Dechi Beach

Zeekant 103 3151 HW Hoek van Holland Nederland Kaart
Gemiddelde prijs € 33
|
31-174385446
8,3 /10
16 recensies

Restaurantprijzen

Gemiddelde prijs per menu
€ 33
(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen, exclusief drank)
Prijzen en menu's kunnen veranderen. De prijzen houden geen rekening met eventuele kortingen en zijn inclusief BTW.

Meer informatie over restaurant Dechi Beach

Hoe kom je er?

 • : Gratis parkeren in de buurt, Parkeerplaats & Betaald parkeren in de buurt

Openingstijden

Maandag t/m Zondag 09:00 - 23:30

Services

Zeer goed
8,3 /10
Alleen gasten die via TheFork hebben gereserveerd en hun reservering zijn nagekomen, kunnen een recensie plaatsen.
 • 10
  1
 • 9
  1
 • 8
  4
 • 7
  2
 • < 7
  8
Eten
8,2
Service
8,2
Decor
8,4
Prijs-kwaliteit
Gunstig
Geluidsniveau
Rumoerig
Wachttijd
Kort
16/16 recensies

Jouw recensie over het restaurant Dechi Beach

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt gereserveerd en in dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de TheFork-app, website of via onze partnerwebsites en TheFork reserveringsmodule op de website van het restaurant.
Kimberly V.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
10 /10
Eten
10
Service
10
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 7 mei 2018
Vandaag heerlijk de hele dag op het terras van Dechi Beach gezeten!
Kindjes lekker aan het spelen en wij genieten van de zon!
Goede bediening en ze waren nog vlot ook!!


echt een aanrader!!!
Johanna W.
Fijnproever
(4 recensies)
Gemiddelde cijfer
5,5 /10
Eten
4
Service
6
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 5 jun. 2017
Ongeïnteresseerd bediening die de weg leek te zijn. De "Thaise" soep leek het meeste op minestrone waar een potje tijm in gevallen was. Toen dit opgemerkt werd was het antwoord dat het een Thaise bouillon soep was. Fritjes half gebakken. Diverse drankjes waren op (gewoon blond bier bijvoorbeeld!). Kortom. Geen aanrader als je lekker wilt eten.
Feike C.
Meesterproever
(109 recensies)
Gemiddelde cijfer
5 /10
Eten
4
Service
4
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 3 jun. 2017
Het was een mooie vrijdagavond en ze waren duidelijk niet berekend op de drukte, terwijl het al een tijdje mooi weer is. Het duurde best lang voor we geholpen werden. Na besteld te hebben, kwamen ze zeggen dat het voorgerecht niet lukte omdat het te druk was. Mijn hoofdgerecht was echt matig. En bij het afrekenen, stond het niet geleverde voorgerecht wel op de rekening. Excuses bleken niet nodig.
Elly S.
Expertproever
(8 recensies)
Gemiddelde cijfer
9,5 /10
Eten
10
Service
10
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 31 mrt. 2017
Afgelopen weekend waanzinnig lekker gegeten. 3-gangen keuze menu waarbij het al moeilijk kiezen was uit de diverse gerechten. Zowel voor-, hoofd- als nagerecht waren voortreffelijk en de bediening gastvrij en vriendelijk. Als we weer eens in Hoek van Holland komen , willen we hier zeker weer komen om te dineren.
Eva L.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
8,5 /10
Eten
8
Service
8
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 27 nov. 2016
Afgelopen zondag geluncht met 4 personen. Allemaal een soepje en een broodje gegeten. Alles kwam netjes tegelijk (daar kunnen andere zaken nog wat van leren) en de mosterdsoep is echt een aanrader.
Bob D.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
2 /10
Eten
2
Service
2
Decor
2
 • Datum van je bezoek: 26 aug. 2016
Gewoonweg amateuristisch.
Eten slecht.
Spareribs nog rauw.
Saté gekookt.
Voor 4 besteld en dan 2 Mini schaaltjes patat.
Hierover een opmerking maken viel in verkeerde aarde.
Bestek en borden ranzig.
Oftewel zeker een afrader.
Lianne V.
Meesterproever
(27 recensies)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 16 aug. 2016
Op een mooie stranddag geluncht en gelounched bij Dechi beach. De speeltuin om de hoek zorgt voor vertier bij de kinderen. Fijne bediening, goede latte macchiato en een mooi terras. Daarna lunch met de kinderen, broodje kip, kip was iets te droog en verder veel uit de frituur besteld. De bijbehorende salade is geen salade te noemen. De porties zijn riant en sauzen worden ruim geleverd met appelmoes voor de kinderen. Na de stranddag terug gegaan voor ijs en drinken. Weer fijne bediening! Schoon toilet. Ik was aangenaam verrast en kom hier op strand dagen zeker vaker.
Susan75 .
Expertproever
(7 recensies)
Gemiddelde cijfer
2 /10
Eten
1
Service
3
Decor
3
 • Datum van je bezoek: 10 jul. 2016
Afgelopen zondag zijn we aan het eind van de middag naar Hoek van Holland gegaan om nog even van het strand te genieten en iets te eten. Het waaide nogal, maar we vonden een goed plekje achter de glaswand op het terras bij Dechi Beach.
De tafel was niet schoon en er stond nog een plastic flesje, maar we gingen ervan uit dat dat nog wel zou worden opgeruimd. De jongen die ons bediende kwam erg onervaren over. Hij wist bijvoorbeeld niet wat de dagschotel was en de tafel werd niet opgeruimd en schoongemaakt. Ook op de tafels om ons heen bleven na vertrek van de gasten de resten gewoon staan.
Toen het eten werd gebracht, was hij het bestek vergeten. Het duurde nog enige tijd voordat hij deze had gehaald en toen was het eten al wel een heel stuk afgekoeld.
Omdat er niet standaard fritessaus bij de patat wordt gegeven, moest dat ook nog gehaald worden.
De sate bleek uit 2 kleine stokjes te bestaan. Bovendien was het qua smaak niet bijzonder. De dagschotel bestond uit 1 heel klein scholfileetje op een bedje van (inmiddels) gefermenteerde groente. De smaak van het scholfileetje maakte helaas niks goed en de groente was verzuurd. Omdat er inmiddels geen personeel meer in de buurt was, om hier iets van te zeggen en we het een beetje gezellig wilden houden, hebben we er toch maar wat van gegeten.
Toen er later gevraagd werd of het had gesmaakt en wij aangaven dat dat niet het geval was, was het enige dat werd gezegd dat hij het zou doorgeven. Verder hebben we er niets meer van gehoord.
Voor deze prijs mag je zeker meer verwachten, maar dit eten is gewoon niet lekker en echt zonde van je geld.
Ons zien ze hier nooit meer.
Wim W.
Meesterproever
(43 recensies)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
7
Service
10
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 14 jul. 2015
Hamburgertje gegeten. Broodje in geheel te dik om uit het vuistje te eten. Met mes en vork ook onhandig. Dit zie je wel vaker.... Zo' broodje hamburger, die ondanks de prima smaak, zo lastig te eten is. En dan i.p.v. een bord, op een plankje. Niet fijn als er wind staat en er ook salade op ligt.
De bediening was die middag perfect. 2 zeer charmante jongedames, die tegelijk uiterst correct en ook spontaan waren. Alleen daarvoor kom je al terug. :-)
Jaap J.
Expertproever
(6 recensies)
Gemiddelde cijfer
4,8 /10
Eten
3
Service
5
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 10 jan. 2015
Eten zonder passie. Vergelijkbaar met een magnetronmaaltijd. Slappe friet met een mini plastic bakje mayo. Hamburger en Sate smakeloos.
Jammer van de prachtige locatie. Dit verdient beter.
Ernie13 .
Meesterproever
(13 recensies)
Gemiddelde cijfer
5,5 /10
Eten
6
Service
5
Decor
5
 • Datum van je bezoek: 21 sep. 2014
We wilden een high tea doen bij een strandtent en bij Dechi Beach was nog plaats.
Normaal gesproken krijg je bij een high tea eerst de hartige hapjes en daarna de zoete hapjes. Maar niet bij Dechi Beach. We begonnen met de sandwiches en zoetigheden (muffin, brownie, boterkoek etc). Er werd ons verteld dat we daarna nog een soepje en een scone zouden krijgen. Na wat onderling overleg vroegen we of het mogelijk was om het soepje en de scone al eerder te krijgen zodat we het in onze eigen volgorde konden op eten. De serveerster zei hierop ja maar het antwoord was duidelijk nee want we kregen het niet. Dus hebben we maar braaf de sandwiches en zoetigheden opgegeten en daarna nogmaals om de rest gevraagd. Nadat we de soep op hadden kregen we de scone met een glaasje vruchten en nog meer zoetigheden. De totale hoeveelheid eten was te veel. We konden het na de soep al niet meer op.
Wat we vreemd vonden was dat we bij de scone wederom boterkoek, brownie en een muffin kregen terwijl we deze daarvoor ook al gehad hadden. Bij het afrekenen zagen we een menukaartje van de high tea en daarop stond ook: mini tompouce, moorkop en creme brulee. Deze dingen hebben we helemaal niet gezien, waarschijnlijk was het op en kregen we daarom een aantal dingen dubbel kregen. Prima maar meldt dit dan even.
De strandtent ziet er op het eerste gezicht leuk uit maar als je beter gaat kijken zie je dat bij de meeste stoelen de onderkant versleten is en los hangt. Niet echt aantrekkelijk.
Ellen B.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
8,3 /10
Eten
8
Service
8
Decor
9
 • Datum van je bezoek: 11 mei 2014
Afgelopen zondagmiddag heb ik ,in gezelschap van mijn zoon,diens vriendin en haar moeder
ter gelegenheid van Moederdag, genoten van een heerlijke High Tea in bovengenoemd restaurant.
Nooit eerder bezocht of gezien,alhoewel het reeds 5 jaar hier gevestigd blijkt te zijn. We waren meteen aangenaam verrast door de inrichting;strak,modern,licht met een mooi uitzicht op de -
die middag- onstuimige zee.
Er was een vuur in een soort lantaarnvormige vuurkorf;erg smaakvol.
Allereerst werden er 2 etageres met zoetigheden en cucumbersandwiches geserveerd. De thee zat verpakt in zakjes en stond in een mandje op de tafel. Dit is wellicht een puntje van-
opbouwende - kritiek,want we hebben het hier over een High Tea en dus hoort de nadruk mijns inziens op de theevarianten te liggen die men dan serveert. Uitleg dan wel een verhaal
hierbij miste ik en dat vond ik jammer.
Na de etagere-ronde,die zo overweldigend en lekker was,dat wij er veel te veel aan hadden,konden we kiezen uit 2 soorten soep,te weten tomaten-of mosterdsoep,welke geserveerd werd in een kop met een broodje. Er was voldoende tijd tussen elke gang en men kon zelf aangeven wanneer men aan de volgende ronde toe was. Tot slot was er nog een dessert bestaande uit een aantal scones,schaaltjes slagroom,vormpjes met creme brulee (excuses voor het ontbreken van de Franse accents op mijn toetsenbord!) en schaaltjes met chocolademousse waarin stukjes chocolade verwerkt zaten en die bedekt waren met een toef slagroom.Alles geserveerd op mooi strak vormgegeven wit serviesgoed.
Voor een Normalverbraucher was dit alles te veel en wist je niet meer wat je moest kiezen!
Heeeeerlijk!
Tel daarbij op de alleraardigste bescheiden jongeman die ons bediende en verwelkomde en het feit dat het theewater overvloedig geschonken werd,dan begrijpt men wel dat onze Moederdag niet meer stuk kon!
E Bulthuis- Kloos.
Sarmila S.
Meesterproever
(45 recensies)
Gemiddelde cijfer
3,8 /10
Eten
3
Service
2
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 6 okt. 2013
afgelopen zondag hier gegeten, wat een teleurstelling!! Na een flinke wandeling en een behoorlijke trek zijn wij bij Dechi belandt. Deze zaak ziet er erg mooi uit, leuke inrichting. De service is bar slecht, het eten nog slechter. Wij bestelden 2 clubsandwich Kip, de voorstelling die je hierbij hebt en daardoor de trek in deze sandwich wordt direct als een ballon kapot gemaakt!! 3 slecht geroosterde witte boterhammen, met een kwakje eiersalade die je echt moest zoeken, een boel ijsbergsla en dikke plakken tomaat en ertussen enkele plakjes kipfilet en een plakje katenspek. Kortom zeer slecht! Deze sandwich was erg droog en voldeed helemaal niet aan alle eisen, toen wij hier iets van opmerkte gaf de eigenaresse aan dat wij dit eerder hadden moeten doen want dan kon zij er iets aan doen?! Wat dan vroegen wij, de sandwich zou niet klaargemaakt worden zoals het hoort want zij serveren alleen dit soort sandwich! Schandalig is helemaal de prijs die je hiervoor betaald: 7,50 euro! Hier komen wij dus nooit meer terug. Gelukkig heb je echt betere zaken op de boulevard die wel serveren wat zij beloven.
Filip C.
Meesterproever
(24 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,8 /10
Eten
8
Service
7
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 2 jun. 2013
Ontbijten aan het strand... erg leuk en het is prima bevallen. Met een gezelschap van 4 volwassenen hebben we genoten van een eenvoudig maar goed ontbijt. De broodjes waren vers en de croissants nog warm. Als beleg was er ruim voldoende ham, kaas, brie, gerookte zalm, jam en hagelslag. Het bijbehorende eitje werd naar keuze klaargemaakt. Na het ontbijt bleven we gelijk maar zitten voor een aperitiefje. Omdat we moeilijk konden kiezen uit de drie verschillende witte wijnen op de kaart werden ons drie proefglazen ingeschonken om de keuze makkelijker te maken.
We genoten tussendoor ook nog van een heerlijk warm appel-kruimeltaartje in een bakje. Erg origineel en smaakvol. De bediening was vriendelijk en correct. Een aanrader dus!
Marieke O.
Meesterproever
(36 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,5 /10
Eten
7
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 5 jan. 2013
Wij hebben hier alleen koffie en gebak gegeten. Koffie was redelijk, gebak erg goed. Ze hebben "een vrouwtje in het dorp " dat voor hen bakt. Mooie moderne + lichte inrichting, veel glas, prachtig uitzicht.
Toegewijde bediening.
Stef M.
Meesterproever
(12 recensies)
Gemiddelde cijfer
4 /10
Eten
3
Service
2
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 9 jul. 2012
Mooie zaak op een goede plek. Bediening te gênant voor woorden (overigens wel vriendelijk). Op een nog niet half vol terras na 45 (!) minuten gevraagd waar de 4 broodjes bleven. Dat ging nog wel even duren, maar ze konden niet zeggen hoe lang. Daarna, zonder overdrijven, de slechtste club sandwich ooit. Slechte kipfilet, ananas uit blik en witbrood niet eens getoast... koksschool 1e jaars doen dit -aanzienlijk- beter.
TheFork maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren, de prestaties van de sites te meten en de retargeting van advertenties te regelen. Door de site te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie of verander je instellingen.