menukaart

Voorgerechten

Carpaccio
€ 10,5

met Parmezaanse kaas, pijnboompitten en truffelmayonaise of pestodressing

Steak tartaar
€ 13,75

met kwartelei, ui, kappertjes en grove mosterd

Vistrio
€ 15,5

paling, gerookte zalm en rivierkreeft

Escargots
€ 7,5

in de kruidenboter

Hollandse tomatensoep
€ 4

met basilicumcreme

Hoofdgerechten

Tournedos
€ 18,5

200 gram met een saus naar keuze

Spareribs
€ 16,5

met koolsla en diverse sauzen

Sliptong
€ 17,5

gebakken in de roomboter met groeten en gebakken aardappelen

Zalmmoot
€ 16,5

met dillecreme, groenten en frites

Caesar salad
€ 15,5

met in de sesam gemarineerde kip, croutons en huisgemaakte ansjovismayonaise

Nagerechten

Flensjes
€ 6,5

gevuld met vanilleroomijs en geflambeerd in triple sec

Dame blanche
€ 5,75

met chocoladekruimels, vanille-ijs, slagroom en chocoladesaus

Ceesecake van witte chocolade
€ 5,75

met rood fruit

Appeltaart
€ 5,75

met ijs

Kaasplankje
€ 9,5

Dranken

Koffie
€ 2,5
Prijzen en gerechten kunnen veranderen.
Deze prijzen bevatten geen aanbiedingen.
Getoonde prijzen zijn inclusief btw.

Gratis serviceOnmiddellijke reservering