Gemiddelde prijs voor een maaltijd, berekend op basis van een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert, exclusief drankjes. De gemiddelde prijs is slechts een indicatie.
De Waard van Napels
Een tafel reserveren
Reserveer gratis
Kijk alvast op deze menukaart
Verken het culinaire aanbod van dit restaurant en laat je inspireren.
Laatste update
1 november 2024
Chef
Michael Roest
Type cuisine
Italiaans
Menufoto's (4)
+2
Alle foto's van gerechten (18)
+14
Voorgerechten
Bruschette van huisgemaakte brioche vanaf 2 pers
€ 19
Fries/italiaans kaasplateau p.p.
€ 16
Wadden oesters, 6 stuks op ijs
€ 21
Vitello tonnato
€ 13,5
(Combinatie van verse tonijn, kalfs vlees, tonijn mayonaise en piennolo-tomaatjes)
Vegetarische steak tartaar van koolraap in krokante aardappel cilinder, paddenstoelen en kappertjes
€ 12,5
Huisgebakken brood met garnituur p.p.
€ 7,5
Specialiteiten (tussengerechten)
Gestoomde mosselen met saus van blu d’alpeggio
€ 16,5
Spaghetti met inktvis en tomatensaus
€ 16,5
Zacht gegaarde poon met geroosterde prei, jus van prosecco en friese spek
€ 16,5
Aubergine alla gremolata met paddenstoelen
€ 16,5
Gnocchi van boerenkool met langoustine en citroen
€ 16,5
Geroosterde mergpijp met garnalen en knolselderij
€ 16,5
Cannelloni van ossenstaart, aardappelsaus en jus
€ 16,5
Hoofdgerechten
Risotto met rode biet en eekhoorntjesbrood
€ 26,5
Kalfswang met romige schorseneren, krokante aardappel en eigen jus
€ 23,5
Lakenvelder entrecote met geroosterde kool en tomatenjus
€ 28,5
Kabeljauw met spelt, pompoen, paddenstoelen en mosseljus
Tomatensaus, mozzarella, salami, sjallots en pecorino, ook te bestellen als diavola (pittige salami)
Pizza boerenkool
€ 17,5
Boerenkool uit eigen tuin, mozzarella kaas, saucijs en paddenstoelen
Pizza patate e pancetta
€ 18,5
Mozzarella kaas, aardappelen, pancetta coppata en rozemarijn
Pizza zucchine e blue de wolwega
€ 18,5
Courgette, blue de wolwega kaas, piennolo tomaatjes
Gourmet pizza
Gourmetpizza waard van napels
€ 22
Gele tomatensaus, verse tonijn, olijven en ansjovis
Gourmetpizza chef mike
€ 26
Carpaccio van gambero rosso met truffel creme
Desserts
Assorti van italiaanse patisserie met tiramisù
€ 12
Verrassingsdessert
€ 13
Veelgestelde vragen
In De Waard van Napels, is de chef-kok Michael Roest.
Als je van plan bent bij De Waard van Napels uit eten te gaan, is de gemiddelde prijs ongeveer € 40. De gemiddelde prijs wordt berekend op basis van voor-/hoofdgerecht of hoofd-/nagerecht zonder drankjes. Prijzen zijn door het restaurant verstrekt.
Ben je een restauranteigenaar?
Registreer je restaurant
Vertel ons meer over jezelf en we nemen zo snel mogelijk contact met je op
Al een gast
Log in op TheFork Manager en neem contact met ons op via de chat.