Experiment Delft

Rotterdamseweg 272 2628 AT Delft Nederland Kaart
31-152628089

Meer informatie over restaurant Experiment Delft

Hoe kom je er?

 • Openbaar vervoer
  Stoptrein naar Delft Zuid, ongeveer 13 minuten lopen. Of met buslijn 40 vanaf Station Delft. Plan je reis via www.9292ov.nl.
 • Kom je met de auto?
  Kijk voor een uitgebreide route-aanwijzing op www.lijmencultuur.nl/locatie/situering.
 • : Gratis parkeren op het terrein van Lijm & Cultuur.

Openingstijden

Experiment Delft is geopend op werkdagen van 10:00 - 17:00. Ook is Experiment Delft op dit moment van woensdag t/m zaterdag in de avonduren geopend voor Chaos aan de Schie. Kijk voor alle informatie en up-to-date openingstijden op www.chaosaandeschie.nl.

Services

Alleen gasten die via TheFork hebben gereserveerd en hun reservering zijn nagekomen, kunnen een recensie plaatsen.
 • 10
  0
 • 9
  0
 • 8
  2
 • 7
  0
 • < 7
  2
4/4 recensies

Jouw recensie over het restaurant Experiment Delft

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt gereserveerd en in dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de TheFork-app, website of via onze partnerwebsites en TheFork reserveringsmodule op de website van het restaurant.
Judith W.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
4 /10
Eten
4
Service
2
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 20 mei 2017
Bezoek 19 mei 2017, als onderdeel van een VIP arrangement (diner + 2 drankjes + voorstelling). Het is gewaagd om varkensvlees als hoofdgerecht binnen een verrassingsmenu te serveren: zeker een kwart van de Nederlandse bevolking eet het om uiteenlopende redenen niet. Het plan B, eendenborst, viel geweldig tegen; de kwaliteit van het vlees zelf was ver onder de maat. Iets wat je met varkensvlees nog kunt verhullen laat zich bij eendeborst niet maskeren: kwaliteit van het product en skills van de kok. Helaas.... Tot slot bleek de staf nergens van te weten en moesten we alle drankjes afrekenen. Slechts een telefoontje naar de baas kon dat herstellen. Tip: ga terug naar de eenvoud en zoek je kwaliteit in de ingrediënten. En stem je communicatie af. Wij gaan niet terug.
Peter R.
Meesterproever
(14 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,8 /10
Eten
9
Service
9
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 21 mei 2016
Na bij de Heeren van Soetermeer de creaties van kok Bas Hoog geproefd te hebben, besloten we direct te reserveren bij het Experiment (locatie Lijm en Cultuur) in Delft voor het diner. We werden wederom niet teleurgesteld en vonden de vrije keuze bij het samenstellen van je eigen menu heel fijn. Ik vond wat ik zelf heb gegeten heerlijk, en de andere gasten in mijn gezelschap waren net zo enthousiast over hun eten als ik. De attente en vriendelijke bediening, en de ambiance maakten mijn verjaardagsdiner helemaal af! Vanaf 19 mei is dit resaturant 10 weken lang ook open voor het diner, dus liefhebbers, grijp je kans. Wij gaan er zeker nog een keer heen!
Lies S.
Fijnproever
(3 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,3 /10
Eten
3
Service
9
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 30 jun. 2015
Met het mooie weer een paradijselijke plek aan het water met een uiterst vriendelijke bediening.
De koffie is lekker maar de wortelsoep is beneden alle peil. De basis van de soep lijkt een opgewarmd, waterig kant-en-klaar product met daarin wat stukjes rauwe taugé, paksoi en champignon. Op de bodem krast wat zand. Een beetje kok maakt zo'n soep van verse wortelen: 10 keer zo lekker en ook niet heel lastig om te bereiden.
Vera S.
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,8 /10
Eten
9
Service
7
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 13 jun. 2014
Heerlijke plek aan het water met een eenvoudige maar prima lunchkaart. Er wordt heerlijk gekookt en de ambiance is uitstekend. Zowel buiten in de tuin als binnen met een sort lounge banken en leuke hoekjes. Bediening is hier en daar wat onwennig, maar uiterst vriendelijk.
TheFork maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren, de prestaties van de sites te meten en de retargeting van advertenties te regelen. Door de site te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie of verander je instellingen.