De Tuinkamer Priona

Rondweg 1 7777 SM Schuinesloot Nederland Kaart
Gemiddelde prijs € 34
|
31-523769047

Restaurantprijzen

Gemiddelde prijs per menu
€ 34
(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen, exclusief drank)
Prijzen en menu's kunnen veranderen. De prijzen houden geen rekening met eventuele kortingen en zijn inclusief BTW.

Meer informatie over restaurant De Tuinkamer Priona

Services

Alleen gasten die via TheFork hebben gereserveerd en hun reservering zijn nagekomen, kunnen een recensie plaatsen.
 • 10
  0
 • 9
  4
 • 8
  1
 • 7
  0
 • < 7
  0
5/5 recensies

Jouw recensie over het restaurant De Tuinkamer Priona

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt gereserveerd en in dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de TheFork-app, website of via onze partnerwebsites en TheFork reserveringsmodule op de website van het restaurant.
Geertje P.
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
9,8 /10
Eten
10
Service
9
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 7 aug. 2016
Heerlijke zondag lunch.
Wat een mooie plek, heerlijke tuin, mooie kas.
En ook de stoelen zitten top voor een middag heerlijk tafelen.
En dat was het, ieder gerecht was heerlijk, en de opmaak kunst werken.
Ruudfeekes .
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
8,5 /10
Eten
8
Service
8
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 7 aug. 2016
Een unieke ervaring, eten op sterniveau in een historische omgeving.
De tuinkamer, gelegen tussen de weelderige bloemen en planten van de prachtige Priona Tuinen, is zeer beslist een omweg waard. Afgeschermd van de buitenwereld in een feeërieke omgeving geniet je hier van de kookkunsten van de twee sterrenchef van Librije's zusje. Je hebt keuze uit diverse gangen waarbij de chef bepaalt. Kun je rustig aan hem overlaten. Wij wilden even niet meer weg en besloten een perfecte lunch met een wandeling langs Engelse bloemen borders en zoemende bijtjes.
Ruud Feekes
estie .
Expertproever
(9 recensies)
Gemiddelde cijfer
9 /10
Eten
9
Service
9
Decor
9
 • Datum van je bezoek: 5 aug. 2016
Op vrijdag 5 aug. 2016 met 4 pers. een heerlijk 6- en 7-gangenmenu gegeten bij De Tuinkamer in Schuinesloot. Leuke lokatie in een kas, prima akoustiek en intieme sfeer. Veel mooi vormgegeven maar vooral heerlijke gerechten waarin plant of bloem verwerkt waren, passeerden de revue. De smaakvolle wijnen maakten onze avond compleet. De hand van een sterrenchef was wat ons betreft onmiskenbaar.
Mathys .
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
9,5 /10
Eten
10
Service
8
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 23 jul. 2016
Op hoog culinair gebied -zo schat ik dit zeker in- was ik tot op heden nog onbekend. Men zegt wel eens: onbekend maakt onbemind. Ik draai mijn hand echt niet om voor een flinke schnitzel met zigeunersaus. Zo at ik dan nooit eerder in een restaurant van dit niveau. Na de ervaring van vorige week ben ik om: schnitzels kunnen niet tippen aan het koningsmaal wat ik hier gegeten heb.

Vanuit een esthetisch oogpunt waren de gerechten (naar wat ik begreep dus veelal uit de tuin bij de tuinkamer) al super. Toen ik telkens weer besloten had het gerecht van die gang, ondanks de mooie opmaak, toch te gaan opeten was ik vooral verbaasd. De smaken waren nooit overdadig, maar juist subtiel. Bovendien was het voor mij ook gelijk duidelijk wat het verband was tussen ieder stukje eten dat op het bord lag. Iets dat zeker duidelijk werd in combinatie met het aangeboden wijn arrangement. Bij het dessert gold bijvoorbeeld dat wanneer je een hapje nam van de chocolade mousse, je iets van de kers proefde, en als je de kers at, dan kwam daar weer chocolade in terug. Nog een slokje wijn om het af te maken en het plaatje was compleet. Naar mijn mening is het compliment-waardig dat ik als totaal onwetende schnitzel eter dit soort observaties heb kunnen maken.

Op dit moment zit ik al te bedenken wat voor excuus ik kan verzinnen om nogmaals te gaan dit jaar.

JacobaStadt .
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
9 /10
Eten
9
Service
8
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 9 jul. 2016
Fantastisch eten op een bijzondere plek, midden in de Priona Tuinen. De kok kookt met bloemen uit de tuin; een extra pluim voor de vegetarische gerechten. Het eten is niet alleen mooi, maar vooral ook heel lekker.
TheFork maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren, de prestaties van de sites te meten en de retargeting van advertenties te regelen. Door de site te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie of verander je instellingen.