Eetcafé De Paerdestal

Dubbele Buurt 11 1621 JV Hoorn Nederland Kaart
31-229240403
7,7 /10
19 recensies

Meer informatie over restaurant Eetcafé De Paerdestal

Services

 • Pin
7,7 /10
Alleen gasten die via TheFork hebben gereserveerd en hun reservering zijn nagekomen, kunnen een recensie plaatsen.
 • 10
  1
 • 9
  3
 • 8
  4
 • 7
  3
 • < 7
  8
Eten
8,2
Service
6,9
Decor
7,4
Geluidsniveau
Rumoerig
Wachttijd
Kan beter
19/19 recensies

Jouw recensie over het restaurant Eetcafé De Paerdestal

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt gereserveerd en in dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de TheFork-app, website of via onze partnerwebsites en TheFork reserveringsmodule op de website van het restaurant.
Chris D.
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
5,5 /10
Eten
8
Service
2
Decor
4
 • Datum van je bezoek: 2 mrt. 2018
24 januari gereserveerd voor boven. 2 maart kom je binnen, niks bekend. Kregen de slechtste tafel beneden, koud, vlakbij de keuken en het geren van personeel. Niet ff een drankje of excuses van het huis. Tijdens eten ook geen vraag of alles naar wens was, we wilden nog wat bestellen, maar dat kon dus niet. Hard rennend weer weg gegaan. Nooit meer!
Ron M.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
9 /10
Eten
10
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 28 dec. 2017
Vanavond werkelijk heerlijk gegeten. Trek in een stukje vlees hadden we, en het had niet beter bereid kunnen worden. Biefstuk met jus en een pepersteak met truffelmayonaise. Medium-rare bereiding was echt perfect, we hebben gesmuld!
Loes P.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
10 /10
Eten
10
Service
10
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 26 dec. 2017
Wat een top restaurant. Super heerlijk gegeten op 2e kerstdag. En zo gezellig. Bediening was ook super goed. Niks dan lof voor dit restaurant van ons allemaal, waren met 6 personen.
Yvonne G.
Expertproever
(5 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,5 /10
Eten
8
Service
6
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 23 aug. 2017
Lekker eten goede prijs, wel druk waardoor wachttijd soms lang is. Biefstuk is en blijft aanrader, pittige jus moet je buik tegenkunnen ☝️
Evelyne V.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
6 /10
Eten
8
Service
2
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 22 jul. 2017
Voor het eerst gegeten met ons gezinnetje bij De Paerdestal. Bij binnenkomst was de eerste indruk goed: sfeervol, gezellig bruin, grote bar, tafeltjes ruim opgezet. Maar daarna was de service ronduit slecht! Drankje werd wel direct opgenomen en kregen we een klein broodje te verdelen over 4 personen. Daarna bijna geen aandacht meer van de bediening, behalve het constant willen opnemen van drankjes. Na ruim een half uur zelf maar om de menukaart gevraagd. Voorgerecht kwam redelijk op tijd en smaakte goed. Na drie kwartier gewacht te hebben, de melding gemaakt dat het wel erg lang duurt dat we ons hoofdgerecht krijgen. Vervolgens werd het hoofdgerecht bijna letterlijk op onze tafel gegooid met later de aanvulling van frietjes en salade. Door dit alles hebben we niet echt van onze avond genoten vanwege irritatie en niet het gevoel gehad 'uit eten te zijn'. En daarom, ondanks dat het eten echt heel goed was, komen wij hier niet nog een keer. Er zijn genoeg betere alternatieven voor een goede - zelfs pittige - biefstuk. Jammer van deze eerste en voor ons laatste ervaring.
Tessa D.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
4 /10
Eten
4
Service
2
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 29 jun. 2017
We gingen na een middag winkelen eten in de Paardestal. Zag er gezellig uit. Wel heel druk, we werden op een beetje ongelukkig donker plekje neergezet, maar we mochten nergens anders zitten. Snel drankje en menukaart. Na een paar minuten kwam de serveerster informeren wat we wilden eten, maar we hadden nog geen keus gemaakt, dus we vroegen om nog een paar minuten bedenktijd....En toen kwam er nooit meer iemand. Wel een aantal malen een serveerster gevraagd of we konden bestellen, ze kwamen er zo aan....En ze kwamen dus niet. Na DRIE KWARTIER wachten zijn we maar opgestaan en vertrokken. Nog wel de drankjes betaald, die we niet van het huis kregen, net zo min als een excuuus.....
Te druk hier dus, en slechte bediening!
RiePie .
Meesterproever
(26 recensies)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 3 jun. 2017
Lekker buiten gegeten op een prachtige " zomerse avond". De bediening is attent, vrolijk en super hulpvaardig. Het eten is goed, voldoende en redelijk geprijsd. Zeker een restaurant om terug naar toe te gaan.
Maartje S.
Expertproever
(5 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,5 /10
Eten
10
Service
8
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 23 feb. 2017
goed eten, leuke bediening, zag er keurig uit netjes en schoon.
prijs was goed. zeker aan te raden bij vrienden, gaan zeker nog keer daar eten
noord-holland .
Fijnproever
(4 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,5 /10
Eten
6
Service
6
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 18 feb. 2017
Gezellige inrichting. Kipspies was niet warm, mogelijk door het lange wachten. Ook bleek diverse (mensen)haren tussen de ribs te zitten welke volgens de medewerkster er al in zaten bij aflevering door de slager. Een nieuwe sparrib was geen optie, weer wachten en betrokkende zou dan alleen eten. We zaten boven, wel gezellig, maar waarschijnlijk in de stroom van de luchtafvoer van de keuken. Bij thuiskomst bleken onze kleren enorm te stinken.
Prinsenila .
Expertproever
(7 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,5 /10
Eten
6
Service
8
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 21 jan. 2017
We zijn hier al eerder geweest, deze keer niet zo enthousiast meer. Het is een gezellige inrichting, maar nogal krap. Sommige zitplaatsen zijn niet prettig, stoelen naar achteren schuiven veroorzaakt hinder bij je buren en net bovenaan de trap zit je ook niet fijn met langslopende bediening en andere gasten die naar het toilet gaan, iedereen loopt langs je tafel. Dikke winterjassen konden we moeilijk kwijt (boven). Het interieur mag wel eens een grote schoonmaakbeurt krijgen. Of een complete renovatie inclusief vernieuwing/verplaatsing toiletgroep, luchtbehandeling en maatregelen voor de akoestiek. Het is een oud pandje, is vast onmogelijk zonder zitplaatsen (=omzet) op te offeren. We hadden de pech op hetzelfde moment aanwezig te zijn als een voetbalelftal, dus veel luidruchtigheid. Maar zo'n restaurant is het eigenlijk wel, druk en met de sfeer van een café. Over de biefstuk waren we tevreden, maar waarom zo'n plas jus op je bord? Friet en sla wil je niet opscheppen, want die worden meteen ondergedompeld in de jus. Niet fijn.
Marije B.
Meesterproever
(32 recensies)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 3 sep. 2016
Vind dat er een gezellige sfeer hangt. Leuk tafeltjes op een verhoging achterin en het zat helemaal vol.
We hadden alleen een hoofdgerecht en een aantal een dessert. Ruime portie en smaken over het algemeen prima (niet mega bijzonder maar daar betaal je ook niet voor). Ruim voldoende frietjes en aardappeltjes. Prima locatie om gezellig een hapje te eten.
horecavrouw .
Fijnproever
(3 recensies)
Gemiddelde cijfer
7 /10
Eten
8
Service
6
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 14 jun. 2016
Lekker gegeten bij de Paerdestal.
Vooraf doorgegeven dat ik geen gluten mag eten, een tafelgenoot geen gluten en lactose.
Was allemaal geen probleem, gelukkig.
Vooraf de carpaccio (zonder croutons), smaakte erg goed. Wel een enorme portie maar toch bijna helemaal op gekregen want het smaakte erg goed.
Als hoofdgerecht de Black Angus biefstuk. Heerlijk mals, perfect medium gebakken.

De bediening was vriendelijk, met een klein irritatiepuntje: de tas van mijn buurvrouw, die stond in de weg en werd verplaatst door serveerster 1. Even later word ik ietwat geïrriteerd aangesproken door serveerster 2 dat die tas toch wel flink in de weg stond en hij werd weer verplaatst.
Maar ach ze waren verder erg aardig en hielden goed rekening met de allergieën.

mui .
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
6 /10
Eten
8
Service
6
Decor
2
 • Datum van je bezoek: 28 mei 2016
Eten was lekker, maar we zaten boven en zagen op alle spullen die daar staan ter decoratie een laag stof liggen. Vind dat dit mag. Aan de lampen hingen stofragen, moet er niet aandenken dat dat in mijn eten valt.
Rene V.
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
6 /10
Eten
5
Service
7
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 12 jan. 2016
Vanavond met mijn vrouw een hapje gegeten bij de Paerdestal. Mijn vrouw vlees en ik vis.
Het gerechtje van mijn vrouw was werkelijk perfect. Perfect stuk vlees en leuk opgemaakt. Ik zeebaars. 2 stukken op het bord in een bouillondrapje met een bolletje van iets wits wat al direct vragen opriep. Een volstrekt smakeloze bende. Keurig een nieuw gerecht aangeboden gekregen: vis in tempurabeslag. 2 stukken op een kaal bord verder. Niks gerecht. Na een tijdje geobserveerd te hebben blijkt dat wat niet uit de open keuken in de zaak komt wordt klaargemaakt door een paar jochies in de keuken er achter.
Conclusie: je kunt perfect eten in de paerdestal, maar vraag altijd om vlees.
Theo V.
Meesterproever
(32 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,3 /10
Eten
8
Service
9
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 2 jul. 2015
Op een zwoele zomeravond waren vanzelfsprekend alle tafeltjes buiten bezet. We kwamen voor een snelle maaltijd en kregen een tafeltje binnen. Een karaf koud water werd vlot naast de bestelde wijn neergezet en met deze warmte ook zeer welkom. We namen chef's steak en een eendenbout. Allebei de gerechten waren zoals bedoeld: mooi mals eendenvlees en de chef's steak medium en rundvlees van goede kwaliteit. Vlak voor dat onze maaltijd werd serveerd, werd gevraagd of we toch buiten wilden eten; er was een tafeltje vrij gekomen. Prima service. Het is echt een no nonsense restaurant, maar ze geven wat ze beloven.
Ria V.
Expertproever
(9 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,3 /10
Eten
6
Service
6
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 23 mei 2015
Een heel goed stuk vlees maar de patat te doorbakken en salade zeer matig. Appelmoes kon beter met een rietje gedronken worden. Bediening met hoofd al bij de volgende tafel, wel beleefd maar niet betrokken.
Matthijs H.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
9 /10
Eten
9
Service
9
Decor
9
 • Datum van je bezoek: 6 dec. 2014
De geitenkaassalade vind ik de lekkerste van Hoorn. Rustieke sfeer, alles van hout en lekker warm en knus. De bediening is goed en ervaren. We komen al een aantal jaar hier en we komen toch iedere keer weer terug. De Californische cabernet sauvignon is heerlijk. De hoofdgerechten zijnwel wat recht toe recht aan, een beetje saai, maar kwalitatief altijd erg goed. De prijs kwaliteit/verhouding is erg goed, voor 60 euro eet je een 2 x voorgerecht + 2 x hoofdgerecht + 2x3 drankjes.
Brenda K.
Expertproever
(6 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,3 /10
Eten
7
Service
7
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 13 aug. 2014
Gewoon goed,

Eigenlijk hoef je hier ook niet zoveel woorden over te vertellen. maar het eten is heerlijk vooral de black angus.
Maar ook de voorgerechten zijn heerlijk, en laten we de toetjes niet vergeten.
je krijgt heerlijk eten voor een goede prijs. en zit je vol naar twee gangen kan je altijd nog om koffie met bonbons vragen. mmmmmm zo een goede keus.

Madeleine J.
Expertproever
(8 recensies)
Gemiddelde cijfer
9 /10
Eten
9
Service
9
Decor
9
 • Datum van je bezoek: 17 dec. 2013
Sfeervol eetcafe met vriendelijke bediening.
Het eten is uitstekend met een goede prijs kwaliteit verhouding.
Leuk dat er ook gerechtjes buiten de kaart zijn, zeker als je vaker komt.
Een topper!
TheFork maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren, de prestaties van de sites te meten en de retargeting van advertenties te regelen. Door de site te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie of verander je instellingen.