Gemiddelde prijs € 54
Gratis service • Reservering direct bevestigd
Reserveer gratis • Ontvang directe bevestiging
Volgeboekt op TheFork
Deze 18de-eeuwse herberg ademt de sfeer van vervlogen tijden, het heeft karakter en beschikt over een mooie binnentuin. De keuken staat met zijn ...
Lees meer op de website van de MICHELIN-gids
We hebben nog steeds geen foto's van onze gebruikers
Maak een reservering bij dit restaurant en deel als eerste je foto's.
Alleen gebruikers die gereserveerd hebben via de platforms of een reserveringsmodule van TheFork en bij dit restaurant gegeten hebben, kunnen een recensie achterlaten.
Astrid R.17 oktober 2021 • 43 recensies
9,5/10Goed gegeten bij de herberg van Smallingerland. Je kunt niet a la carte eten maar je kunt kiezen uit 4 5 of 6 gangen van eenzelfde menu. Natuurlijk kun je aanpassingen maken. Alles
Muldersplein 2, 9221 SJ, Rottevalle, Nederland
Vlak voor de deur
,
De Herberg van Smallingerland in Rottevalle wordt sinds 1995 gerund door Freddy Bult en Aukje Westerhof. Hun warme gevoel voor gastvrijheid in combinatie met de uitstekende keuken, zorgen voor een fijne avond uit.
Februari 2021 verwelkomden wij Kees Meinderts als chef in onze keuken. Met zijn gedegen ervaring bij De Librije en landgoed Lauswolt geven we hiermee een volledig nieuwe impuls aan onze keuken. Daarbij blijft onze basis onverminderd lokaal en kwalitatief. U beleeft een culinaire reis door het beste wat de natuur en de keuken biedt. Alles in harmonie en op elkaar afgestemd.
Kees kookt al vele jaren op topniveau en zijn motto daarbij: ‘Het moet memorabel lekker zijn!'
Om u absoluut de beste kwaliteit op uw bord te garanderen, werken wij met ons befaamde Herbergmenu: U geniet zonder lang na te hoeven denken, waarbij wij de optimale beleving garanderen. De sublieme combinatie van smaken en ingrediënten verrassen op ultieme wijze. Hierbij laten we ons inspireren door de smaken van het huidige jaargetijde: dé signatuur van de Herberg.
Wij koesteren de Nederlandse keuken. Werken bij voorkeur met producten uit de directe omgeving en die producten delen wij graag met u.
Zogezegd, onze basis komt van het seizoen en authentieke Nederlandse gerechten met geraffineerd gebruik van groenten en andere ingrediënten. Alhoewel buitenlandse invloeden merkbaar zijn, blijven wij dicht bij de oorsprong. Kenmerken van onze moderne en persoonlijke kookstijl: puur, vers, liefst biologisch en duurzaam.
Ons Herbergmenu wisselt regelmatig. Soms na een kleine twee weken en soms zelfs per dag, al naar gelang het seizoen aanbod, inspiratie, trends en de beleving die we willen creëren.
Gastvrijheid is ons tweede natuur. Wij zorgen dan ook dat iedereen zich bij ons thuis voelt.
, , , , , , , ,
, , , ,
Restaurant kan worden afgehuurd voor een privé-evenement (Max. 60 personen)
,
Vertel ons meer over jezelf en we nemen zo snel mogelijk contact met je op
Log in op TheFork Manager en neem contact met ons op via de chat.
Volgeboekt op TheFork
Zoek naar gelijksoortige restaurants met beschikbaarheid.