Wat
Waar

Internationaal Zakenlunch

Die Alde Heerlickheijt

9/10
27

Gemiddelde prijs € 49

Eenvoudig en snelDirect bevestigd

Verdien Yums met een reservering via TheFork en profiteer van exclusieve loyaliteitskortingen

Restaurantmenu

Chef-kok Johan Christiaan Reker
  • Gemiddelde prijs € 49 Speciaal verzoek

Dieetopties

, ,

Gebruikersfoto's

We hebben nog steeds geen foto's van onze gebruikers

Maak een reservering bij dit restaurant en deel als eerste je foto's.

Waarderingen en beoordelingen

Uitmuntend

9/10
Gebaseerd op 27 recensies
Alleen gasten die bij het restaurant hebben gedineerd nadat ze via TheFork hebben gereserveerd, mogen een beoordeling schrijven.
Keuken :9/10
Service :9/10
Setting :8,7/10
  1. V g.
    V g.
    • 1 recensie
    10/10

    Heel lekker eten. Gastronomisch niveau. Vriendelijk personeel. Aangenaam kader. We hadden een viergangen menu genomen en prijs kwaliteit was dit zeker in orde . Wil dit zeker aanbevelen.

  2. Jacques D.
    Jacques D.
    • 1 recensie
    9,5/10

    Een beperkte maar keuzerijke kaart. De prijs/kwaliteit is zeer goed. De geserveerde gerechten zijn smaakvol en een lust voor het oog (de nagerechten !). De bediening is correct en niet opdringerig. De Coronamaatregelen worden zo goed als mogelijk nageleefd. Al met al voor herhaling vatbaar.

  3. • 1 recensie
    9/10

    Zeer aangename sfeer, lekker eten, vriendelijke bediening! Correcte prijzen voor het aanbod , alsook mooie wijnen op de kaart ...............

  4. • 1 recensie
    8/10

    We hebben een heerlijk verblijf in het hotel gehad! De ontvangst, diner/ontbijt en overnachting was helemaal naar wens, we komen zeker weer terug!

  5. • 1 recensie
    10/10

    2 avonden heerlijk gegeten, beide keren het verrassingsmenu, superlekker!! Bediening ook super aardig en beleefd!! Kortom echt een aanrader!!

  6. • 1 recensie
    7,5/10

    Het eten was best wel lekker , bij de patrijs kon een lichte jus het geheel opwaarderen . Het dessert 'zwarte kers ' vond ik veel te zoet . Er ontbrak een zuurtje .

  7. Cornelis D.
    Cornelis D.
    • 2 recensies
    8,5/10

    Heerlijk en rustig gedineerd, met leuke vlotte en correcte bediening. Op niveau met een glimlach. Mooi verrassingsmenu met passend wijnarrangement.

  8. Willem Jan J.
    Willem Jan J.
    • 3 recensies
    10/10

    Top prijs-kwaliteitsverhouding in een geweldige ambiance

  9. • 1 recensie
    10/10

    Lekker eten in een rustige en sfeervolle ambiance van de keldergewelven van het chateau Holtmühle. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Vlotte bediening.

  10. R-MUCK B.
    R-MUCK B.
    • 42 recensies
    2,5/10

    GEVAAR – WARNING: Chateau Holtmuhle met restaurant Die Alde Heerlickheijt. let op mensen uiterlijke schijn bedriegt van deze geweldige locatie op het Chateau, maar wat een chaos daaromheen en belabberde service en beroerd eten. Wat een teleurstelling, wat een droefheid, we hadden gekozen voor het 5-gangen menu, met de 'champagne' van het huis, een roze mousserende wijn als aperitief, wat een bocht was dat, zuur etc, een cava van de Aldi was beter geweest. Amuse, van erwten op een witte plastic lepeltje, niks bijzonders, 10 minuten wachten Gang 1 - Mediterrane BBQ groenten = een koude terrine van BBQ groenten, men verwacht iets warms van de BBQ met lekkere verse Baba Ganoush, maar krijgt een koude paté achtige groenten met zwarte Baba Ganoush, 20 minuten wachten Gang 2 - Livar, Limburg & Schol Noordzee, oef, jippie deze twee gerechten zijn lekker, geeft ons vertrouwen in de rest van het verhaal, wat een opluchting, 25 minuten wachten Gang 3 – Hoofdgerecht, spektakel stuk, mmm nou echt niet we hadden: Kabeljauw, Noordzee Chinese broccoli ║ Pinda & roos ║ Basmati rijst ║ Oosterse dip = inclusief de botten van de kabeljauw, en smaakloos Kalf, ‘Peter’s Farm Chutney ‘Roger Verge’ ║ Pimenton ║ Pommes Paolo = filet (lees twee plakjes boterhammenvlees van het kalf) was droog, de jus was zo zout en ingebonden dat de kaken bij elkaar trokken En u raad het al, we moesten 40 minuten wachten op een kaasplankje met voor elk jawel 3 stukjes kaas erop, niks geen Limburgse kazen, een was smaakloos, de ander een soort brie en dan een jawel een smaakvol kaasje uit Friesland Gang 4, de kazen, waarop ontzettend lang gewacht moest worden Gang 5, inmiddels waren we nu al langer dan 3 uur in het restaurant en eigenlijk weinig trek meer, laatste gang: Aardbeien, Limburg Mascarpone ║ Gesuikerde citroen ║ Bretons zanddeeg, jawel hoor twee piep kleine, fletse en gekwetste aardbeien, de gesuikerde citroen was er vandoor gegaan, was er niet, en ja die aardbeien, ver te zoeken in het Limburgse landschap. We hadden nog de illusie om alles na te spoelen met een glaswijn en een whisky, maar ook daar moesten we een halfuur opwachten, in totaal 4 uur in deze Alde = oude restaurant, stoelen versleten, kun je zeker geen 4 uur opzitten en Heerlickheit is hier niet te vinden, wat een lui -chef’s menu, bizar. Het eten was beroerd, volgens mij was er geen chef in de keuken aanwezig, maar iemand die de stoomoven kan bedienen en een pannetje met jus kan verwarmen. De bediening van het restaurant (let wel 14 gasten in totaal die avond) was continue afwezig, omdat er ook nog een grote groep zat in een ander gedeelte, die al het bediend personeel naar in beslag nam als ik goed geteld heb 6 man/vrouw sterk. Dus als u een heerlijke avond wilt doorbrengen met elkaar en minstens 3 tot 4 uur tijd heeft om lekker bij te kletsen, op den duur ongemakkelijke stoelen en af en toe een hapje te eten krijgt perfect, anders moet u dit ‘restaurant’ links laten liggen. Laatste opmerking, eerlijk is eerlijk, bij het verlaten van dit hotel hebben we onze droevige teleurstelling besproken met de receptie, en is alles keurig opgelost mbt kosten, maar dit neemt niet weg dat de teleurstelling wel erg groot was zowel in het eten als de bijbehorende service. Mbt service de gastheer probeerde zo zijn best te doen, maar de schuld ligt bij het niet goed managen van dit soort zaken, er hoort nl altijd een gastheer of vrouw aanwezig te zijn in het restaurant, muv tussendoor de gerechten te halen etc. Idem in de ochtend tijdens het ontbijt en een goedemorgen/dag kost niets. Stelletje chagrijnen bij Chateau Holtmuhle (muv de receptie) incl restaurant Die Alde Heerlickheijt, diep en diep triest, een unieke plek zoals deze moet een vibe hebben van gastvrijheid, kooktalent, inspiratie en blijdschap, helaas niks van waar….

  11. Rik M.
    Rik M.
    • 2 recensies
    7/10

    Moesten door omstandigheden eten in de Orangerie, jammer en veel te warm, ramen konden blijkbaar niet open. Super bediening.

  12. Twan v.
    Twan v.
    • 1 recensie
    9,5/10

    Bij binnenkomst was het even onduidelijk waar we ons konden melden voor het gereserveerde diner. We zijn toen maar naar het terras gelopen en hebben daar een fijn plekje gezocht in de mooie en zeer rustgevende kasteeltuin, Na een tijdje kwam er een zeer vriendelijke jonge man onze bestelling opnemen, We hebben in alle rust ons aperitiefje kunnen nuttigen en zijn na een tijdje naar binnen gegaan voor het diner. Jammer genoeg konden we niet buiten dineren, maar binnen was het ook heerlijk zitten in een mooi restaurant. We hebben genoten van een geweldig diner met werkelijk verrukkelijke gerechten, die zeer mooi waren opgediend. De bediening was zeer goed : zeer vriendelijk, maar ook formeel (precies zoals wij het graag zien en denken we ook hoort bij dit soort gelegenheden). Onze complimenten voor een ieder!

  13. Jennifer O.
    Jennifer O.
    • 7 recensies
    7,5/10

    Het eten was goed te noemen en de wijnen heel lekker en vakkundig geadviseerd door een jonge sommelier. De ambiance van dit restaurant is, zoals helaas vaker te zien bij hotels, weinig sfeervol. Ze zouden hier veel meer aan kunnen doen om de prachtige locatie van het kasteel uit te buiten. De wachttijden op alle gerechten van amuse tot hoofdgerecht waren te lang.

  14. Staf D.
    Staf D.
    • 2 recensies
    8/10

    erg lekker gegeten. de wijn van st martinus is een aanrader heel vriendelijke bediening. en bij mooi weer lijkt het me op terras helemaal top

  15. Jennie V.
    Jennie V.
    • 2 recensies
    8,5/10

    Heerlijk eten! Ontvangst was wat minder, we hebben bij binnenkomst best een tijdje staan wachten tot er iemand ons gezien had.

  16. Marloes R.
    Marloes R.
    • 8 recensies
    9/10

    We konden vanwege de feestdagen helaas niet a la carte eten, maar het voorgestelde menu (keuze uit 3, 4 of 5 gangen) was uitstekend en het wijnarrangement paste er goed bij. De porties waren ruim, voor ons was het 4-gangen menu precies goed.

  17. Al B.
    Al B.
    • 1 recensie
    7,5/10

    We zaten te wachten en te wachten, Er kwamen gasten na ons , maar werden eerder geholpen. En het door mij bestelde voorgerecht zalm werd door een ander voorgerecht n.l fazant geserveerd.

  18. S.H. H.
    S.H. H.
    • 10 recensies
    8/10

    in gezellige omgeving heerlijk gegeten. attente en vriendelijke bediening. wijnarrangement is een aanrader.

  19. Isy V.
    Isy V.
    • 21 recensies
    6/10

    Nette ontvangst, ruime zaal, tikje stijfjes. Het bord was mooi opgemaakt, lekker, maar zeker niet speciaal. Ook de huiswijn was nogal gewoontjes. Prijs-kwaliteitverhouding ligt behoorlijk scheef.

  20. Christel p.
    Christel p.
    • 64 recensies
    9/10

    wonende in Tegelen zijn wij met vrienden voor de 1ste gaan eten bij het Chateau. maar zeer zeker niet voor de laatste keer. Wat een verassing: Ontvangst, bediening, sfeer en vooral het menu, geweldig! wij kozen voor een 4 gangen menu, met als voorafje de gerookte zalm, de oester op oosterse wijze of de gerookte paling. de rooksmaak overheerste jammer genoeg. als amuse kregen we een glaasje met pompoen op verschillende manieren bereid: erg verrassend en lekker. daarna de bitterbal van champignon. als voorgerecht had ik de Tonijn Sashimi ?tofu ? sushi komkommer ? zeewier. wat een smaak explosie, dit was voor mij het hoogtepunt van het menu. de witte huiswijn complimenteerde het geheel. als tussen gerecht gekozen voor: Schelvis & Octopus Paella ? chorizo ? artisjok ?Piquillio. schelvis was perfect gegaard. smaak goed. hoofdgerecht: Kabeljauw Macadamia ? Chinese broccoli ? gember ? basmati rijst wederom de vis perfect gegaard en op smaak gebracht. verrassing was de crème van macadamia. dessert: Passie Bretons zanddeeg ? bittere chocolade ? steranijs (ijs) perfecte afsluiter voor een heerlijke avondje uit. dit was zeer zeker niet de laatste keer dat we hier gegeten hebben.

Alle recensies bekijken

Meer informatie

Openingstijden

Lunch: van maandag t/m vrijdag

12.00 - 14.00

Diner: van maandag t/m zondag

17.30 - 21.30

Routebeschrijving naar het restaurant

Kasteellaan 10, 5932 AG, Tegelen, Nederland, RestaurantAddress

Routebeschrijving

Gratis parkeren in de buurt

provincie Limburg,

Over het restaurant

Die Alde Heerlijckheijt is gelegen in de voormalige kelder van het kasteel. Het is een ware culinaire ontdekking. De brede menukaart biedt verschillende specialiteiten op het gebied van de Franse keuken met moderne invloeden.

Er wordt gekookt met verse producten uit Limburg. Het blijft dus ook lokaal. Proef de gerechten en ontdek de gastronomische kwaliteiten van Die Alde Heerlijckheijt. Daarbij komt dat de gastvrijheid hier hoog in het vaandel staat. De bediening is vriendelijk en helpt je graag. Afhankelijk van het arrangement wordt er een drie-, vier of vijfgangenmenu geserveerd. Mocht dit niet helemaal zijn wat je wilt, dan kun je altijd nog kiezen van de uitgebreide à la carte kaart.

Wil je gastvrijheid, Franse specialiteiten en gastronomische kwaliteiten, dan ben je hier aan het juiste adres.

Kenmerken

Aan het water, Romantisch, Terras, Travelers' Choice 2020

Services

American Express, , ,

Restaurant kan worden afgehuurd voor een privé-evenement (Max. 60 personen)

Af te huren, , , Toegankelijk voor rolstoelen

Restaurants rond "Die Alde Heerlickheijt"

Europees

Restaurant Woodz

Score:8.6

Venlo

€ 45 (gemiddelde prijs)

Internationaal

Gooije Raod

Score:8.5

Venlo

€ 33 (gemiddelde prijs)

Thais

Venlo

€ 30 (gemiddelde prijs)

Europees

Taste of V

Score:8.6

Venlo

€ 30 (gemiddelde prijs)

Venlo

€ 40 (gemiddelde prijs)

Fusion

Vains

Score:8.9

Venlo

€ 28 (gemiddelde prijs)

  • Insider

Frans

Cabillaud

Score:9.3

INSIDER

Venlo

€ 39 (gemiddelde prijs)

Accepteert Yums

Internationaal

Venlo

€ 20 (gemiddelde prijs)

Internationaal

Venlo

€ 15 (gemiddelde prijs)

Velden

€ 32 (gemiddelde prijs)

Ben je een restauranteigenaar?

Registreer je restaurant

Vertel ons meer over jezelf en we nemen zo snel mogelijk contact met je op

Meer informatie bekijken

Al een klant

Log in op TheFork Manager en neem contact met ons op via de chat.

Log in op TheFork Manager

Eenvoudig en snelDirect bevestigd