De Sluis

Schoolstraat 70 7211 BD Eefde Nederland Kaart
31-575547773

Meer informatie over restaurant De Sluis

Alleen gasten die via TheFork hebben gereserveerd en hun reservering zijn nagekomen, kunnen een recensie plaatsen.
 • 10
  0
 • 9
  1
 • 8
  0
 • 7
  0
 • < 7
  2
Prijs-kwaliteit
Redelijk
Geluidsniveau
Precies goed
Wachttijd
Kort
3/3 recensies

Jouw recensie over het restaurant De Sluis

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt gereserveerd en in dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de TheFork-app, website of via onze partnerwebsites en TheFork reserveringsmodule op de website van het restaurant.
David B.
Meesterproever
(155 recensies)
Gemiddelde cijfer
9,5 /10
Eten
10
Service
10
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 19 jul. 2018
Gezellig, gastvrij, prima keus, schappelijk geprijsd.
Met 4 gasten uit Engeland strijken we hier neer op een hete middag. De bediening is vlot, voorkomend en vriendelijk.
De verrassend uitgebreide kaart biedt vele mogelijkheden, ook voor de ‘moeilijke’ gasten: een vegetariër, een met voedselallergieën, twee jonge kinderen… toch is de keus snel gemaakt.
De diverse gerechten verschijnen snel en zijn aantrekkelijk gepresenteerd. De garnering – van een kleine salade – is royaal en smakelijk.
Een tosti (€5,50) en een omelet (€8,75) met friet (à €2,25) voor de kinderen, een heerlijke ‘wrap’ met kaas, roomkaas en salade (€7,75), een omelet champignons (€8,75)…
De kinderen nemen als toetje een grote coupe met softijs (à €4).
De koffie hier is verrukkelijk – we nemen cappuccino (€2,30) en latte macchiato (€2,50).
Deze plek is perfect voor de vele passanten die Eefde opdoen en de Sluis komen bekijken.
Een aanrader voor lunch, diner of zo maar een snack of koffie met gebak.
Ed K.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
4,3 /10
Eten
3
Service
5
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 19 jun. 2015
Maandmenu geprobeerd. Bloem en frituur zijn de kok's beste vrienden: Ronduit lijmerige sausjes bij de vis en als 'zwembad' voor de champignons in bierbeslag. Minstens even lijmerige witlof, geserveerd met een fantasieloos schaaltje salade en overvet gefrituurde aardappelen. Maffe watermeloenpunt en een aardbei als decoratie bij gepaneerde (!) roodbaars. Kortom: Vrijwel alles mis, totaal gebrek aan zowel creativiteit, smaak als vakmanschap. Vrijwel? Ja, aan het ijs met verse aardbeien was niets te bederven. Hoewel bediening z'n 'best' deed: wij komen hier nooit meer eten en raden het anderen ook zeker niet aan.
Hj T.
Meesterproever
(44 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,3 /10
Eten
7
Service
6
Decor
5
 • Datum van je bezoek: 16 mei 2015
Gewoon een biefstukje gegeten. Er heerste chaos in de bediening, met name veroorzaakt door de eigenaresse, die constant kakelt en aangeeft dat "het nieuwe meisje" vorige week veel beter bij de les was, dan nu. Heb ik als gast wat mee te maken. Eigenaresse kwam met tweede schaaltje frietjes aan tafel en moest meedelen "O jullie hebben al". Allemaal niet nodig. De verbouwing heeft er voor gezorgd, dat het erg doorsnee is geworden, maar de biefstuk was prima.
TheFork maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren, de prestaties van de sites te meten en de retargeting van advertenties te regelen. Door de site te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie of verander je instellingen.