De Maaspoort

Maasstraat 20 5361 GG Grave Nederland Kaart
31-486475618

Meer informatie over restaurant De Maaspoort

Alleen gasten die via TheFork hebben gereserveerd en hun reservering zijn nagekomen, kunnen een recensie plaatsen.
 • 10
  0
 • 9
  0
 • 8
  1
 • 7
  1
 • < 7
  2
4/4 recensies

Jouw recensie over het restaurant De Maaspoort

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt gereserveerd en in dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de TheFork-app, website of via onze partnerwebsites en TheFork reserveringsmodule op de website van het restaurant.
MER73 .
Meesterproever
(14 recensies)
Gemiddelde cijfer
3 /10
Eten
2
Service
2
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 18 jul. 2017
Het is alweer enige tijd geleden dat ik een recensie op dit platform heb achtergelaten, maar ik zie het bijna als mijn plicht om mijn collega-lekkere-eters te waarschuwen voor deze erbarmelijk slechte tent.
Als ik ergens goed heb gegeten dan laat ik het hier weten maar als het slecht is dan moet men ook zeker gewaarschuwd worden...want allemachtig wat een onprofessionele bende is het hier...
Het is een redelijk normale eettent op een hele mooie locatie langs de Maas aan de kade, dat trok ons ook direct.
Bij het voorgerecht ging het direct al mis bij mijn vriendin, een wonderbaarlijke carpaccio kreeg zij voorgeschoteld. Een goede carpaccio smelt op de tong en glijdt van malsheid naar binnen, nu hadden we niet de illusie dat dit een sterrentent was, maar aan een dergelijk eenvoudig voorgerecht zou je niks kunnen verknoeien, toch? Ondanks driftig kauwen was het vlees nog niet weg te krijgen, één grote zenenpartij, ik heb zelf ook geproefd omdat ik het niet kon geloven. Verder was de sla bruin en niet aangemaakt met een eenvoudige dressing, maar aan het einde van de rit haalde men hem niet van de bon omdat er zogenaamd teveel van was gegeten...
En dan ben ik nog de miscommunicatie tussen de bediening en keuken vergeten te melden, zodat ik geen pindasaus over mijn saté-spies kreeg, bediening was al in geen velden of wegen te bekennen of keek steevast iedere kant op, maar niet richting de klanten...vergeet het ook maar, ik kom hier nooit meer terug en raadt het echt iedereen af die van lekker eten houdt.
aad V.
Meesterproever
(24 recensies)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
8
Service
9
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 24 jul. 2016
Tijdens een zonnige fietstocht geluncht bij eetcafe de Maaspoort in Grave. Op een van de terrassen van de horecadriehoek was het goed toeven. De bediening was vrolijk en goed. Nu nog de kwaliteit. Wat kun je van een eetcafe verwachten? We bestelden eerst soep. Een verrukkelijke huisgemaakte vissoep en een even lekkere uiensoep. Daarna een salade gebakken camembert (was jammer genoeg gefrituurd) en een prima carpaccio. Samen met een goed glas rose en een Floreffe tripel een uitstekende lunch met een mooie prijs-kwaliteitverhouding. Voor herhaling vatbaar.
Rachel K.
Fijnproever
(3 recensies)
Gemiddelde cijfer
7 /10
Eten
5
Service
9
Decor
9
 • Datum van je bezoek: 24 jul. 2016
We hebben een happen en stappen dag gedaan en we kwamen als tweede bij café de Maaspoort.
We kregen de keuze uit tomatensoep en uiensoep. Allebei de soepen waren aan de pittige kant. Ook vonden we de keuze wat 'exotisch' omdat niet iedereen deze soepen lust (handiger was bijvoorbeeld een groentesoep wellicht). We hebben nog kruidenboter besteld, deze was aan de zoute kant. Omdat we nog een eind terug moesten (dat dat eind dubbel zo lang was als stond aangegeven, wisten we toen nog niet, dat is een ander verhaal) hebben we ook nog bitterballen besteld. Er stond op de kaart dat het er 10 zouden zijn, maar omdat we met zn 3en waren kregen we er 12. Dat vond ik wel netjes. De dame achter de bar bood ons nog aan om de waterflesjes te vullen voor de lange weg terug. Dat was erg attent van haar.
ps. 'Decor' was erg leuk, omdat er een heel goede dixieband buiten aan het spelen was! :)
Annemarie K.
Meesterproever
(42 recensies)
Gemiddelde cijfer
5,5 /10
Eten
7
Service
1
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 7 aug. 2015
Op het terras van de Maaspoort plaatsgenomen. Vrijwel meteen stond de bediening naast onze tafel, Ik wilde een bijzonder biertje en omdat ik de bierkaart nog niet goed gezien had, zei ik dat ik eerst nog even op de kaart wilde kijken, voordat ik bestelde.
Waarschijnlijk mag dat niet, want daarna moesten we telkens extreem lang wachten, voordat de bediening langskwam. Ook al gaven we een seintje en reageerde de bediening dat ze het gezien hadden, toch kwamen ze pas na lange tijd de bestelling opnemen. Dat was bij elke bestelling zo. We hadden gelukkig de tijd en besloten ons niet te ergeren, hoewel het gedrag van de dames van de bediening ronduit onbeschoft was.
Ik bestelde een hamburger xxxL. 10,95 euro. Ik kon kiezen uit patat of aardappelkroketjes, ik nam de kroketjes. De hamburger was inderdaad heel groot, er zat saus bij, uitjes en sla, het smaakte goed, het broodje was wel erg zacht, de kroketjes goed, mayonaise 0,50
Een Augustijn Blond was 3 euro, maar de meeste biertjes duurder, maar niet te hoog geprijsd.
De prijs/kwaliteit is prima, maar de leiding moet de dames van de bediening misschien eens aanspreken op hun gedrag, ik had iets anders verwacht van de Brabantse gastvrijheid.

TheFork maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren, de prestaties van de sites te meten en de retargeting van advertenties te regelen. Door de site te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie of verander je instellingen.