Fromagerie Kef

Marnixstraat 192 1016 Amsterdam Nederland Kaart
31-204200097

Meer informatie over restaurant Fromagerie Kef

Hoe kom je er?

 • : Parkeerplaats
Alleen gasten die via TheFork hebben gereserveerd en hun reservering zijn nagekomen, kunnen een recensie plaatsen.
 • 10
  2
 • 9
  0
 • 8
  0
 • 7
  2
 • < 7
  0
4/4 recensies

Jouw recensie over het restaurant Fromagerie Kef

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt gereserveerd en in dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de TheFork-app, website of via onze partnerwebsites en TheFork reserveringsmodule op de website van het restaurant.
Ineke K.
Meesterproever
(23 recensies)
Gemiddelde cijfer
10 /10
Eten
10
Service
10
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 7 feb. 2017
Afgelopen zaterdag kreeg ik als verjaardagskado een kaas- en wijnproeverij bij mij thuis. Mijn schoondochter had daar veel moeite voor gedaan, en wat was het leuk!
De eigenares kwam met een bakfiets vol lekkernijen aan: kaas, wijn, vers stokbrood, notenbrood, kletschenbrood, crackers, cornichons en olijven. Wij kregen drie rondes van vijf soorten kaas en bijpassende wijn, vergezeld van deskundige en bevlogen uitleg. Intussen genoten onze kleinkinderen van een chocoladefondu, maar kwamen nu en dan ook langs voor een stukje kaas, dat gul werd verstrekt. De niet-vega's smulden van een charcuterie-arrangement.
Restjes van de proeverij bleven achter om de volgende dag van te genieten.
Ik had een top- verjaardag, evenals mijn kinderen en kleinkinderen. Chapeau!
Emma D.
Meesterproever
(63 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 9 mrt. 2014
Vandaag een uitgebreiden proeverij bij Kef gegeten. Drie gangen kaas en een gang charcuterie, met bijpassende wijnen en goed stokbrood. De kazen waren allemaal heerlijk, en de wijnen paste goed bij elk plankje. De charcuterie was ook lekker maar niet zo lekker als de kazen. De rilletje van gans smaakte ook wat flauw in vergelijking met alle zoute worstjes en mega lekkere ham. Wat wel jammer was was dat we na het serveren van de plankjes vaak nog lang op de wijn moest wachten. Het is toch het leukst als dit tegelijk gebeurt zodat je alles samen kan proeven, en daar waren wij te ongeduldig voor met al die heerlijke kazen voor onze neus.
Lianne C.
Meesterproever
(38 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,3 /10
Eten
8
Service
7
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 9 mrt. 2014
Enige tijd geleden hier dan eindelijk de proeverij gedaan op een zondag, het was prachtig weer en wat mis je dan een terras bij KEF, maar goed, binnen zitten in de heerlijke geuren van de verschillende kazen is ook geen straf. Vriendelijk ontvangst, idee dat de dames erg kundig zijn en weten waar ze het over hebben. Wij hadden de uitgebreide proeverij genomen waarbij we niet alleen kazen kregen maar ook worst en rillete's, bijna alles was echt heerlijk, goede verhalen bij de kazen en worsten. Alleen 1 puntje van kriktiek, wij krijgen de wijn steeds veel later dan de kazen werden neergezeten, het zou fijn zijn om deze in het vervolg tegelijk te krijgen.
Emma P.
Meesterproever
(14 recensies)
Gemiddelde cijfer
10 /10
Eten
10
Service
10
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 2 mrt. 2014
Vorige week zondag werd ik verrast door mijn ouders, vrienden en vriend met een kaas/wijn proeverij bij Kef voor mijn verjaardag! Kef is al lange tijd mijn favoriete plek om een heerlijk kaasplankje samen te stellen, een proeverij stond al een tijd op mijn to do lijst. Bij binnenkomst was het erg druk, maar ons tafeltje stond al klaar. We werden warm ontvangen en naar onze plek gewezen. We moesten best even wachten op onze wijn & kaas maar de lieve en spontane dames lieten ons weten dat het allemaal zou komen en dat het nu even druk was ivm de wisseling tussen de rondes. Als ze aan je tafel komen vertellen nemen ze alle tijd om je in geuren en kleuren te vertellen over de wijn en kaas. Ze zijn ontzettend kundig en vertellen met zoveel passie dat het tussendoor wachten helemaal gecompenseerd wordt. Leuke verhalen over de kaas maar ook over de afkomst maken je gelijk enthousiast. Twee rondes met de heerlijkste kazen en knapperig brood worden vergezelt door een lekker glas wijn. Was een goede zondag-besteding, en zeker voor herhaling vatbaar!
TheFork maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren, de prestaties van de sites te meten en de retargeting van advertenties te regelen. Door de site te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie of verander je instellingen.