Terug

Recensies - El Txoko

0

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt gereserveerd en bij dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de app of website van TheFork of via onze partnerwebsite en reserveringsmodule van TheFork op de website van het restaurant.

 1. G. H. S.
  G. H. S.
  • 5 recensies
  3,5/10

  We hadden voor acht personen besproken. Bij aankomst wisten ze van niets daar ze niets van The Fork doorgekregen hadden terwijl ik zelf drie maal een bevestiging had ontvangen. We waren zoals gezegd met acht personen en konden alleen maar een vast menu krijgen en daarbij werd er gezegd dat het menu voor zeven personen was omdat dat standaard zou zijn . Beetje gek voor acht personen. De bestellingen gingen erg moeizaam alsof we van Mars kwamen toen we om meer vroegen. Er werd slecht geluisterd naar onze verzoeken. We hebben niet besproken op een aanbieding en wilden gewoon gezellig met elkaar gaan eten maar in het algemeen viel alles behoorlijk tegen. Ik had liever meer betaald en het naar onze zin gehad. Jammer maar ons zien ze niet terug.

 2. Jos k.
  Jos k.
  • 1 recensie
  6,5/10

  Het was gezellig, druk, waardoor de bediening soms wat lang op zich liet wachten. Kwaliteit van de tapas varieerde van redelijk tot erg lekker.