Fantastisch
Het eten was lekker, de bediening echt helemaal top, de wijnen matig. We hebben wat lang koeten wachten op t eten. Al met al een lekker avondje, maar dat kwam vooral door de superleuke bediening. Eten was prima maar niet heel bijzonder. En je betaalt er wel goed voor.
Het is dat er hier om een recensie in 120 tekens wordt gevraagd, anders was ik in één woord klaar geweest: zálig. Dus (vooruit nog een woord): doen!
Eten goed, verrassingsmenu is lekker en gevarieerd. Bediening wisselend. Een blijkbaar nieuwe Engelstalige jongeman deed zijn best maar begreep het helaas niet helemaal.
Vanavond was tweede keer dat we hier aten. Zaten binnen (er is ook een terras). Weer erg lekker. Mosselen en dagvangst (roodbaars). Leuke bediening, en vlot.
Super, heerlijke verse verrassende visgerechten tegen hele normale prijzen. Sympathieke bediening en gezellige sfeer- met afstand onze buurtfavoriet
Zoals altijd in ons favoriete restaurant stelde het eten niet teleur! Zo jammer dat het nu zo superrustig is. Dat verdient niemand. Heerlijke ceviche, schelp- en schaaldieren, oesters en coquille. Top.
We werden zeer vriendelijk ontvangen door de gastvrouw en konden een aperatief gebruiken aan de bar alvorens we aan tafel gingen. De oesters waren vers en smaakvol. De ceviche is een absolute aanrader. De warme gerechten hebben we gedeeld en waren perfect opgemaakt en zonder uitzondering perfect van smaak. De hoofdgerechten waren perfect bereid en heerlijk, kabeljauw mosselen bouillabaisse, top. Zin in Vis gewoon hierna toe gaan.
Ik kom hier met regelmaat eten. Altijd vriendelijke bediening en constante prima kwaliteit. Ik raad het iedereen aan hier eens een hapje te gaan eten.
Nog steeds fantastisch. De nieuwe serveerster spreekt alleen Engels. Dat vind ik niet zo handig of gastvrij.
Super ontdekking! Heel lekker en veel gegeten voor een scherpe prijs. Behoort zeker tot de beste seafood bars van Amsterdam. Wij, als echte visliefhebbers, komen hier zeker terug!
Erg goed gegeten bij Fyrre. Stond al lang op mijn lijstje om te gaan eten. Broer en zus runnen dit restaurant. Hij staat in de keuken en zij soms in de bediening. Erg vriendelijk en goed. Gerechten waren heerlijk. Komen graag nog een keer terug en hopelijk voor hen is het dan een stuk drukker. Waren de enige bezette tafel in het restaurant. Was natuurlijk januari wat geen drukke horeca maand is.
Chefs menu gehad, was erg lekker. Alle gerechten subtiel en toch smaakvol. Bediening was erg vriendelijk en tempo was helemaal goed. Het was alleen erg rustig en dat verdient deze plek zeker niet.
Eten was erg goed en ook bediening heel prettig!
Heerlijk eten in een vriendelijke, knusse omgeving!
Erg goed klaargemaakt eten. We waren met z’n vieren en hebben bijna alles van de kaart besteld. Alles goed, niets viel uit de toon! Aanraders: de ceviche en de viskroketjes. Service super, met te weinig mensen (door zieken) toch alles attent en nooit traag. We komen hier zeker terug!
Kaart is niet te uitgebreid, daardoor focus op mooi opgemaakte en heerlijke gerechten. Er wordt gespeeld met smaken en dat proef je! De ceviche was echt een smaakexplosie.. De mosselen gekookt in appelcider heerlijk en de kabeljauw perfect gegaard.. Aanrader
Wederom heerlijk gegeten in dit knusse restaurant . Was wel wat rustig. Deze tent verdient echt meer gasten!! Wij Komen zeker weer terug........
Heerlijk gegeten. Chef menu, goede keuze en erg vers. Ook de witte wijn Souvaignon een aanrader. Attente en vriendelijke bediening.
Heel erg lekker gegeten. Goede smaken en originele combinaties en een extra compliment voor hun eigen gemaakte frietjes zelden zo lekker. Verbeterpuntjes zijn dat de porties soms iets klein zijn varieerend per gerecht en ze mogen de inrichting iets warmer en gezelliger maken. Overall en hele goede tent.
Een echte must voor de visliefhebber. Het is een eenvoudig restaurant maar de vis wordt echt fantastisch bereid. Vooral naartoe gaan als je van vis houdt!
Woensdag t/m zaterdag vanaf 18:00
Javastraat 40, 1094 HW, Amsterdam, Nederland
Treinstation muiderpoort op loopafstand, tram en bus stoppen om de hoek op het javaplein
Parkeren voor de deur
Visbar Fyrre (Deens voor ‘veertig’, wat het huisnummer van het restaurant is) in de Javastraat is de plek voor iedereen die in een ontspannen setting wil genieten van bijzondere visgerechten, oesters en lekkere wijn of een cocktail! We werken altijd met de beste producten: kraakverse vis uit IJmuiden, oesters uit Zeeland en Normandië, alles duurzaam gevangen en zoveel mogelijk biologische groente. Het menu wisselt doorlopend om altijd te kunnen werken met wat op dat moment in het seizoen is. Chef en eigenaar Folkert Scheper is geïnspireerd geraakt door de Scandinavische Keuken, die hij weet te combineren met de Hollandse en Franse keuken. Maar ook schroomt hij niet om Japanse azijnen en dergelijke te gebruiken om verrassende gerechten te maken.
, Vis en zeevruchten, Bistro, COVID-19 veiligheidsmaatregelen, Kerst, Moederdag, Oud & Nieuw, , Valentijnsdag
,
Restaurant kan worden afgehuurd voor een privé-evenement (Max. 40 personen)
Af te huren, , , , , , Wi-Fi
Vertel ons meer over jezelf en we nemen zo snel mogelijk contact met je op
Meer informatie bekijkenLog in op TheFork Manager en neem contact met ons op via de chat.
Log in op TheFork ManagerEenvoudig en snelDirect bevestigd