8,1/10
Zeer goed
Gebaseerd op 82 recensies
Alleen gasten die bij het restaurant hebben gedineerd nadat ze via TheFork hebben gereserveerd, mogen een beoordeling schrijven.

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt gereserveerd en bij dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de app of website van TheFork of via onze partnerwebsite en reserveringsmodule van TheFork op de website van het restaurant.

 1. Piet H.
  Piet H.
  • 4 recensies
  9/10

  Een prima keuze binnen het aanbod van de AH-menu's. Keuze van de volledige kaart voor een prima prijs. Een aanrader voor wie nog een bon te verzilveren heeft!

 2. PWA L.
  PWA L.
  • 6 recensies
  8/10

  perfecte bediening/prima prijs/jammer van het rumoer/geweldig dat het hotel ook meedoet met de aktie van AH diner want voor een AOWer is het dan heel gunstig om uit eten te gaan.

 3. Adri V.
  Adri V.
  • 1 recensie
  9,5/10

  Het eten was heerlijk en de bediening vlot en gezellig een aanrader Het was even zoeken naar het resterant,we kwamen dus later dan de afgesproken tijd Het was geen probleem

 4. 38vermeer42
  38vermeer42
  • 7 recensies
  8/10

  Twee minpunten bij het diner bij Fletcher hotel Epe-Zwolle: 1. Patat was slechts als bijgerecht te bestellen tegen een prijs van Euro 3.50 incl. een klein bakje mayonaise 2. Op onze vraag om een karaf of fles PLAT WATER kregen we deze ook prompt maar een tegenvaller was wel dat er Euro 3,75 ( voor kraanwater) in rekening werd gebracht. U zult begrijpen dat we ons wel een 2e keer zullen bedenken om in dit Fletcher restaurant te blijven eten daar we in andere restaurants het platte water voor niets kregen.

 5. Henny B.
  Henny B.
  • 1 recensie
  9/10

  Het driegangen diner was erg lekker en het zag er erg leuk opgemaakt uit! De bediening was vlot. Kortom wij hebben een fijne avond gehad!

 6. Pieter E.
  Pieter E.
  • 9 recensies
  8/10

  We hebben prima gegeten in een fraaie eetruimte met deskundig personeel. In een elk geval wellicht iets te professioneel en daardoor zakelijk overkomend. Wijnen waren ook van goede kwaliteit. Kortom een prettig en aangenaam verblijf.

 7. Gert H.
  Gert H.
  • 20 recensies
  8,5/10

  Heerlijk gegeten goede kwaliteit van eten, wat gedateerd restaurant. Het was erg druk, maar het wachten waard. Personeel erg vriendelijk. Voor patatjes of aardappeltjes moet bij betaald worden.

 8. Alfons R.
  Alfons R.
  • 1 recensie
  9,5/10

  Eerste dag te lang wachten op eten. Tweede dag beter. Dit komt waarschijnlijk door de mensen die een zakelijke bespreking hadden met een etentje erbij.

 9. H.j.e. E.
  H.j.e. E.
  • 2 recensies
  7,5/10

  Het eten was prima . Ons werd te vaak gevraagd of het eten smaakte .De wachttijd tussen de 3 gangen was te lang. ( in totaal ruim 2 uur aan tafel gezeten voor een 3 gangen diner.)

 10. Edemeij D.
  Edemeij D.
  • 3 recensies
  8/10

  Ontvangst bij de receptie was heel prettig en we werden netjes ontvangen. Ook de bediening was heel prettig. we kregen steeds hetzelfde meisje. Die met een lach en een grapje iets aanbood.

 11. Dick v.
  Dick v.
  • 2 recensies
  7,5/10

  De bediening was correct , het eten was lekker, in het begin was er heel veel rumoer later werd het rustiger wat de sfeer ten goede kwam al met al was het een geslaagd etentje.

 12. Paustovsky K.
  Paustovsky K.
  • 51 recensies
  7/10

  Met AH-actie gegeten. Voldoende en gevarieerde keuze mogelijk. Heeft iets kneuterigs om een broodplankje apart in rekening te brengen. Alles voldoet, maar niets springt eruit. Omdat er meerdere groepen zijn, is het onrustig. Zeker werd het dat toen een groep niet buiten barbecuede maar binnen een buffet had. Wat slordig is dat een aanvulling tweemaal op de rekening stond. Dit is gecorrigeerd maar bij thuiskomst bleek dat een tweede aanvulling ten onrechte óók twee keer berekend is. Bedrag is niet hoog genoeg om verhaal te halen, maar het is gewoon niet aanvaardbaar.

 13. Harm H.
  Harm H.
  • 5 recensies
  10/10

  goede ontvangst erg vriendelijk eten was goed gezellige inrichting voor herhaling 2wij zullen vast nog weer eens daar gaan eten

 14. G.van. H.
  G.van. H.
  • 3 recensies
  8,5/10

  Er zijn geen opmerkingen,eten was goed,bediening uitstekend vriendelijk personeel,behulpzaam. Lokatie mooi gelegen in een pracht omgeving.

 15. j.tegelaar
  j.tegelaar
  • 2 recensies
  10/10

  Eten was echt heel smakelijk. Hebben met veel plezier gegeten. Komen zeker terug. Vriendelijk personeel. Voor ons een dikke 10.

 16. basenandrine
  basenandrine
  • 2 recensies
  9/10

  Samen uiteten in een mooi hotel, het diner was heerlijk, ook de bediening uitstekend! Echt een aanrader. Voldoende variatie ,

 17. P. S.
  P. S.
  • 4 recensies
  7,5/10

  Personeel was erg vriendelijk, maar ze waren met te weinig waardoor de waxhttijd te lang was. De ober vergat ook regelmatig dingen. Migelijk uit overbelasting. Diner smaakte prima. Lekker klaargemaakt en leuk opgediend. Niets mis mee en niet al te duur. Gaan wij nog eens doen.

 18. Gert v.
  Gert v.
  • 3 recensies
  10/10

  Prima gegeten, voldoende grote plate en goed van smaak. Mooi opgemaakt. Aardige mensen. Heerlijk op het terras gegeten.Dank!

 19. Marijke s.
  Marijke s.
  • 8 recensies
  7,5/10

  Het eten zag er goed uit, zowel voorgerecht als hoofdgerecht prima op temperatuur en beiden waren smaakvol. Bediening O.K.

 20. SiaZen
  SiaZen
  • 10 recensies
  6/10

  a la carte gegeten, heb een andere ervaring dan de overige mensen hier, aardappelpuree ( uit een pakje ? ) zalm ( uit de vriezer? ) gebakken aardappeltjes( die in de olie dreven ) personeel echt aardig, maar het eten was het echt niet, bakje sla was nog het lekkerst van alles. Dame Blanche, 2 bolletjes ijs ( niet lekker van smaak ) bakje chocoladesaus ( niet warm en uit een flesje? ) en dan meerprijs rekenen? .....

 21. Gerard V.
  Gerard V.
  • 8 recensies
  10/10

  Een zeer sfeer volle ambiance met zeer vriendelijke medewerkers. En eindelijk een gelegenheid die geen aangepast (goedkoper) menu presteerde. Dit was een schot in de roos.

 22. Jacques R.
  Jacques R.
  • 2 recensies
  10/10

  Heerlijk gegeten. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Prettige bediening. . De tijd tussen de verschillende gangen als zeer prettig ervaren. M.a.w. TOP

 23. EAM D.
  EAM D.
  • 1 recensie
  10/10

  We hebben heerlijk gegeten en genoten van de rustige omgeving. Door de 'vroege'start waren we mooi op tijd voor ons avondconcert. Voor herhaling vatbaar.

 24. Marian N.
  Marian N.
  • 3 recensies
  6/10

  Ik kon alleen nog maar reserveren om 17 uur, erg vroeg maar we hadden er zin in. Bij aankomst bleek dat de keuken pas om 18 uur open ging. Na overleg en omdat wij van de A/H actie waren kon het eerder. Het was schitterd weer dus wij wilden graag buiten zitten. Dat was een probleem ivm personeel tekort, let wel het restaurant was leeg!! Buiten zaten enkele mensen. Uiteindelijk mochten we toch buiten zitten. Na het bestellen van de gerechten werd het bestek zonder een woord te wisselen op een ijzeren tafel gelegd, bah. Het eten was redelijk tot goed alleen € 3. 75 voor een fles (kraan) water was wel heel veel....

 25. Hanne D.
  Hanne D.
  • 15 recensies
  8,5/10

  AH menu, door de serveerster werd al aangegeven dat het garnituur weinig is, het was goed dat we bij besteld hebben. Eten was goed.

 26. Nanke R.
  Nanke R.
  • 5 recensies
  8/10

  Wij hebben hier heerlijk gegeten. De kwaliteit/prijsverhoging was uitstekend. Om hier nogmaals te gaan eten is zeer wel aan te bevelen

 27. Jeanne D.
  Jeanne D.
  • 6 recensies
  9,5/10

  Heerlijk eten waar niks mis mee was we hebben genoten. Hopende dat we op meerdere plaatsen zo te worden ontvangen. Nette service en echt klantvriendelijk.