Terug

Menu De Vrienden Live

  • menukaart

menukaart

Voorgerechten | Starters

BROOD

Landbrood van Jordy’s Bakery met drie smeersels | Country bread from Jordy’s Bakery with three spreads

MEAT CARPACCIO

Dik gesneden carpaccio van het MRIJ-rund met truffelmayonaise, pijnboompitten en Parmezaanse kaas | Thickly sliced MRIJ beef carpaccio with truffle mayonnaise, pine nuts and Parmesan cheese

STEAK TARTARE

Grof gedraaide MRIJ-bavette met crème van eidooier en krokante sjalotjes | Coarsely turned MRIJ bavette with egg yolk cream and crispy shallots

VITELLO TONNATO X TONIJN

Dungesneden kalfsvlees met tonijnmayonaise en verse tonijn | Thinly sliced veal with tuna mayonnaise and fresh tuna

ZALM

Huisgemarineerde zalm met citrus yoghurt en venkel | Home marinated salmon with citrus yogurt and fennel

CHIOGGIA BIET

Carpaccio met truffeldressing en Parmezaanse kaas | Carpaccio with truffle dressing and Parmesan cheese

PROEVERIJ (vanaf 2 Tasting from 2 persons)

Meat carpaccio, steak tartare en keuzes van de chef | Meat carpaccio, steak tartare and choice of the chef

Hoofdgerechten | Main dishes

BAVETTE

200gr Amerikaans Black Angus | 200gr American Black Angus

PICANHA

250gr Australisch Angus | 250gr Australian Angus

TOURNEDOS ROSSINI

200gr ossenhaas van Nederlands Dubbeldoel met eendenlever en truffeljus | 200gr tenderloin of Dutch Dubbeldoel with duck liver and truffle gravy

PATATJE STOOFVLEES

Gestoofd rundvlees met friet van FrietHoes en mayonaise | Stewed beef with fries from FrietHoes and mayonnaise

BURGER

Burger van rundvlees met Provolone kaas, krokante ui, ‘Meat’-saus met friet van FrietHoes | Beef burger with Provolone cheese, crispy onion, ‘Meat sauce’ with fries from FrietHoes

DORADE

Filet met zeekraal | Fillet with samphire

CÔTE DE BOEUF

700gr Nederlands Dubbeldoel met friet en bearnaisesaus | 700gr Dutch Dubbeldoel with fries and bearnaise sauce

Bijgerechten

Friet | Fries
Gepofte aardappel | Jacket potato
Frisse salade | Fresh salad
Salade van verschillende tomaatjes | Salad of various tomatoes
Gestoofde champignons | Stewed mushrooms
Pepersaus | Pepper sauce
Bearnaisesaus | Bearnaise sauce
Truffeljus | Truffle gravy

Bites

MEAT BORRELPLANK

Onze favorieten op een plank | Our favorites on a platter

BORRELMAATJES

Mini kalfscroquet, rundkroket, kaassoufflé, chrispy chicken, bami oriëntal en frikandel | Mini veal croquette, beef croquette, cheese souffle, crispy chicken, noodles oriental and frikandel

BITTERBALLEN

Rundvleesbitterballen van De Bourgondiër (6st) | Burgundian beef bitterballs (6pcs)

KAASSTENGELS

Kleine kaasloempiaatjes (6st) | Small cheese spring rolls (6pcs)

MINI LOEMPIA’S

Vegetarisch (8st) | Vegetarian spring rolls (8pcs)

CRUDITÉ

Rauwe en knapperige groenten | Raw and crunchy vegetables

OLIJVEN

Grote groene olijven met pit | Large green olives with pits

TRUFFELFRIET

Friet van FrietHoes met truffelmayonaise en Parmezaanse kaas | Fries from FrietHoes with truffle mayonnaise and Parmesan cheese

BUIKSPEK

Acht uur gegaard met Aziatische kruiden en afgelakt met onze sticky saus | Eight hours cooked pork belly with Asian spices and finished with our sticky sauce

Desserts

LEMON CURD CHEESECAKE

Huisgemaakt met een bodem van Bastogne koekjes | Homemade with a base of Bastogne biscuits

CHOCOLADEMOUSSE

Met chocolate chip cookies en gekarameliseerde noten | Chocolate mousse with chocolate chip cookies and caramelized nuts

PANNA COTTA

Vanille en citroen met een topping van caramel | Vanilla and lemon with a caramel topping

BOLLETJE IJS

Vraag de bediening naar de smaken | Ask our staff about ice scoops

KAASPLANKJE

Vier kazen van de Lindenhoff | Four cheeses of Lindenhoff

Prijzen en gerechten kunnen veranderen.
Deze prijzen bevatten geen aanbiedingen.
Getoonde prijzen zijn inclusief btw.