- Mousse van geitenkaas met gekonfijte appel, walnoten en balsamico
- € 9,5
- Avocado met linzen, gepocheerd ei en gerookte paprikapoeder
- € 9,5
- Oosterse tonijn op wakame met wasabi en sojasaus
- € 11,5
- Terrine van gerookte zalm en forel met mierikswortelcrème
- € 11,5
- Hertenham met knolselderijsalade, cranberry en kruidkoek
- € 10,5
- Gerookte eendenborst, bitterbal van de bout en gekarameliseerde ui
- € 10,5
- Salade met gebakken bloedworst, appel compôte en eendenlever
- € 11,5
- Carpaccio van rund met Parmezaanse kaas en truffelmayo
- € 10,5
- Zoete aardappelsoep met kokos, sesam en gefrituurde dimsum
- € 7,5
- Risotto met pompoen, spinazie, noten en parmezaanse kaas
- € 10,5
- Portobella met rucola, gerookte amandel en mozzarella
- € 10,5
- Geschroeide tonijn, op een milde groentencurry met pappadum
- € 11,5
- Sizzling gamba's, in knoflookolie en een dip van crème fraîche en kruiden
- € 11
- Zeebaars met gerookte hutspot en wittewijnsaus
- € 11
- "Pot au feu van hazenpeper", wildstoofpot onder bladerdeeg
- € 10,5
- Zacht gegaarde kalfssucade “Rendang style” met sajoer boontjes
- € 11
- Hertenbout biefstuk met rode kool en kastanjepuree
- € 11,5
- Tournedos van ossenhaas met een grove stroganoff
- € 12,5