De Kloosterhoeve

Klein Vink 4 5944 Arcen Nederland Kaart
31-773556530
7,3 /10
18 recensies

Meer informatie over restaurant De Kloosterhoeve

Hoe kom je er?

 • : Gratis parkeren in de buurt

Services

 • Pin
7,3 /10
Alleen gasten die via TheFork hebben gereserveerd en hun reservering zijn nagekomen, kunnen een recensie plaatsen.
 • 10
  0
 • 9
  2
 • 8
  2
 • 7
  2
 • < 7
  10
Eten
7,6
Service
6,9
Decor
7,2
16/16 recensies

Jouw recensie over het restaurant De Kloosterhoeve

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt gereserveerd en in dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de TheFork-app, website of via onze partnerwebsites en TheFork reserveringsmodule op de website van het restaurant.
Marga V.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
9 /10
Eten
8
Service
10
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 26 dec. 2018
Nadat wij twee jaar geleden aan een heerlijk buffet op tweede kerstdag hadden deelgenomen. Hadden we ons nu opgegeven voor deze tweede kerstdag. Op de dag zelf kwam ik op deze pagina terecht en zag de slechte recensies. Oops! Zullen we dit dan wel doen? We wagen het erop,kunnen direct ter plaatse klagen als het niet goed is..........
Nou, het was weer heerlijk! Waarom de slechte recensies schrijven?Wij begrijpen hier iets van. Wij eten zeer regelmatig buiten de deur dus we zijn toch wel wat gewend. wij komen zeker weer terug! Smakelijk 2019 !
Paul K.
Fijnproever
(4 recensies)
Gemiddelde cijfer
4,5 /10
Eten
6
Service
2
Decor
4
 • Datum van je bezoek: 24 aug. 2018
Kwaliteit van het eten is net voldoende, maar nodigt niet uit. Appeltaart wordt bevroren geserveerd, kinderpizza salami teruggestuurd (zat geen salami op!). Gratis koffie bij Limburgse vlaai tegen inlevering van 5 Roompotmuntjes blijkt een lokkertje, het gebak is ‘s ochtends om 11:30u al op! Ongeïnteresseerd personeel dat liever lui is dan moe. Lang wachten is geen uitzondering maar de norm.
Roxanne V.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
8,5 /10
Eten
8
Service
10
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 25 feb. 2018
Meerdere momenten op de dag geweest over een lang weekend verdeeld.
Het personeel chapeau!!!! Super vriendelijk vrolijk en behulpzaam. Zij maken het verschil. Mijn complimenten aan het team.
Eten was goed!
Voorgerecht carpaccio heerlijk en de tomatensoep ook top!
De pizza’s waren lekker...

Kortom aanrader om gewoon lekker op het park te eten.
Tot de volgende keer.
Kinks P.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
3,5 /10
Eten
4
Service
2
Decor
4
 • Datum van je bezoek: 9 nov. 2017
tja, zitten mijn partner heerlijk aan tafel, de eerste bediening vraagt wat je wilt drinken, komt daarna de restaurantmanager (denk ik) met de mededeling dat we weg moeten. De tafel is gereserveerd maar ze waren vergeten er een kaartje op te zetten.. wat moet ik dan nog zeggen. gewoon bar slecht.
Michael B.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
5 /10
Eten
4
Service
6
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 16 sep. 2017
Van de Mixed Grill heeft blijkbaar geen enkel stuk vlees de grill gezien. Daarentegen wel de vriezer wat een authentieke indruk achterlaat op de smaaksensaties. De kogelbiefstuk was stug, de spareribs klef, de shoarma droog en een 'oosters sateetje' zonder satésaus. Zo heb ik het niet eerder meegemaakt, dus met recht zeer bijzonder te noemen. Gelukkig was het stokbrood vooraf wel vers en ook de gebakken aardappels waren smaakvol. Helaas niet genoeg om het geheel naar een redelijk niveau op te krikken. De prijs staat niet in verhouding met de kwaliteit. Ik wens jullie veel succes toe dit te verbeteren.
Martijn O.
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
4,5 /10
Eten
4
Service
4
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 25 okt. 2016
We verwachten eigenlijk weinig van het restaurant op park Klein Vink. Toch viel het - met 14 mensen waaronder kinderen - qua eten nog tegen. Pizzas hadden allemaal een taaie bodem (alsof het bakpapier nog aan de pizza zat), een zure maaltijdsalade, eenvoudige sate. Er werden bij de gerechten ook maar weinig frietjes gegeven. De 2 schaaltjes extra frietjes waar we om vroegen werden extra in rekening gebracht. Gezelschap was leuk en dat maakt de avond goed, maar voor het eten zou ik aanraden ergens anders heen te gaan. Men heeft - zo lijkt het - het met de gegarandeerde klanten van het park gewoon te makkelijk waardoor de keuken blijkbaar niet echt zijn best doet, maar simpelweg Makro-producten opwarmt en afbakt.
Demim31 .
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
2 /10
Eten
1
Service
1
Decor
5
 • Datum van je bezoek: 28 aug. 2016
Afgelopen weekend hier gegeten, en wat was het verschrikkelijk! Wij hadden biefstuk en een vispotje, maar beide was dramatisch slecht. Aan het begin 2x aangegeven dat wij geen varkensvlees eten, maar toch zat er spek bij de biefstuk. Mijn klacht hierover werd duidelijk niet serieus genomen en het kostte veel moeite om gewoon opnieuw een biefstuk te krijgen zonder spek. Daarnaast was de 'boterzachte' biefstuk (zoals het op de kaart vermeld staat) te vergelijken met een schoenzool. Het vispotje zat (volgens de kaart) vol met witvis en garnalen. De kwaliteit van de vis is absoluut niet goed en daarnaast was er een duidelijke zalm smaak te proeven. Aangezien ik niet de bediening nog een keer tot last wilde zijn, heb ik hier in eerste instantie niets over gezegd. Aan het einde toch nog even aangegeven dat het wel handig is als zij op de kaart vermelden dat hier ook zalm in zit. Maar ook hierin werd mijn klacht niet serieus genomen. Buiten het slechte eten om, duurt het ook allemaal veel te lang en neemt de bediening je duidelijk niet serieus.
Patricia V.
Fijnproever
(3 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,5 /10
Eten
8
Service
7
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 19 aug. 2016
Hadden beide een pizza besteld, deze was erg lekker en vers. Hadden paar ingredienten laten wijzigen en dit was geen probleem.

Personeel is niet heel snel, het was niet druk dus dit kon niet de oorzaak zijn.

Van de week wat anders proberen.
Rogier W.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
7,8 /10
Eten
8
Service
7
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 21 jul. 2016
We hebben de laatste dag van onze vakantie gekozen om in het restaurant te gaan eten. Het was prima! Lekkere malse biefstuk en een heerlijke pizza. Klein min puntje was dat je bij twee biefstuk menu's die best prijzig waren maar 1 bakje friet kreeg en een klein bakje mayonaise... maar verder heel vriendelijk personeel die daarna gelijk een extra bakje friet kwam brengen.
Yolanda D.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
3 /10
Eten
2
Service
4
Decor
4
 • Datum van je bezoek: 26 dec. 2014
2de kerstdag gebruik gemaakt van het kerstbuffet. Dit was een slechte ervaring. Eten was koud/lauw en erg zout.
Dessert bestond uit een bak gesmolten ijs en zoetigheid.
Personeel deed zijn best maar kon de klachten niet oplossen.
Inrichting zeker voor de kerstdagen armoedig, bestek (mes) te bot.
Ashley V.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
3 /10
Eten
5
Service
1
Decor
1
 • Datum van je bezoek: 16 aug. 2014
Afgelopen zaterdag hebben wij hier gegeten. Maar ik moet zeggen dat ik nog nooit zoiets slechts heb meegemaakt. Er was een 'live band' aan het optreden en de muziek stond zo hard dat je geen gesprek meer met elkaar kon voeren. Wij hebben hier uiteraard net als meerdere gasten iets van gezegd. En de bediening zou dit doorgeven, maar na een half uur stond de muziek nog net zo hard. Echt slecht dit, als een klant een klacht heeft, doe je daar toch iets aan! Daarnaast viel het eten me ook een beetje tegen. We hadden allebei na het eten nog trek, maar hebben geen toetje meer genomen omdat we zo snel mogelijk weg wilde. Zeer jammer dit, het was zeker mijn geld niet waard!
El1986 .
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
1,5 /10
Eten
1
Service
1
Decor
3
 • Datum van je bezoek: 16 aug. 2014
Wat een ongelooflijk slecht 'restaurant'. Restaurant mág het zich niet noemen.
We hadden een arrangement genomen. Hele dag thermaal baden en daarna lekker eten. Dachten we.... Carpaccio, ijskoud, geen smaak aan. Als hoofdgerecht had ik een Mixed Grill. Alles was lauw. Schnitzel keihard, uitgedroogd. Sparerib kreeg ik helemaal aangebrand op mijn bord, gitzwart. Ik zei er onmiddellijk wat van & meteen kreeg ik een nieuwe, grotere en sappige. What went wrong?! Biefstukje was niets mis mee, lekker sappig & mals.
Kipstuk uitgedroogd en vies. Sperzieboontjes opgerold in spek, gerimpeld, uitgedroogd, ze leken wel 3 dagen oud. Gewoon ronduit smerig. Groenten leken rechtstreeks uit een blik te komen. Papperig & vies. Zoals alles dus. Alleen de frieten waren te eten.
Tiramisu als toetje met slappe slagroom. Leek niet zelfgemaakt. Twee grote stukken (als troost voor het slechte eten?) In ieder geval waren deze dus ook niet om naar huis te schrijven het was een veeeel te grote portie.
En ja, als het eten zo slecht is, ga je ook letten op de rest van de locatie. Bediening was enorm traag. Moesten lang op het eten wachten wat rechtstreeks uit een supermarkt vrieszak leek te komen, notie dat er bijna geen gasten waren. Kaarsje werd niet aangestoken op tafel. Bestek moesten we van een andere tafel halen. Andere tafels waren niet schoongemaakt.
Ik gaf aan dat het eten niet lekker was, bediening zou het doorgeven. Vervolgens kreeg ik verder geen respons meer. We hadden sterk de neiging weg te lopen zonder de drankjes te betalen. Helaas niet gedaan en netjes betaald voor ALLES. Ik ga hier nog wel werk van maken. Dit kan écht niet!!!!!
sander V.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
9 /10
Eten
9
Service
10
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 9 nov. 2013
Afgelopen zaterdag met een groot gezelschap hier gegeten. Eten was van goede kwaliteit en zeer smakelijk. Gezien de eerdere recensies niet al te hoge verwachtingen maar waren positief verrast aangezien alles dik in orde was en iedereen heerlijk gegeten heeft. Het personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam.
Ellen M.
Fijnproever
(4 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,8 /10
Eten
9
Service
10
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 9 nov. 2013
Positief verrast! Veel recensies op Iens zijn redelijk slecht, maar des te groter was de verrassing. Met een grote groep uitstekend gegeten. Van voorafje tot dessert; alles was even verzorgd en lekker!
Gehoord dat er een nieuwe chefkok is en dat is te merken.
Compliment ook voor het bedienend personeel.
Dennis D.
Expertproever
(5 recensies)
Gemiddelde cijfer
5,3 /10
Eten
5
Service
4
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 1 nov. 2013
Wij komen regelmatig op de Klein Vink. Bij ons laatste bezoek hebben we hapje gegeten in het restaurant wat bij dit park ligt.
Bij het bestellen van spareribs kon er niet gekozen worden voor een andere sausje. Zo staat het op de kaart was het antwoord.
Ossenhaaspuntje waren op zich lekker maar lauw. Alles bij elkaar niet spectaculair.
Naar mijn idee kan dit restaurant veel beter presteren. Misschien een offday?
Henkdeb .
Meesterproever
(14 recensies)
Gemiddelde cijfer
2,3 /10
Eten
1
Service
2
Decor
5
 • Datum van je bezoek: 17 mrt. 2013
met 6 volwassenen en twee kinderen gegeten. Voorgerecht carpaccio
was slecht verzorgt, geen dressing en bittere salade. Opmerking werd genegeerd. Wel een met dressing verzopen salade bij het hoofdgerecht.( wraak van personeel?) Hoofdgerecht schnitzel was keihard en droog, de gebakken spekjes en champignons waren verbrand en bitter. Spareribs leken rechtstreeks uit de magnetron te komen. Serveerster liep halverwege, bij het bestellen van de drankjes weg. Minachting voor de gasten die toch fors moeten betalen voor zeer slecht eten en bediening. Niet doen dus!
TheFork maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren, de prestaties van de sites te meten en de retargeting van advertenties te regelen. Door de site te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie of verander je instellingen.