Terug

Recensies Do Brasil

7,9/10

Gebaseerd op 108 recensies
Alleen gasten die bij het restaurant hebben gedineerd nadat ze via TheFork hebben gereserveerd, mogen een beoordeling schrijven.

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt gereserveerd en bij dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de app of website van TheFork of via onze partnerwebsite en reserveringsmodule van TheFork op de website van het restaurant.

 1. Claudia C.
  Claudia C.
  • 1 recensie
  6,5/10

  Eten was lekker. Vlees van prima kwaliteit en perfect bereid. Personeel was vriendelijk, maar kwam erg verveeld en ongeïnteresseerd over. De tent zelf kan een make over gebruiken. Muziek stond te hard. Jammer, want met iets meer enthousiasme had het, ondanks de verouderde interieur, een heerlijke ervaring geweest. Complimenten aan de kok voor de heerlijke maaltijd.

 2. John R.
  John R.
  • 1 recensie
  10/10

  kwaliteit van vlees en overige ingrediënten was uitstekend

 3. Yasin E.
  Yasin E.
  • 6 recensies
  10/10

  Delicious

 4. Iersad J.
  Iersad J.
  • 34 recensies
  9/10

  Lekker eten alleen moeten ze iets aan de geur daar doen. Ruikt naar riolering. Maar het eten en service is een 11+

 5. René A.
  René A.
  • 13 recensies
  7/10

  We werden welkom geheten en vertelden dat we gereserveerd hadden via Iens. We hadden een gemengd visgerecht besteld op aanraden van de eigenaar. Dit was redelijk qua smaak maar de tonijn was te gaar en droog. Bij het afrekenen kregen we de rekening zonder de 30% korting, dit werd hersteld toen we duidelijk hadden gemaakt dat volgens Iens informatie er 30% korting op de rekening gegeven zou worden.

 6. Hugo E.
  Hugo E.
  • 6 recensies
  7/10

  Goede biefstuk! lekker gegeten zonder Iens korting naar mijn mening iets te duur. Verder prima gegeten!

 7. Michael F.
  Michael F.
  • 4 recensies
  8/10

  Lekker gegeten, royale porties. Prima! ????

 8. Arjan J.
  Arjan J.
  • 1 recensie
  9,5/10

  Prima kwaliteit eten, vriendelijke bediening en snel geserveerd !

 9. Tim S.
  Tim S.
  • 90 recensies
  6/10

  Via Social Deal hier terecht gekomen. Om met het beste te beginnen vond ik de bediening vriendelijk en alert. We hoefden geen enkele keer lang te wachten. Het eten viel wat tegen. Echt heel bijzonder was het niet maar zeker wel voldoende op dit vlak. De inrichting is gedateerd en aan een opknapbeurt toe. De kapotte banken, scheve tafels en verschillende kleuren lampen zorgen niet voor sfeer.

 10. Mary v.
  Mary v.
  • 4 recensies
  9/10

  Heerlijk gegeten! De bediening was niet optimaal; personeelstekort?

 11. Mike B.
  Mike B.
  • 2 recensies
  9,5/10

  Super lekker gegeten en heel vriendelijk personeel!

 12. Hans d.
  Hans d.
  • 32 recensies
  9/10

  Eten is Heerlijk, super malse T-bone...de bediening is vriendelijk .. de inrichting is gedateerd! Maar we kwamen voor het eten en is zeer goed!

 13. Ewa S.
  Ewa S.
  • 8 recensies
  3,5/10

  Spareribs waren vet, alles viel een beetje tegen.

 14. JS L.
  JS L.
  • 1 recensie
  8/10

  Super lekker gegeten! Bediening was vlot en goede service. Alleen het meubilair is gedateerd.

 15. Peter K.
  Peter K.
  • 21 recensies
  8/10

  We vonden Do Brasil verrassend goed. De bediening was correct en snel. De inrichting is wat sober. De gerechten waren echt prima. We kozen voor twee orginele Braziliaanse gerechten: een stoofpotje van varkens en rundvlees en gegrild vlees met een randje vet. Ook de bijgerechten (onder meer boerenkool, rijst en zwarte bonen) vormden een goede combinatie met het vlees. De Braziliaanse nagerechten: vanillepudding en mangomousse (beide huisgemaakt) zijn een aanrader.

 16. Peter B.
  Peter B.
  • 7 recensies
  7,5/10

  Lekker eten, alsof we in Brazilië waren.????

 17. - -.
  - -.
  • 2 recensies
  8/10

  Heerlijk gegeten! Live muziek, fijne bediening en een goede sfeer. Snelle service en lekker midden in de stad. Muziek werkt ontspannen en sfeerverhogend

 18. Irene v.
  Irene v.
  • 2 recensies
  8/10

  Ik heb hier een verrukkelijke, op houtskool gegrilde ossenhaas gegeten, die smolt op mijn tong. Super. Het was een toeristenmenu, met patatjes en sla erbij. Die sla was alleen sla, dat had wel lekkerder gekund. Ik had wel een champignonsausje erbij genomen, dat was wel lekker. We zaten buiten, ik heb binnen dus niet ervaren maar het zag er gezellig uit. De bediening was heel vriendelijk

 19. - -.
  - -.
  • 5 recensies
  4,5/10

  Gisteren hier gegeten met mijn Braziliaanse vriendin. Het is ons zwaar tegen gevallen. Het eten was ronduit zonder enige smaak en heeft weinig met Brazilië te maken. De picanha bestond meer uit vet dan uit vlees. Echt schandalig was de prijs die je moet betalen voor hoofdgerecht garnalen : 22 euro voor 4 (!) garnalen en een bergje rijst met cocktail saus erover. De bediening was ook erg ongeïnteresseerd, kon alleen maar vertellen dat de kok toch echt een Braziliaan was.... Het enige wat wel lekker was waren de caiperinhas. Hierna zijn we nog pizza gaan eten in ander restaurant... ABSOLUTE AFRADER

 20. Larissa b.
  Larissa b.
  • 3 recensies
  4/10

  Gister gegeten bij Do Brasil en het is ons niet bevallen.. de beef steak was ontzettend taai, patat proefde alsof het was gefrituurd in dierlijk vet en de pepersaus leek uit een pakje te komen. Als je van veel koriander over je hele maaltijd houdt is het aan te raden! Nee.. hier eten wij nooit meer!