De Winsinghhof

Brink 10 9301 Roden Nederland Kaart
Gemiddelde prijs € 33
|
31-505016781

Over het restaurant De Winsinghhof

Brasserie de Winsinghhof in Roden biedt een sfeervolle mogelijkheid een avondje uit compleet te maken. Met een smaakvolle kaart en ook met theaterarrangementen veelal bestaande uit verrassingen passend bij de voorstelling. Daarnaast serveert de Brasserie (h)eerlijke producten van een uitstekende kwaliteit, daar waar mogelijk zelf gemaakt en waar niet, betrokken van leveranciers die met dezelfde passie aan hun vak en product werken als Brasserie de Winsinghhof dat doen.

Ook kun je voor diverse gelegenheden een tafel reserveren. Een snelle hap voorafgaand aan de film, een drie gangen diner en aansluitend naar een theatervoorstelling, of gewoon een kop koffie of een drankje aan de bar. Ook is het mogelijk om het gehele restaurant af te huren voor een speciale gelegenheid.

Restaurantprijzen

Gemiddelde prijs per menu
€ 33
(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen, exclusief drank)
Prijzen en menu's kunnen veranderen. De prijzen houden geen rekening met eventuele kortingen en zijn inclusief BTW.

Meer informatie over restaurant De Winsinghhof

Hoe kom je er?

  • : Gratis parkeren in de buurt & Valet parking

Openingstijden

Maandag en Dinsdag Gesloten
Woensdag t/m Zondag vanaf 12:00
- Lunch vanaf 11:00
- Diner vanaf 15:00

Services

TheFork maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren, de prestaties van de sites te meten en de retargeting van advertenties te regelen. Door de site te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie of verander je instellingen.