8,4/10
Zeer goed
Gebaseerd op 19 recensies
Alleen gasten die bij het restaurant hebben gedineerd nadat ze via TheFork hebben gereserveerd, mogen een beoordeling schrijven.

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt gereserveerd en bij dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de app of website van TheFork of via onze partnerwebsite en reserveringsmodule van TheFork op de website van het restaurant.

 1. Susan v.
  Susan v.
  • 1 recensie
  9/10

  Wij hebben een geweldige avond gehad! Vol verrassingen. Het eten wat voor ons gemaakt werd was lekker. Echt een aanrader!

 2. Robert En Emma P.
  Robert En Emma P.
  • 1 recensie
  8,5/10

  Het was best lang wachten op het voorgerecht, Daarna liep alles wat vlotter. We hebben lekker gegeten. De service was prima en de chef aan tafel was een gezellige vent die het eten zeer smakelijk heeft bereid. wel jammer dat de Sake op was. dat had ik niet verwacht in in een Chinees/Japans restaurant. als met al was het smakelijk en we gaan zeker terugkomen voor een volgende ronde.

 3. Monique T.
  Monique T.
  • 1 recensie
  5/10

  Eten was goed en lekker, alleen te weinig personeel en totaal geen kerst sfeer. Hier kan wel wat veranderen. Ze werken hard, en hierdoor.lamg wachten, dit merk je dus omdat ze te weinig mensen hebben om te bedienen.

 4. Chloe L.
  Chloe L.
  • 2 recensies
  9,5/10

  Heerlijk gegeten, vriendelijk en betrokken personeel. Word gekookt waar je bij staat en is echt een show om te zien. Wij komen zeker weer!

 5. • 1 recensie
  3/10

  De kok was ziek dus geen Japans. Met een grauw en snauw behandeld. Eten was lauw warm. Hier komt geen volgende keer. Als je vooraf reserveert werkt wel, maar geen garantie dat je japans kunt eten.

 6. Vrouwkje T.
  Vrouwkje T.
  • 7 recensies
  10/10

  Goede ontvangst.Heerlijk gegeten.Leuke ambiance .Prijs kwaliteit ook prima.Vlotte bediening.Gezellig dat je maaltijd aan tafel word bereid.Zeker de moeite waard.

 7. Marion W.
  Marion W.
  • 1 recensie
  9,5/10

  Heerlijk gegeten! Leuke sfeer.

 8. Rene R.
  Rene R.
  • 2 recensies
  10/10

  In verband met een afspraak hadden we maar een beperkte tijd om te eten. De timing was perfect en de service vriendelijk en snel. Het eten was heerlijk en voor een vriendelijke prijs. En het mooiste, we waren prima op tijd klaar met eten om naar onze afspraak te gaan! Zeker een aanrader!!!

 9. Eduard '.
  Eduard '.
  • 1 recensie
  10/10

  Goed eten en goede service

 10. Eric v.
  Eric v.
  • 1 recensie
  4/10

  Bij aankomst wist men niets van een reservering om 20.30 uur en werd ons medegedeeld dat de zaak om 22.15 uur werd gesloten. Daarnaast was Japans eten niet meer mogelijk in eerste instantie. Nadat wij hadden aangetoond een reservering te hebben om 20.30 uur mochten wij toch blijven eten, maar dan moesten we wel snel door eten. Na 45 kilometer gereden te hebben hadden wij ook geen zin meer ergens anders te dineren en hebben toch plaats genomen. Een onvergetelijke ervaring en hier komen wij nooit meer. Een zeer achterhaald concept met een even zo gedateerde inrichting.

 11. • 1 recensie
  10/10

  Heerlijk eten rond de plaat met een fantastische kok! Super gezellig! Spontane en hartelijke bediening. We hebben ons laten verrassen door een menu van de kok.

 12. Hester N.
  Hester N.
  • 2 recensies
  7,5/10

  Het duurde even voordat de bestelling wed opgenomen. Gangen bij de Tepanyakki kwamen na elkaar ( beetje gek). Jammer dat er niet echt een show van werd gemaakt of bij werd gepraat/uitgelegd. Wij waren de enige aan de plaat (1 van 4) wel jammer. Iets meer reuring was wel leuk geweest. Smaken hadden wel iets meer uitgesproken mogen zijn. Wel veel knoflook!

 13. Frank A.
  Frank A.
  • 1 recensie
  7,5/10

  Eten goed, maar niet bijzonder. Goedwillend personeel, maar niet goed op elkaar ingespeeld. Tot 2x moesten we onze bestelling herhalen aan weer iemand anders. Niet storend, maar beetje vreemd.