Terug

Recensies De Imperator

7,9/10

Gebaseerd op 81 recensies
Alleen gasten die bij het restaurant hebben gedineerd nadat ze via TheFork hebben gereserveerd, mogen een beoordeling schrijven.

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt gereserveerd en bij dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de app of website van TheFork of via onze partnerwebsite en reserveringsmodule van TheFork op de website van het restaurant.

 1. Nele G.
  Nele G.
  • 41 recensies
  5,5/10

  Tja wat moet ik er van zeggen. We hebben gegeten. Saté was gortdroog, zuurvlees was papperig. Bediening jong en onervaren. Niet echt een aanrader. Hygiëne is ook wel een aandachtspunt zeker nu! Wij zullen dit aanbevelen

 2. Elisa K.
  Elisa K.
  • 1 recensie
  5/10

  Verkeerde bestellingen/ voorafje werd gelijk met hoofd gerecht geserveerd en hoofdgerecht niet compleet .moesten overal om vragen en duurde bijna anderhalf uur voordat we wat eten kregen. Nooit meer dus

 3. Harold M.
  Harold M.
  • 1 recensie
  9/10

  De Imperator hoort bij de beste eetcafé’s van Gulpen, we komen er vaak. Het eten is lekker, de bediening is supervriendelijk, het enige minpunt is dat de porties kleiner zijn geworden tov een jaar geleden en gisteren was hetzelfde gerecht bij de buurtafel veel groter dan bij ons.

 4. Jose E.
  Jose E.
  • 1 recensie
  10/10

  dit was niet de eerste keer dat we er geweest zijn, en we gaan er iedere keer weer naar toe , dit zegt wel dat we er zeer tevreden over zijn. alles is perfect.

 5. Ester d.
  Ester d.
  • 2 recensies
  7,5/10

  Lekker en goed gegeten. Ik vond de inrichting ook erg sfeervol en mooi de bediening was vriendelijke. Eten kwam iets de snel en er werd iets te snel afgeruimd

 6. M C.
  M C.
  • 1 recensie
  7/10

  Eten was goed , had wat meer bijgerecht mogen bij zitten alleen wat aardappel kroketjes is wat karig. Het dessert de proeverij was zeer teleurstellend was was aardbeien net slagroom , beetje aardbeien waterachtig ijs en mini stukje aardbeiengebak: de naam deed denken aan een proeverij van zoetigheid dat je van verschillende toetjes op de kaart iets kreeg. De bediening was wat slordig , hebben meerdere keren hun aandacht moeten vragen anders duurde het erg lang:

 7. Edwin V.
  Edwin V.
  • 1 recensie
  5,5/10

  Gezellig restaurant, leuk ingericht. Voorgerecht soep en carpaccio, beide erg lekker. Mix grill is recent aangepast en ook prima (al had de salade wel iets beter gekund). Andere hoofdgerecht was biefstuk, medium gevraagd maar van binnen nog echt rauw (niet eens medium rare maar rare. Deze is teruggenomen, en na 10 min kwam hij terug, nog steeds van binnen rare. Ook geen excuus (bediening leek nog erg onervaren), wel ineens extra patat (waar al een overdaad van was, dat was helaas zonde want niks van gegeten). kortom, leuke sfeer en 3 van de 4 gerechten goed, maar als er iets mis gaat, dan wetem ze niet goed hoe hier mee om te gaan.

 8. Odilia G.
  Odilia G.
  • 1 recensie
  10/10

  Heerlijke goed verzorgde lunch gehad. Zoals altijd, vriendelijke bediening! Hielden prima rekening met de coronaregels. Wij bevelen dit restaurant aan!

 9. Louis v.
  Louis v.
  • 1 recensie
  9/10

  Goed en gezellig. En waarom zou ik hier 120 tekens moeten vullen, compleet belachelijk. Mijn omschrijving is voldoende en daar ga ik ook niets meer aan toevoegen.

 10. Roger O.
  Roger O.
  • 1 recensie
  10/10

  Ideaal restaurant om met Valentijn naar toe te gaan. Vriendelijke bediening en heerlijke gerechten. Zeer zeker een aanrader om nog een keer te bezoeken

 11. Ingrid S.
  Ingrid S.
  • 3 recensies
  10/10

  Gezellig, ongedwongen en alles in mogelijk. Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm zo lekker. 120 karakters is erg veel

 12. Ben B.
  Ben B.
  • 1 recensie
  10/10

  Verzorgd lekker eten. Zeer vriendelijke en spontane service. Aanrader voor koppels en groepen. Gezellige sfeer en mooi ingericht. Groetjes van de Belgen

 13. Michael W.
  Michael W.
  • 10 recensies
  8,5/10

  Leuke kaart, vriendelijke prijzen. Prettig en attent personeel. De schnitzel is zeker een aanrader. En ook de pompoensoep is zeer aan te bevelen. Helaas geem

 14. - -.
  - -.
  • 1 recensie
  8,5/10

  Leuk terras. Heel vriendelijk en behulpzaam personeel en lekkere gerechten. Goede prijs/kwaliteit. Zeker voor herhaling vatbaar. Ook als je alleen een drankje wilt doen

 15. Rhodé v.
  Rhodé v.
  • 1 recensie
  4,5/10

  De prijs kwaliteit verhouding was redelijk, maar de wijn proefde goedkoop en biefstuk was niet goed gaar. Personeel kwam rommelig over en we moesten lang wachten voordat we geholpen werden.

 16. Charlotte C.
  Charlotte C.
  • 4 recensies
  8,5/10

  Heel gastvrije bediening, leuke suggesties, goede kwaliteit en erg royale porties! Wij komen hier zeker een keertje terug om de rest te proberen !

 17. H.L. M.
  H.L. M.
  • 5 recensies
  6/10

  Attente bediening, maar plakkende tafeltjes.. Eten redelijk, maar matige prijs-kwaliteitverhouding.

 18. Jos N.
  Jos N.
  • 1 recensie
  8,5/10

  Geen zin om te koken dus maar weer eens met het gezin bij de Imperator langs om te zien wat ze nu op de kaart hebben staan. De laatste keer was alweer ruim een jaar geleden en de kaart zag er goed uit. Heerlijke tomatensoep (beetje goulashsmaak op de achtergrond), lekkere garnalenkroketten, prima uiensoep als vooraf en de Truffelburgers waren heerlijk. Precies goed gebakken en daardooor heerlijk mals. Ook de Scampie salde is aan te bevelen. Kortom, een gezellige avond op het terras.

 19. Brigitte H.
  Brigitte H.
  • 1 recensie
  8/10

  prima gegeten, gezellige plek om te vertoeven! Het geluidsniveau op vrijdagavond is er vrij hoog en de tafeltjes staan dicht op elkaar.

 20. Karel v.
  Karel v.
  • 3 recensies
  8/10

  Goed gegeten Tafels staan wel dicht tegen elkaar aan.

 21. Marco B.
  Marco B.
  • 18 recensies
  5,5/10

  Het duurde even voordat we de menukaart kregen. Eten was voldoende qua hoeveelheid, prijs-kwaliteit echter niet in verhouding.

 22. Indy S.
  Indy S.
  • 1 recensie
  10/10

  heerlijke gerechten, fijne bediening en goed afgestemde wachtijden tussen maaltijden fijne sfeer en lekkere wijn goede keuze voor een gezzelige avond 10/10

 23. Monique B.
  Monique B.
  • 4 recensies
  7,5/10

  Prijs- kwaliteit verhouding is ok! Een 3 gangen menu voor € 27,50 is niet veel natuurlijk dan moet je ook geen hoogstaand culinair gerecht verwachten. De bediening is wel vriendelijk maar je moet vaak lang wachten en ze zelf achterna lopen of roepen om iets te krijgen of bij te bestellen.

 24. Jeffrey v.
  Jeffrey v.
  • 3 recensies
  8/10

  Prima geregeld, hebben alles goed op orde, vriendelijk personeel die over het algemeen weet hoe het hoort. Soms kan de bediening wel wat attenter

 25. Robert B.
  Robert B.
  • 35 recensies
  7,5/10

  Sharing Dinner gekozen, lekker gegeten in een fijn tempo.

 26. Netty V.
  Netty V.
  • 1 recensie
  5,5/10

  Meer dan een uur wachten ben ik niet blij mee , en het eten was ook niet wat wij verwachten ,

 27. Beppie H.
  Beppie H.
  • 1 recensie
  8/10

  Het eten was heerlijk,lange wachttijd,maar was ook erg druk,prima sfeer en goede bediening. Prijs kon iets gunstiger zijn.

 28. Jolanda H.
  Jolanda H.
  • 1 recensie
  10/10

  Super goed!

 29. Jeanny L.
  Jeanny L.
  • 2 recensies
  8,5/10

  Tosti was erg hard gebakken. Korst te taai. Twee weken geleden dezelfde tosti gegeten maar werd toen beter en smakelijker geserveerd. Dit ligt dus echt aan de kok!

 30. Math S.
  Math S.
  • 1 recensie
  8/10

  Goed kunnen eten. Goede bediening, jong personeel. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Het was tot de laatste stoel/tafel bezet.

 31. Jan Ine Schurer S.
  Jan Ine Schurer S.
  • 1 recensie
  8/10

  Wij zijn keurig ontvangen en de bediening kon humor waarderen!

 32. Rene S.
  Rene S.
  • 1 recensie
  9/10

  Uitstekende bediening, zeer vriendelijk, goed eten, prima prijs. Aanrader!

 33. G.J.J.M S.
  G.J.J.M S.
  • 2 recensies
  9,5/10

  Heerlijk gegeten, lekker op het terras. Vriendelijke en gezellige bediening. Aanrader!

 34. Wilma S.
  Wilma S.
  • 86 recensies
  6,5/10

  Een warme zomer avond, op het heerlijk terras, in goed gezelschap. We namen ieder een hoofd gerecht, (sateh en spareribs) waar we weinig op aan te merken hadden. Prima hoeveelheid, prijs-kwaliteit verhouding goed. Helaas, de bediening had niet hun beste avond. Het duurde en duurde voordat er iemand naar onze tafel kwam. Daarna hebben we, als we iets wilden (iets drinken, betalen) heel erg ons best moeten doen om hun aandacht te krijgen. Eigenlijk liepen ze straal langs ons heen en negeerden ze opgestoken handen. Tafel afruimen was er ook niet bij. Betalen ben ik ten lange leste maar binnen gaan doen, anders had ik er waarschijnlijk nog een half uur gezeten. Jammer, van deze mooie avond.

 35. Marina S.
  Marina S.
  • 2 recensies
  8/10

  Lekker op t terras gegeten , Eten was goed en de bediening ook

 36. Odette V.
  Odette V.
  • 2 recensies
  5,5/10

  Weekendje Gulpen en gedineerd bij dit restaurant. Helaas!. Erg lange wachttijd, personeel gehaast en onrustig De kaasburger bestond uit een kurkdroge hamburger, fantasieloze kleine salade en overdreven veel patates frites. De mixed grill van disgenoot bestond uit schamele mix, met een laf stuk kip dat het grootste deel uitmaakte van deze mix naast een stuk gebakken spek, dat meer diende om de decoratie wat op te fleuren. Weer dezelfde karakterloze salade,maar wel weer met een overdaad aan patates frites. Onze geuite teleurstelling na de vraag hoe het gesmaakt heeft werd verder genegeerd. Gulpen is prachtig en gastvrij, maar wij zouden enige verbeterpunten op prijs stellen

 37. Ingrid S.
  Ingrid S.
  • 3 recensies
  9/10

  Prima, ......................................................................................................?.......................

 38. Tessa F.
  Tessa F.
  • 1 recensie
  10/10

  Lekker eten, erg vriendelijke bediening met goed advies. fijne sfeer, niet te druk, uitgebreide keuze in dranken en eten en alles binnen korte tijd op tafel. Altijd favoriete plek in Gulpen om te eten.

 39. Marjo D.
  Marjo D.
  • 5 recensies
  8/10

  Gezellige avond gehad met lekker eten en drinken. Goed advies en ondanks drukte snelle bediening en vriendelijke bediening . Het eten werd in het juiste tempo opgediend zodat we op ons gemak konden eten. Prijs kwaliteit verhouding is heel goed.

 40. Arjan H.
  Arjan H.
  • 3 recensies
  9/10

  Lekker, gezellig, grote porties en niks te duur. Bediening soms wat traag door lage bezetting. Personeel wel heel vriendelijk