Grieks restaurant Kreta

Dorpsstraat 7 4356 AH Oostkapelle Nederland Kaart
31-118582717

Meer informatie over restaurant Grieks restaurant Kreta

Alleen gasten die via TheFork hebben gereserveerd en hun reservering zijn nagekomen, kunnen een recensie plaatsen.
 • 10
  0
 • 9
  0
 • 8
  3
 • 7
  1
 • < 7
  2
6/6 recensies

Jouw recensie over het restaurant Grieks restaurant Kreta

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt gereserveerd en in dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de TheFork-app, website of via onze partnerwebsites en TheFork reserveringsmodule op de website van het restaurant.
Edwin V.
Meesterproever
(37 recensies)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 21 sep. 2016
Is een goed restaurant het eten is smaakvol en het personeel is vriendelijk. De sfeer is rustig en er een mooi buiten terras.
De porties zijn aan de ruime kant maar dat geeft niet want het zo lekker dat je het toch vanzelf opeet.
Ze zijn kindvriendelijk.
Marianne P.
Meesterproever
(26 recensies)
Gemiddelde cijfer
7 /10
Eten
6
Service
10
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 10 sep. 2016
Zeer vriendelijke ontvangst. Eigenaresse denkt mee over het menu i.v.m. Lactose-intolerantie. Eten en wijn zijn niet bijzonder maar redelijk. Prijs-kwaliteitverhouding is ok. Inrichting oogt wat goedkoop. Bediening is zeer vlot.
Guido V.
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,5 /10
Eten
6
Service
6
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 10 jun. 2016
met de schoon familie die hier al 8 jaar een à tweemaal per jaar komt hier geweest. Reservering om 19u met verzoek op tijd te zijn. Gevraagd om uitloop tot 19:30 vanwege laat- en van ver komers( vrijdagavond; files en open bruggen)wachttijd te gebruiken voor aperitief. Aankomst 19u. Opnemen drank pas om 19:30! Van ver komers nog niet gerarriveerd en gevraagd om 10 min. extra. Om 19:45 gezelschap( 8 personen) compleet. Opname bestellingen om 20:00u. Nu komt 't: met een om de mond gebakken, kunstmatige glimlach werd door eigenaresse ons de les gelezen: ze had vanaf 17:00 u 8 plaatsen vrijgehouden !!!! en wij zaten hier om 20:00 u.
Ze had dus door onze schuld financiële schade geleden. En dat moesten wij begrijpen! NEE DUS!! 't ontbrak er nog aan dat ze dat in rekening bracht. Wat een idiotie!! 2 uur lang plaatsen vrij houden terwijl je weet hoe laat(ongeveer) de gasten komen. Wij werden verantwoordelijk gemaakt voor het klungelige tafel management! Ik ben nog nooit zó beledigd! We werden behandeld als stoute schoolkinderen!!Omwille van de schoonfamilie ben ik blijven zitten. We hebben voor ruim 300 Euro afgerekend, maar dat voor de laatste keer!!
roel6155 .
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
4,8 /10
Eten
3
Service
6
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 28 mei 2016
Het eten bestaat vooral uit veel te zout varkensvlees in verschillende gedaantes. Het personeel weet niet wat voor vlees ze serveren. Vakantietent voor Duitsers. Vier personen: 100 euro en dat nog zonder nagerecht.
Arno V.
Fijnproever
(4 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,3 /10
Eten
8
Service
8
Decor
9
 • Datum van je bezoek: 24 sep. 2014
Uitstekende kwaliteit van eten. Voorgerecht wat gebakken vis genomen en diverse koude gerechtjes laten serveren. Allemaal van lekkere smaak en goede hoeveelheden.

Kreta speciaal voor 2 personen genomen als hoofdgerecht. Al het vlees was mals en verschillend van elkaar gekruid.

Nagerecht was aan de standaard kant, welke je bij meerdere Griekse restaurants tegen komt. Hier hadden wel wat verassingen bij mogen zitten.

Uitstekende gastvrouw, welke spontaan en oprecht overkwam. Gastheer was galant, hoffelijk, en beleefd. Mix van informeel en formeel door elkaar, precies onze smaak. Tevens is het restaurant smaakvol ingericht.

Nu 2x tijdens vakanties hier gegeten en er volgt zeker weer een vervolg. In de tuin hebben we nog niet gezeten..!
Bert M.
Expertproever
(6 recensies)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 28 apr. 2012
Wij hebben hier heerlijk gegeten, de bediening was prettig en er heerste een aangename sfeer. Ook was het mogelijk om van de standaard kaart af te wijken voor onze specifieke wensen.
Wij komen beslist nog eens terug.
TheFork maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren, de prestaties van de sites te meten en de retargeting van advertenties te regelen. Door de site te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie of verander je instellingen.