Registreer mijn restaurant
Help
Wat
Waar

Internationaal Met familie

De Ossenstal

8,1/10
291

Gemiddelde prijs € 28

Eenvoudig en snelDirect bevestigd

BELANGRIJKE INFORMATIE

Afhalen is mogelijk. Eventuele kortingsacties zijn hierbij niet geldig.

+31-578610199
Dit restaurant houdt zich aan de relevante veiligheidsmaatregelen*:
1,5 meter afstand tussen tafels
Desinfecterende handgel en/of handenwasstation voor gasten
Extra schoonmaak uitgevoerd aan tafels, toiletten en keuken
Goede ventilatie voor luchtverversing
*Deze informatie wordt aangegeven door het restaurant
Meer informatie bekijken

Restaurantmenu

 • Gemiddelde prijs € 28
  Speciaal verzoek

Gebruikersfoto's

Spekpannenkoek
De beruchte pannekoek. Lekker, maar inderdaad heeeel machtig
Spareribs
Pannenkoek ham kaas

+2

foto's

Waarderingen en beoordelingen

Zeer goed

8,1/10
Gebaseerd op 291 recensies
Alleen gasten die bij het restaurant hebben gedineerd nadat ze via TheFork hebben gereserveerd, mogen een beoordeling schrijven.
Keuken :8,3/10
Service :8,1/10
Setting :8/10
 1. Andre H.
  Andre H.
  • 1 recensie
  9,5/10

  We kenden het van 30 jaar terug. De sfeer en personeel is geweldig! Bij een bezoek zeker de ossenstal pannenkoek gaan proeven!! Deze is uniek en echt geweldig.

 2. Dineke t.
  Dineke t.
  • 1 recensie
  9/10

  We werden gastvrij onthaald. Het gebak was heerlijk. We werden niet onnodig gestoord. Wel zijn de prijzen aan de hoge kant, dat belemmerd mij wel om bijvoorbeeld met ons gezin hier te gaan eten. Maar met een vriendin een kopje koffie en wat lekkers is te doen wat prijs betreft.

 3. H v.
  H v.
  • 1 recensie
  8,5/10

  Op deze prachtige plek midden in het bos voelden we ons welkom in het pannenkoeken restaurant de ossenstal. Het personeel was vriendelijk en het eten was warm en lekker. We hadden flinke trek en werd er snel geserveerd. Het is niet de eerste keer dat we hier gingen eten, het is en blijft een aanrader. Waag het erop je krijgt er geen spijt van.

 4. Yvonne v.
  Yvonne v.
  • 1 recensie
  10/10

  Ik was hier in geen 20 - 25 jaar geweest, maar de echte Ossenstal Pannenkoek smaakt nog net zo lekker als vroeger. Het personeel en de service is ouderwets vriendelijk en goed, maar er wordt wel heel hedendaags goed omgegaan met de Covid-19 regels. We hebben met een prettig en veilig gevoel gegeten.

 5. Carlo v.
  Carlo v.
  • 1 recensie
  6,5/10

  Prachtige plek om te zijn (vooral in combinatie met een wandeling of fietstocht) en vriendelijk en opgewekte bediening. Het eten is meer kwantiteit dan kwaliteit.

 6. Christel V.
  Christel V.
  • 2 recensies
  8,5/10

  Er was te weinig personeel tijdens de lunch, het was te druk, alle lof voor het team hoor! We moesten wel hierdoor lang wachten tot we werden geholpen op terras en werden mensen die later kwamen eerder geholpen, uiteindelijk kregen we toch de lunchkaart dus ging ik voor de Zwolsche mosterdsoep, nou nou die is zo lekker! En breekbrood met kruidenboter, kortom mooie omgeving, mijn favoriete restaurant! Personeel zeer vriendelijk, maar vond het voor hen te druk en onoverzichtelijk!

 7. Henny O.
  Henny O.
  • 1 recensie
  8/10

  Heerlijk weer eens na lange tijd de pannenkoek gegeten te hebben waar de Ossenstal voor bekend is. Weer terug naar mijn jeugd in de eerste ossenstal met het rieten dak, en daar heen ging met het “treintje” door de bossen vanaf Epe aldaar opgestapt op het kerkplein.

 8. Jozé v.
  Jozé v.
  • 1 recensie
  10/10

  De Ossenstal bezocht ik als kind al, om daar de Ossenstal pannenkoek te eten. Verleden jaar was ik er ook, maar toen was het assortiment uitgebreid en ik bestelde een "gewone", die ook al erg lekker is! Maar nu weer de echte gehad! Heerlijk. Alles netjes afgetekend ook op de grond voor de afstand! Keurig geregeld. Zag nu ook dat je er ook een High Tea kan doen! Weet niet zeker of ik daar een jaar mee ga wachten...

 9. Ella H.
  Ella H.
  • 3 recensies
  4/10

  De plek is fenomenaal, dat maakt veel goed. Bediening was ongeïnteresseerd en traag. De pannenkoek matig voor 16.50 Van het oude meubilair moeten ze het ook al niet hebben. Sorry, maar wij gaan hier misschien alleen nog es een drankje doen om van het uitzicht te genieten. Als we er een besteld kunnen krijgen tenminste...

 10. J K.
  J K.
  • 1 recensie
  7/10

  Het eten was heerlijk. Een deel van de bediening had duidelijk hun dag niet. Mooie plek om te spelen voor de kinderen. Ze hebben zich goed vermaakt.

 11. B K.
  B K.
  • 1 recensie
  9/10

  Prima restaurant midden in de bossen om lekker pannenkoeken te eten. Mooie locatie. Mooi ruim terras. En prima speel tuin voor de kinderen. Prachtige wandel routes.

 12. Esther V.
  Esther V.
  • 1 recensie
  10/10

  Het was heerlijk eten. De Ossenstal pannekoek was super! Wel machtig maar keurige service dat we het mee naar huis konden nemen. Was leuk, gezellig eten en een in een prachtige omgeving!

 13. Reinanda H.
  Reinanda H.
  • 3 recensies
  9/10

  De Ossenstal ligt werkelijk in een uniek stukje natuur. Wij waren er ‘s avonds. De verlichting en sfeer binnen is landelijk maar ook een beetje “ groot” en daardoor wat ongezellig. Het eten is prima, heerlijke pannenkoeken en ijs. De kaart is niet uitgebreid. Keuze uit sparreribs, hamburgers en een vegetarische hamburger, maar geen kip, vis of bv. Simpele gerechten als een schnitzel. Wel een uitgebreide kaart met pannenkoeken. Bediening is zeer vriendelijk. In het restaurant zijn honden ook welkom wat leuk is als je daar overdag en wandeling doet. Avond met donker naar de parkeerplaats was ook een avontuur. Erg donker.

 14. P V.
  P V.
  • 3 recensies
  8,5/10

  Midden in de bossen bij Epe. Waren een paar dagen bij een Fletcher hotel in de buurt en in de Ossenstal gegeten. Keuze uit veel pannenkoeken maar gekozen voor de spare-ribs en de saté. Ribs waren goed gekruid en heel mals en de saté was goede varkenshaas, lekker gemarineerd en prima gegrild. De ontvangst bij binnenkomst was zeer vriendelijk en de bediening de hele avond perfect. Komen terug.

 15. Gerard v.
  Gerard v.
  • 1 recensie
  8/10

  Bijzonder vriendelijk en behulpzaam personeel. Mijn pannenkoek was heerlijk, maar hij had íets langer in de. pan mogen blijven liggen. Wat wel opviel was de vrij frisse luchtstroom, terwijl er toch geen ramen open leken te staan. We hebben beiden onze jassen maar aangehouden. Maar lekker gegeten!

 16. Daphne S.
  Daphne S.
  • 2 recensies
  8/10

  Ik kom hier al jaren in volle tevredenheid. Nu kon ik (vanwege corona-maatregelen?) alleen om 19.00 uur reserveren. Prima als dat vanwege de veiligheid is maar bij aankomst was het restaurant bomvol en gold de 1,5m blijkbaar alleen voor het ontvangst en het betalen. Nu konden wij nog wel buiten op het terras plaatsnemen maar dit is niet wat je in deze tijd verwacht.

 17. Barbara M.
  Barbara M.
  • 1 recensie
  8/10

  Mooi gelegen restaurant. Lekker eten en goede vriendelijke bediening. Tip voor Het restaurant: de schommels buiten hebben een opknapbeurt nodig. Ze maken te veel lawaai..

 18. Sjaak v.
  Sjaak v.
  • 1 recensie
  6/10

  Bij binnenkomst kregen we een tafel die enorm op de tocht stond, 3 deuren rondom stonden open. We kregen een andere tafel. Voordat er iemand kwam om te vragen wat we wilden eten waren we al een half uur verder. Vervolgens werd na meer dan een half uur met een leeg bord te hebben gezeten de tafel afgeruimd en gevraagd of we nog iets na wilden hebben. Tussendoor kwam niemand vragen of we nog iets te drinken wilden. Wat ons opviel is dat er teweinig personeel was, gasten moesten erg lang wachten.

 19. J. M.
  J. M.
  • 25 recensies
  6/10

  Prima pannenkoek, echter voor de sfeer moet je er niet heen gaan. Hoge grote schuur. Prijs aan de hoge kant.

 20. Johannesenjannet B.
  Johannesenjannet B.
  • 5 recensies
  8/10

  Heerlijk gegeten personeel vriendelijk en voorkomend We komen graag terug en gaan onze vrienden hier uitnodingen De uitstraling is om weer te komen

Alle recensies bekijken

Meer informatie

Openingstijden

Maart tot en met oktober, alle dagen van 10.00 tot 20.00 uur

November tot en met februari

Dinsdag t/m vrijdag van 11.00 tot 19.00 uur

Zaterdag en zondag van 10.00 tot 20.00 uur

Routebeschrijving naar het restaurant

Ossenweg 10, 8161 PZ, Epe, Nederland

Openbaar vervoer

5 kilometer

Routebeschrijving

provincie Gelderland,

Kenmerken

, Lunch, COVID-19 veiligheidsmaatregelen, COVID-19: Afhalen, Covid-19: Bezorgen en Afhalen

Restaurants rond "De Ossenstal"

 • Insider

Frans

De Veldhoeve

Score:9

INSIDER

Epe

€ 40 (gemiddelde prijs)

Epe

€ 30 (gemiddelde prijs)

Hollands

De Baron

Score:8.5

Epe

€ 30 (gemiddelde prijs)

 • Insider

Biologisch

INSIDER

Epe

€ 36 (gemiddelde prijs)

Accepteert Yums

Epe

€ 25 (gemiddelde prijs)

 • Insider

Internationaal

MICHELIN 2020

Epe

€ 39 (gemiddelde prijs)

Aziatisch

Het Harde

€ 45 (gemiddelde prijs)

MENU

Internationaal

De Emsterie

Score:9.1

Emst

€ 33 (gemiddelde prijs)

Emst

€ 31 (gemiddelde prijs)

Internationaal

Vierhouten

€ 29 (gemiddelde prijs)

MENU

Ben je een restauranteigenaar?

Registreer je restaurant

Vertel ons meer over jezelf en we nemen zo snel mogelijk contact met je op

Meer informatie bekijken

Al een klant

Log in op TheFork Manager en neem contact met ons op via de chat.

Log in op TheFork Manager

Eenvoudig en snelDirect bevestigd