Gemiddelde prijs voor een maaltijd, berekend op basis van een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert, exclusief drankjes. De gemiddelde prijs is slechts een indicatie.
Verken het culinaire aanbod van dit restaurant en laat je inspireren.
Laatste update
6 oktober 2024
Type cuisine
Frans
Menufoto's (4)
+2
Alle foto's van gerechten (34)
+30
Voorgerechten
Huitres fines de claires nr. 2 (per stuk)
€ 4,25
Oesters, geserveerd met roggebrood, citroen en sjalot -rode wijnazijn
Terrine de foie gras de canard
€ 19
Huisgemaakte terrine van eendenlever met vruchten compôte en brioche toast
“Goede gooier klassieker”
€ 18
Huisgerookte zalm, hollandse garnalen en gamba‘s met kreeftenmayonaise en knapperig kruiden filodeeg
Carpaccio de boeuf
€ 14,75
Dun gesneden ossenhaas met rucola en parmezaanse kaas, krokante zilveruitjes en truffelmayonaise
Thon rouge
€ 19
Geroosterde tonijn met zwarte couscous, avocado, komkommer, yuzu en frisse vinaigrette van citrus
Steak tartare de boeuf
€ 18,5
Steak tartaar klassiek met gebakken kwartelei, zuurdesem en tartaar saus
Végétarien
€ 16,5
Twentse buffel mozzarella met gegrilde courgette, dressing van aivar, gemarineerde tomaat en witte balsamico
Warme tussengerechten
Velouté à la truffe
€ 16
Romige velouté van aardappel en prei met verse zomertruffel en aardappel kaantjes
Bisque de homard et crabe
€ 17
Bisque van kreeft met krab, geserveerd met crème fraîche en kaasstengel
Ris de veau
€ 21
Krokant gebakken kalfszwezerik met spinazie, doperwt, geroosterde ui en saus van masala
Gambas à la nage
€ 19,75
Gamba´s met glasnoedels, koriander en nage van kokos en thaise curry
Menu du marché
3 gangen menu
€ 46,5
Dagelijks wisselend menu van de chef
4 gangen menu
€ 55,5
Dagelijks wisselend menu van de chef
5 gangen menu
€ 63,5
Dagelijks wisselend menu van de chef
Hoofdgerechten - vis
Bar de ligne
€ 29,5
Gegrilde zeebaars filet met risotto, zeekraal, tomaat en beurre blanc saus
Filet de flétan
€ 31,5
Gebakken heilbot filet met pommes dauphine, spinazie, bospaddenstoelen en saus van morilles
Sole meunière de la mer du nord
Gebakken verse noordzeetong, ca 500 gram
Poisson du jour selon arrivage
€ 29,5
Vis van de dag (afhankelijk van het aanbod van onze leverancier)
Homard thermidor - half
€ 33,5
Gegratineerde kreeft met linguine, duxelles, spinazie en parmezaan
Coquilles st jacques
€ 31,5
Coquilles met aardappelmousseline, venkel en tomaten confite, saus van saffraan
Végétarien
€ 16,5
Twentse buffel mozzarella met gegrilde courgette, dressing van aivar, gemarineerde tomaat en witte balsamico
Hoofdgerechten - vlees
Filet de boeuf
€ 34,5
Tournedos geserveerd met groenten van de markt, bordelaise saus en pommes fondantes
Paleron de veau
€ 29,5
Zacht gegaarde kalfssukade met aardappelmousseline, witlof, spruitjes en jus van truffel
Rib-eye de veau
€ 32,5
Kalfs rib-eye, rosé gebakken met krokante rösti, koolrabi en saus van sjalot
Magret de canette
€ 27,5
Eendenborst met krokante polenta, mini mais, boekweit en saus van verjus
Zuurdesem brood, boter en aïoli (2 pers.)
€ 3,5
Krokante friet met huisgemaakte mayonaise
€ 5
Dessertkaart
Crème brulée
€ 11
Op smaak gemaakt met vanille uit madagaskar en karamel zeezout ijs
Pornstar fruit de la passion
€ 11,5
Mousse van witte chocolade en passievrucht, merengue en sorbet van passievrucht
Ananas
€ 11,5
Gemarineerde ananas met schuim van pandan en kokos, spekkoek en donker chocolade ijs
Dame blanche
€ 11
Traditionele dame blanche
Scroppino
€ 12,5
Grand dessert
€ 20
Combinatie van zoetigheden
Plateau de fromage (bourgondisch lifestyle)
€ 17,5
Binnen-, en buitenlandse kazen met notenbrood en stroop
Dessertwijn
Rivesaltes ambré 1988
€ 7,25
Huxelrebe beerenauslese 2005
€ 7,25
Monbazillac
€ 6,5
Banyuls 5 ans d age
€ 7,25
Calvados
Père magloire V.S.O.P
€ 9
Domfrontais, gontier 2010
€ 12,5
Grappa
Nonino chardonnay
€ 12,5
Nonino moscato
€ 12,5
Armagnac
Veuve goudoulin V.S.O.P
€ 9,5
Veuve goudoulin 1975
€ 17,5
Cognac
Courvoisier V.S.O.P.
€ 8,5
Hennessy V.S.O.P
€ 10
Hennessy X.O.
€ 22,5
Remy martin V.S.O.P.
€ 10
Eau de vie
Poire william
€ 8,75
Lunchkaart ( lunch tussen 12.00 uur en 17.00 uur.)
Chèvre chaud
€ 15,5
Gegratineerde geitenkaas met honing, gegrilde groenten, amandelen en pecannoten, balsamico vinaigrette
Carpaccio de boeuf
€ 14,75
Dun gesneden ossenhaas met rucola en parmezaanse kaas, krokante zilveruitjes en truffelmayonaise
Jambon ‘patte noire’ ibérique
€ 21
Salade met pata negra, krokante gamba’s, gepocheerd ei en kalfs bitterbal met een dressing van ansjovis
Croquettes de crevettes grises
€ 15,75
Hollandse garnalen kroketten met gefrituurde peterselie, toast, kropsla en limoenmayonaise
Salade des mers et rivières (klein)
€ 20
Rijkelijke salade met vis, schaal en schelpdieren en kreeftenmayonaise
Salade de pays (klein)
€ 20
Boeren salade met variaties van vlees en gevogelte met parmezaanse kaas mayonaise
De goede gooier hamburger (200 gr.)
€ 21,5
Hamburger met kaas, bacon, uitjes, krokante friet en huisgemaakte mayonaise
Lunch menu ( dagelijks wisselend menu van de chef)
2 gangen menu
€ 37,5
3 gangen menu
€ 46,5
Dagelijks wisselend menu van de chef
Voor bij de borrel - bitterballen (8 stuks)
€ 8,5
Voor bij de borrel - bittergarnituur (10 stuks)
€ 9,75
Voor bij de koffie - lauwwarme appeltaart met of zonder slagroom
€ 5
Veelgestelde vragen
Als je van plan bent bij De Goede Gooier uit eten te gaan, is de gemiddelde prijs ongeveer € 50. De gemiddelde prijs wordt berekend op basis van voor-/hoofdgerecht of hoofd-/nagerecht zonder drankjes. Prijzen zijn door het restaurant verstrekt.
Ja, De Goede Gooier is geïdentificeerd als een restaurant met vegetarische keuzes op het menu.
Zeker, De Goede Gooier is geïdentificeerd als een restaurant met glutenvrije keuzes op het menu.
Zeker, De Goede Gooier is geïdentificeerd als een restaurant met biologische keuzes op het menu.
Zeker, De Goede Gooier is geïdentificeerd als een restaurant met zuivelvrije keuzes op het menu.
Ben je een restauranteigenaar?
Registreer je restaurant
Vertel ons meer over jezelf en we nemen zo snel mogelijk contact met je op
Al een gast
Log in op TheFork Manager en neem contact met ons op via de chat.