Terug

Recensies Grand Café Restaurant 1e Klas

8,4/10

Zeer goed

Gebaseerd op 4349 recensies
Alleen gasten die bij het restaurant hebben gedineerd nadat ze via TheFork hebben gereserveerd, mogen een beoordeling schrijven.

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt gereserveerd en bij dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de app of website van TheFork of via onze partnerwebsite en reserveringsmodule van TheFork op de website van het restaurant.

 1. Maria D.
  Maria D.
  • 12 recensies
  6,5/10

  De ontvangst en bediening is prettig en professioneel. Het eten is goed, maar is echt eetcafe-eten: prima en niet bijzonder.... Prijs/kwaliteitsverhouding is echt zoek...

 2. John C.
  John C.
  • 15 recensies
  6/10

  Goed eten, zowel voor- als hoofdgerecht. Prima bediening tijdens het eten. Daarna zakte het niveau van de bediening behoorlijk. Hoewel het aantal bezoekers zeer beperkt was ,merkte het resterende personeel ons nauwelijks op. Ik moest echt opstaan om hun aandacht te trekken. Ze hadden meer aandacht voor hun onderlinge conversatie. Jammer na een goede maaltijd.

 3. Renée S.
  Renée S.
  • 2 recensies
  5,5/10

  De salade caprese was zeer teleurstellend, 3 dunne plakjes smakeloze tomaat met een bol mozzarella, geen verse basilicum en olijfolie, de kogelbiefstuk erg taai (nauwelijks te snijden) en de sla een raar allegaartje. Heel jammer, de rest was ok.

 4. Evert d.
  Evert d.
  • 28 recensies
  8,5/10

  Het is net of je terug in de tijd gaat in dit prachtige restaurant op het centraal station het eten is prima en de bediening vriendelijk en het entertainment door de papagaai Elvis is vermakelijk

 5. Annemarie v.
  Annemarie v.
  • 2 recensies
  10/10

  Zoals altijd: prima de luxe, allebei het 'kleine' gerecht kalfslever met uitjes en spek (+ sla en frites), niets kleins aan! En de kaketoe is terug, blij dat we haar/hem weer zagen en af en toe hoorden.

 6. Ton En Carolien l.
  Ton En Carolien l.
  • 18 recensies
  6/10

  Prijs kwaliteit verhouding een beetje weg, ganalen een te pittge saus, de lams om file te zout, de gamba's zijn prima en zeebaars te droog een stuk minder dan de andere keren jammer

 7. Tigrelle U.
  Tigrelle U.
  • 4 recensies
  10/10

  Heerlijk echt en toch Corona-proof uit eten. Fijn zicht op de stad en op de treinen. Geen vergane maar volle glorie. Some things never change, gelukkig.

 8. Danielle d.
  Danielle d.
  • 7 recensies
  8,5/10

  De ambiance is geweldig, want de meeste authentieke details zijn bewaard gebleven in de stationshal. Het is een aparte en aangename beleving om te dineren middenin Centraal Station. Het eten was smakelijk, al vind ik de hoofdgerechten voor hetgeen er geserveerd wordt wel wat aan de hoge kant. Maar met korting is het prima te doen. Dit restaurant is zeker voor herhaling vatbaar.

 9. Inge v.
  Inge v.
  • 2 recensies
  8,5/10

  Prachtig interieur en snelle service Goede kwaliteit En handig als het regent hoef je als je treint er niet doorheen Uitstappen trein instappen restaurant

 10. Barbara v.
  Barbara v.
  • 10 recensies
  10/10

  Wederom heerlijk gegeten. Leuke en vriendelijke bediening. Een aanrader.

 11. Ank V.
  Ank V.
  • 3 recensies
  10/10

  We hebben weer heerlijk gegeten bij Restaurant Grand Café 1e klas. We komen altijd met de trein naar Amsterdam dus wat wil je nog meer. Goede bediening leuk personeel. Top

 12. Boitamuis K.
  Boitamuis K.
  • 6 recensies
  8/10

  Al vaker daar gegeten en. ....... altijd goed. Personeel zeer alert en plezierig in de omgang. Jammer dat het ivm de Corona een stuk stiller was en daarom de sfeer niet ten goede kwam. Maar dat houdt wel in dat het personeel tijd aan de klant besteed. Het wordt weer tijd dat de kaketoe weer thuis komt dan is het weer als vanouds. Tot een volgende keer Dolf.

 13. Winnie Z.
  Winnie Z.
  • 47 recensies
  8/10

  Kom hier regelmatig en ik word nooit teleurgesteld. De wisselende bediening is altijd vriendelijk en attent zonder opdringerig te zijn. Extra respect voor de dames, die zijn écht super! De keuken is zonder meer prima!

 14. Bas G.
  Bas G.
  • 7 recensies
  8/10

  Een mooie gelegenheid, prettige ambiance en goede bediening. Een keuken die biedt wat je mag verwachten voor een redelijke prijs. Zeker een aanrader,

 15. A M J p.
  A M J p.
  • 4 recensies
  7/10

  Het hoofdgerecht. Va n mijn vrouw was onder de maat dit was in het verleden stukken beter Mijn hoofdgerecht was prima Beide desserts waren prima net als de bediening en sfeer

 16. Marga W.
  Marga W.
  • 10 recensies
  8/10

  Voor het eerst hier gegeten met de 50% korting aanbieding en het viel niet tegen. Gezellig en sfeervol restaurant! Eten was ook prima en de bediening was keurig.

 17. Philo R.
  Philo R.
  • 1 recensie
  7,5/10

  Prettig ontvangen door attent personeel. Lekker gegeten waarbij onze keuze uit de gevarieerde menukaart ons zeker niet teleurstelde. De locatie in het Centraal Station is qua bereik met het openbaar vervoer ideaal. Voor herhaling vatbaar.

 18. Joke B.
  Joke B.
  • 2 recensies
  8,5/10

  Wij waren er voor de 2e keer en waren er nu met onze (volwassen ) kinderen. Het eten en service waren weer top. Gaan zeker vlg keer als we in Amsterdam zijn weer terug.

 19. Afra v.
  Afra v.
  • 4 recensies
  8/10

  Goede en vriendelijke bediening. Eten was redelijk,gewoon, niets bijzonders. We werden niet verrast...wel is de gezellige locatie qua uitstrali g verrassend!! De salade was heerlijk, wel erg veel patat! Porties vlees redelijk veel. De wijn was heerlijk en het glaasje water erbij als service werd door ons gewaardeerd. Kortom , 1e klas is goede plek om.te gaan eten

 20. Kim v.
  Kim v.
  • 5 recensies
  10/10

  Eten was erg lekker, bediening uitermate vriendelijk en ontspannen ambiance. Ik spreek hier sinds een tijdje vast af met een vriendin. Zeker de moeite waard!

 21. Patty R.
  Patty R.
  • 28 recensies
  9/10

  Heerlijk geluncht vandaag, 2 pasta's, eentje met champignon en eentje met garnalen. Ruim voldoende en zelfs met een salade geserveerd. Service zeer goed, gastvrije medewerkers.

 22. Sherry v.
  Sherry v.
  • 2 recensies
  10/10

  Zeker niet de eerste keer, dat we hier waren, maar het genot in dit prachtige lokaal te dineren met uiterst vriendelijk en professioneel personeel, is een hoogtepunt na een dage uit. Niet eerst een restaurant zoeken zo van de trein uit, en dan meer dan tevreden naar huis. We blijven terug komen,. het hele team verdient een enorme pluim.

 23. JoopenSusan B.
  JoopenSusan B.
  • 9 recensies
  8,5/10

  Verrassend leuk restaurant, fijne en attente bediening en heerlijk eten. Zeker de moeite waard om hier nog eens binnen te stappen. Een echte aanrader in Amsterdam.

 24. Loes L.
  Loes L.
  • 40 recensies
  10/10

  We werden vriendelijk ontvangen. Alles was keurig in orde. Het eten was voortreffelijk. Een heerlijk malse biefstuk met salade en friet. De biefstuk was precies goed.

 25. Loes Z.
  Loes Z.
  • 11 recensies
  6,5/10

  We hebben met 50% korting gegeten. Het eten was best wel lekker, maar als ik de volle prijs betaald had, had ik het niet fantastisch gevonden.

 26. Evert B.
  Evert B.
  • 3 recensies
  10/10

  Hoewel het rustig was i.v.m. Corona, bediening en eten perfect

 27. Familie Lekkerbek ..
  Familie Lekkerbek ..
  • 81 recensies
  7,5/10

  Volgens de coronaregels van het RIVM moesten we onze gegevens - na een vriendelijke ontvangst - op een lijst zetten. Helaas stonden hier meer namen op, dus erg privacygevoelig. We mochten vervolgens een tafeltje uitkiezen in deze luxe stationsrestauratie. De drankjes gingen goed, maar de verkeerde soep werd gebracht. De juiste dubbelgetrokken ossenstaartsoep bleek toch wateriger te zijn en veel minder smaak te hebben dan gedacht. De hoofdgerechten waren voor ons eendenborstfilet met Grand-Marniersaus (een beetje stevige bite, maar wel lekker) en het Nieuw-Zeelandse lamsvlees. Toen ik de saus mocht kiezen, vroeg ik nog of de honing thijm roquefort saus echt 1 soort was. “Ja”, verzekerde de dame mij, en deze saus zou in een kannetje worden geserveerd. Uiteindelijk bleek het honingthijmsaus te zijn, dus zonder de roquefort (want dit was een andere saus) en lag de saus al over het vlees. Erg mals en smakelijk, overigens. Na deze opeenstapeling van foutjes mochten we nog wel een koffie of thee toe, dus heel netjes. We hebben dit aanbod wel afgeslagen, want we moesten nog een lange reis met het OV maken. Onder het genot van kerstmuziek (echt waar!) kwam de rekening, waarop een drankje stond met een andere prijs dan op de drankenkaart stond aangegeven. We hebben het voor het gemak maar verrekend met de gooi. Vergeet ook niet om naar het toilet te gaan: de toiletpotten zijn heel mooi :-)

 28. Willem H.
  Willem H.
  • 32 recensies
  10/10

  Wederom heerlijk gegeten....mijn vrouw een kogelbiefstuk en ik de heerlijke zalm met beurre blanche saus. Vriendelijke bediening....niets is ze teveel. Ga daar eten! Het is echt top!

 29. Alina B.
  Alina B.
  • 10 recensies
  9/10

  Deskundig en behulpzaam personeel. Ik heb een dieet en er was prettig overleg over wat wel en niet mogelijk was. Verder goed eten in een unieke sfeer. Helaas was Elvis niet aanwezig, maar wellicht de volgende keer.

 30. Edwin K.
  Edwin K.
  • 9 recensies
  9/10

  Heerlijke zeebaars, lekkere salade en frietjes. Weinig sfeer - ligt niet aan de locatie of de bediening, maar aan corona; daardoor weinig reuring...

 31. FAW R.
  FAW R.
  • 124 recensies
  7/10

  Redelijk gegeten. Carpaccio lekker, hoofdgerechten redelijk. Bediening correct. Sfeer leuk, bijzonder interieur. Gelukkig via de Fork 50% korting.

 32. Willem H.
  Willem H.
  • 32 recensies
  10/10

  Top gegeten bij dit prachtige restaurant. Vriendelijke bediening....en niet te vergeten..... Heerlijk! Ga erheen en overtuig jezelf!

 33. Esther F.
  Esther F.
  • 3 recensies
  6/10

  De sfeer en ambiance is heel fijn. De bediening is ook vriendelijk! Het eten was helaas matig van kwaliteit naar onze mening.

 34. Nelleke v.
  Nelleke v.
  • 17 recensies
  6,5/10

  Prachtige locatie. Personeel vriendelijk, maar informeerde niet of alles naar wens was. De biefstuk was te doorbakken voor medium. De sardines waren prima en de frites en sla ook. We hadden €50,00 korting aan yums en die korting werd direct zonder vragen berekend. We komen zeker terug alleen al voor de locatie.

 35. Willem H.
  Willem H.
  • 32 recensies
  10/10

  Voor de zoveelste keer gegeten met vrouw en Pa. Zij en Pa de kip van tante Door... ik de voortreffelijke zalm. Beide gerechten overheerlijk! Bediening zeer vriendelijk! Ga daar eens eten en overtuig jezelf! Ik zeg doen!

 36. Jael P.
  Jael P.
  • 115 recensies
  9/10

  Dankzij €50,- loyaliteitskorting van TheFork heb ik gratis genoten van een heerlijke zoete “proeverij” bij Grand Café Restaurant 1e Klas. Ik heb verschillende desserts geprobeerd en was vooral erg enthousiast over de panna cotta en de tiramisu. Die waren echt super lekker. Het bedienend personeel was vriendelijk en vlot en het restaurant zelf is erg sfeervol. Helemaal prima.

 37. Wim S.
  Wim S.
  • 3 recensies
  9/10

  Entourage geweldig. Sfeer uitstekend. Medewerkers uiterst vriendelijk. Eten goed.verder geen aanmerkingen. Fijn behandeld en komen zeker terug .

 38. Alexander v.
  Alexander v.
  • 3 recensies
  10/10

  Heerlijk eten in een bijzondere ambiance.

 39. Leonie O.
  Leonie O.
  • 9 recensies
  9,5/10

  Het restaurant bevindt zich op de 1e etage in het Centraal station. We moesten even zoeken maar eenmaal binnen was de verrassing zeer aangenaam. De prachtige charme van een luxe stationsrestaurant met hoge plafonds brengt je terug in de tijd. Het personeel was uiterst vriendelijk, de menukaart uitgebreid en het eten smaakte voortreffelijk. Er is ook een feestzaal die je kan huren. Prachtig. De gerechten volgen elaar wel snel op, maar dat is ook wel handig als je een trein moet halen.

 40. Marion B.
  Marion B.
  • 2 recensies
  10/10

  Prachtige locatie, goede sfeer, goed bereikbaar. uitstekende bediening, heerlijk eten en heerlijke wijn, enorm genoten, echt een avondje uit.