aanwezig zijn van bestek bij brengen maaltijd, personeel niet vrolijk en enthousiast, niet vragen of het smaakt of bij afrekenen, was alles naar wens, voelden ons geen gasten, heel jammer

 20. Paul G.
  Paul G.
  • 3 recensies
  10/10

  heerlijk eten, tegen een mooie prijs in gezellige sfeer

 21. duursmat
  duursmat
  • 7 recensies
  10/10

  Wicher kan nog altijd geweldig koken en als gast kun je je heerlijk culinair laten verrassen ook via een wijnarrangement. We worden er altijd hartelijk en gastvrij ontvangen en voelen ons er helemaal thuis. Het is bovendien een prachtige locatie, op landgoed Verhildersum met zicht op de borg.

 22. Hielke H.
  Hielke H.
  • 8 recensies
  10/10

  Korensant Verhildersum maakt een mens gelukkig. Prachtige omgeving, Wicher zorgt voor fantastisch eten, met veel ieefde bereid en is ook nog een zeer aangename gatheer. De trip vanuit Groningen (20 minuten) meer dan waard!

 23. Emma v.
  Emma v.
  • 1 recensie
  10/10

  Het eten was lekker, vlotte bediening. Leuke verrassende gerechten.

 24. Vera K.
  Vera K.
  • 2 recensies
  7/10

  Leuke restaurant, prima ligging. Voorgerecht was lekker, de rest jammer genoeg vonden we beide minder. Wijn werd bijgeschonken. Het is wel goed maar we hadden meer er van verwacht.

 25. Gerrie T.
  Gerrie T.
  • 2 recensies
  10/10

  Al vele jaren komen we bij Wicher en Sigrid eten en toch zijn we elke keer weer blij verrast met al het heerlijks wat Wicher ons weer voorschotelt, super!

 26. carolien v.
  carolien v.
  • 1 recensie
  9,5/10

  Verwend met heerlije en gevarieerde smaken uit het Verrassingsmenu van de chef kok! Minnetje is prijzige bonbon; weliswaar heerlijk en home made????

 27. • 1 recensie
  10/10

  Perfect voor alle zintuigen! Mooi opgemaakt, ruikt en smaakt voortreffelijk, leuke toelichting op de gerechten. Vriendelijke bediening en mooie ambiance.

 28. - -.
  - -.
  • 1 recensie
  10/10

  gezellig, professioneel en bijzonder smakelijk. Prachtige tafel en mooie gerechten, wij waren zeer tevreden!! Eugenie Lutgerink

 29. Marije P.
  Marije P.
  • 16 recensies
  10/10

  Een fantastisch mooie locatie om te eten! We waren de enige gasten (op andere dagen is het drukker) en voelden ons een prins(es). Het eten was precies goed bereid, lekker, afwisselend in smaken en structuren. En mooi opgemaakt. Daarnaast vriendelijke bediening. Perfect.

 30. Henk B.
  Henk B.
  • 2 recensies
  9,5/10

  Als vanouds. Heerlijk gegeten, prima, ontspannen bediening, leuk persoonlijk contact, niet 'opgeprikt', prettige omgeving, Henk Broekhuis Mieke Walenkamp

 31. Dorien V.
  Dorien V.
  • 1 recensie
  9,5/10

  De drie gangen lunch was heerlijk. Erg goede service en een leuke sfeer.

 32. Menno L.
  Menno L.
  • 2 recensies
  9,5/10

  op schitterende plek genoten, zoals gebruikelijk op schitterende plek genoten, zoals gebruikelijk op schitterende plek genoten, zoals gebruikelijk

 33. Jef P.
  Jef P.
  • 1 recensie
  9,5/10

  Heerlijk gelunched op deze bijzondere locatie. Mijn vrouw had een vleessalade en ik een vissalade. Allebei bijzonder lekker. Het was vandaag fris buiten en van mij had het binnen iets warmer gemogen. Verder genoten. We zijn zeker van plan om terug te komen.

 34. • 1 recensie
  10/10

  Zeer aangenaam als lunch midden ons cultureel programma. Lekker, vriendelijke onthaal en ondanks de grote groep van 35 deelnemers vlotte service. Een plaats om aan te bevelen. Mia Bogaert voor vtbKultuur SDW

 35. J H.
  J H.
  • 1 recensie
  9,5/10

  We kozen voor een 5 gangen diner met een passend wijn arrangement Heerlijk en nog eens Heerlijk, mooie smaak combinaties en de wijnen geven precies de sensatie wat iedere gang tot een belevenis maakt. Zeer zeker de moeite waard om een stukje voor te rijden. Na alle lof een kleine kant tekening, de wijnen zijn stevig geprijsd. Je kunt via een boekingssite reserveren dit maakt een redelijk verschil in de covert prijs. Hierdoor krijg je toch een beetje een wrange nasmaak indien direct is gereserveerd. Ondanks dat zullen we zeker in de toekomst een keertje terugkomen.

 36. Jannie H.
  Jannie H.
  • 6 recensies
  10/10

  Pure passie voor de gerechten. Mooie ambiance en zeer hartelijke ontvangst en bediening. Geweldige avond gehad en komen er zeker weer terug!

 37. Joost G.
  Joost G.
  • 12 recensies
  10/10

  Verscholen op een landgoed vlakbij de Lauwersmeer ligt dit pareltje. het is even zoeken (de wegbewijzering kan beter), maar het is de moeite waard. Geweldige lokatie, heel erg goed eten voor een zeer redelijke prijs en attente bediening. In de toch redelijk chique gelegenheid konden we probleemloos in ons niet al te schone wandelkloffie aanschuiven. Een absolute aanrader!

 38. Claudia H.
  Claudia H.
  • 1 recensie
  9,5/10

  We zijn hier al vaker geweest en hebben heerlijk gegeten. Weer gekozen voor het verrassingmenu en staan iedere keer weer versteld van de verschillende smaken. Zeker de moeite waard!

 39. - -.
  - -.
  • 3 recensies
  10/10

  Dit is een uitstekend restaurant met voortreffelijke bediening en excellent eten. Het is heerlijk om buiten te zitten. Van harte aanbevolen. Bram Boers

 40. Barry C.
  Barry C.
  • 2 recensies
  9/10

  Het is een blijft en top restaurant. Dit komt zeker door Wiecher(chef) die je smaak pupillen laat strelen met zijn kook kunsten! Altijd aan te bevelen B. Cohen, Warffum