8,8/10
Fantastisch
Gebaseerd op 98 recensies
Alleen gasten die bij het restaurant hebben gedineerd nadat ze via TheFork hebben gereserveerd, mogen een beoordeling schrijven.

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt gereserveerd en bij dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de app of website van TheFork of via onze partnerwebsite en reserveringsmodule van TheFork op de website van het restaurant.

 1. Wim S.
  Wim S.
  • 19 recensies
  6,5/10

  Wij aten saté met salade en frites. De frites waren matig van kwaliteit slap en er zaten nogal wat te bruine kleine snippers tussen. De saus over de saté was niet heel warm wel "pedis" ook zaten er wat verkoolde restjes aan het vlees. De salade was goed. De porties hadden ook best wat groter mogen zijn.

 2. Malou K.
  Malou K.
  • 39 recensies
  8,25/10

  Leuk, klein eetcafe vlakbij het Leidseplein. Lekker gegeten (garnalenkroketten als voorgerecht en de kipsaté als hoofdgerecht), goede bediening. Ik vind het een aanrader.

 3. - -.
  - -.
  • 3 recensies
  8/10

  Gisteravond toevallig dit juweeltje ontdekt! We hadden weinig tijd voordat we naar het theater moesten, hier werd keurig mee rekening gehouden door de personeel. Mijn vrouw had de zalm gegeten en ik een kogelbiefstuk. Beide heerlijk. We komen hier graag weer terug.

 4. Wil V.
  Wil V.
  • 10 recensies
  8,25/10

  Na een dagje Amsterdam kwamen we hier terecht. Een kleine onopvallende zaak, die op ons een grote indruk heeft achtergelaten. Bijzonder vriendelijke, snelle en attente bediening. Niet te uitgebreide kaart, maar ruim voldoende keus, waaronder zelfs vegetarisch. We hebben hier met z'n 2-en gegeten. Mijn vrouw heeft voor de zalm gekozen, en ik ben voor de 3-saté stokjes kroepoek gegaan. Lekkere verse frietjes, saté was goed. Ook de zalm was erg lekker. Tip voor de eigenaar: géén zout op de frietjes doen, staat al op tafel. Zo kan ieder kiezen of en hoeveel zout hij of zij er op wil.

 5. - -.
  - -.
  • 25 recensies
  8,25/10

  Leuk restaurantje in de buurt van het verder veel te toeristische Leidseplein. Goede prijs/kwaliteit verhouding en zeer vriendelijke bediening. Als voorgerecht hadden wij de Bruschetta van het dagmenu. Een leuke en lekkere variant met kip. Als hoofdgerecht de maaltijdsalade. Lekker, maar niet heel spannend. Het dessert, de Chocolade notentaart met vanille ijs is zeker een aanrader.

 6. Randy E.
  Randy E.
  • 122 recensies
  7,5/10

  De Kop van Jut is een klein pareltje tussen de overvloed aan eetgelegenheden die vechten om de niets vermoedende toerist in Amsterdam. Vlak achter het Leidseplein, net verscholen tussen grote luifels. Na een tip van een kennis kwamen mijn vriendin en ik hier terecht. Na het beklimmen van een ontzettend leuke trap kwamen we in een gezellig klein restaurantje vol met foto's, posters en andere muurbekleding. Leuk en intiem. We namen plaats aan een tafeltje aan het raad, erg leuk! De bediening was erg klantvriendelijk, geinteresseerd en deed erg haar best ons goed te helpen. Aangezien het erg rustig was, ging dit uitermate goed. De kaart is beperkt, maar prima , genoeg lekkers te vinden. Gekozen voor Ribeye en hamburger. Beide absoluut goed! Verse frieten erbij, lekkere mayonaise. Niets mis mee. Kleine tip, proef ook eens het Kop van Jut bier. Een heerlijk blondje!

 7. YoJa36 v.
  YoJa36 v.
  • 42 recensies
  7,75/10

  Jaren lang hier voorbij gelopen, zat vaak vol, maar nu niet te geloven op 2e paasdag is er nog een plaatsje vrij voor 2. Gezellig met mijn vrouw gegeten, en we moeten beiden toegeven het eten, de bediening en de sfeer is zeker voor herhaling vatbaar.

 8. Simon s.
  Simon s.
  • 6 recensies
  7,5/10

  Goede prijs/kwaliteit verhouding voor het eten, zeker in Amsterdam. De bediening is gewoon okee. Je zit wel echt krap in een kleine ruimte.

 9. Ton D.
  Ton D.
  • 18 recensies
  8/10

  Goede ontvangst, lekker eten (ikzelf slibtongetjes, tafelgenoot scholfilet met garnaaltjes). Vriendelijk personeel, typisch amsterdamse inrichting. Leuk eetcafé in drukke straat met standaard touristenrestaurants.