De Hooischuur

Koersendijk 7 7443 PP Nijverdal Nederland Kaart
31-548623333

Meer informatie over restaurant De Hooischuur

Alleen gasten die via TheFork hebben gereserveerd en hun reservering zijn nagekomen, kunnen een recensie plaatsen.
 • 10
  0
 • 9
  0
 • 8
  1
 • 7
  1
 • < 7
  3
5/5 recensies

Jouw recensie over het restaurant De Hooischuur

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt gereserveerd en in dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de TheFork-app, website of via onze partnerwebsites en TheFork reserveringsmodule op de website van het restaurant.
leo26 .
Meesterproever
(62 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,5 /10
Eten
6
Service
6
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 22 aug. 2017
Voor de tweede keer bij De Hooischuur gegeten. Het was mooi weer, we zaten lekker buiten. Helaas was het nogal druk en was de keuken wat onderbezet, dus het ging allemaal niet erg vlot en ook niet feilloos. Terwijl bijvoorbeeld bitter lemon in een flesje wordt geserveerd, komt de cola gewoon in een glas - dus uit de literfles. Er zat totaal geen prik meer in, dus die cola hebben we teruggestuurd.
De pannenkoeken zijn heerlijk! We hebben er deze keer lang op moeten wachten, maar ze smaakten voortreffelijk. Het is een uitdaging om ze helemaal op te krijgen, want ze zijn gróót en zéér goed gevuld. Vorige keer lukte het niet, deze keer at ik m'n bordje leeg - maar met moeite!
Jacco M.
Meesterproever
(33 recensies)
Gemiddelde cijfer
5,8 /10
Eten
6
Service
5
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 13 mrt. 2016
Een pannenkoekenrestaurant als alle andere. Toch geen goede cijfers: we hadden gereserveerd maar het duurde erg lang voordat we een bestelling konden opnemen. De bediening is erg jong, niet getraind en daardoor niet goed. Op alle momenten dat we ze nodig hadden, moesten we zelf gaan zoeken.
De pannenkoeken zijn ok, maar niet speciaal en hetzelfde kan worden gezegd van het decor.
Marieta K.
Meesterproever
(28 recensies)
Gemiddelde cijfer
5,5 /10
Eten
4
Service
7
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 27 feb. 2016
Op een gezellige en drukke zaterdagavond bij pannenkoekenhuis de Hooischuur in Nijverdal gaan eten. De bediening had het aardig druk, maar we werden gelukkig niet vergeten met onze bestellingen, dit was eerder weleens het geval, maar nu gelukkig niet. De bediening was vlot en vriendelijk, niets op aan te merken.
Waar ik wel wat op de aan te merken heb, zijn de prijzen die de Hooischuur tegenwoordig hanteert voor de pannenkoeken. De pannenkoeken met 1 of 2 ingredienten kostten nog wel onder de € 10,-, maar alle speciale pannenkoeken zijn nu al ver daarboven. Mijn partner bestelde de pannenkoek "De Nijverdaller" en deze kostte maar liefst € 14,00! Deze is amper te vergelijken met pannenkoek de Hooischuur en deze is al prijzig, nee helaas, dit bedrag was de pannenkoek niet waard. Ik zelf had de Van Goch pannenkoek en merkte op dat ook deze minstens een halve euro in prijs was gestegen en wel enkele euro's met 3 jaar geleden, jammer. Bij sommige grotere, wat mij betreft beter aangeschreven pannenkoekenhuizen betaal je minder dan wat je bij de Hooischuur doet, zonde, zo speciaal zijn de pannenkoeken bij deze gelegenheid niet. Jammer maar helaas, maar ik denk niet dat ik hier nog vaker terug kom.
Christel A.
Meesterproever
(93 recensies)
Gemiddelde cijfer
7 /10
Eten
7
Service
7
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 6 jul. 2014
De Hooischuur biedt plaats voor jong en oud. Voor de kleinsten onder ons is er de pannenkoek muisie. Een kleine pannenkoek met een schaaltje vol met smarties, hagelslag en andere strooisels met een toefje slagroom en uiteraard een snoepmuisje. Vooral het versieren van de pannenkoek bleek een goed tijdverdrijf. Om mij heen zag ik goedgevulde en/of -belegde pannenkoeken. Ikzelf had de Van Gogh pannenkoek, een pannenkoek met geraspte aardappel (De Aardappeleters?), spek, ui en kaas. Zeker een aanrader!
Marieta K.
Meesterproever
(28 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,5 /10
Eten
9
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 7 aug. 2012
Prima pannenkoekenrestaurant met een hoop verscheidenheid aan diverse pannenkoeken. Smaakt zoals pannenkoeken horen te smaken. De bediening is soms wat lastig te wenken, decor is oké en verder prima prijs/kwaliteit-verhouding.
TheFork maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren, de prestaties van de sites te meten en de retargeting van advertenties te regelen. Door de site te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie of verander je instellingen.