Gemiddelde prijs voor een maaltijd, berekend op basis van een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert, exclusief drankjes. De gemiddelde prijs is slechts een indicatie.
De Eeterij Dinner
Een tafel reserveren
Reserveer gratis
🔥 Al 6 reserveringen vandaag
Kijk alvast op deze menukaart
Verken het culinaire aanbod van dit restaurant en laat je inspireren.
Laatste update
20 augustus 2024
Chef
Jan van den Bol
Type cuisine
Frans
Menufoto's (4)
+2
Alle foto's van gerechten (20)
+16
Soepen
Uiensoep
€ 6,75
Verse huisgemaakte franse uiensoep, met kaas gegratineerd.
Dagsoep
€ 6
Vraag onze medewerkers.
Koude voorgerechten
Brood met smeersels
€ 5,75
Met huisgemaakte kruidenboter en zongedroogde tomaat tapenade.
Burrata
€ 11,75
Met gemarineerde balsamico tomaatjes, veldsla, basilicum, pijnboompitjes en knoflook broodje.
Tartaar van gerookte zalm
€ 12,75
Met citroen-kruidenolie en knoflook broodje.
Carpaccio klassieke wijze
€ 12,95
Dun gesneden runderlende, rucola, parmezaanse kaas, pijnboompitjes, truffelmayonaise of pesto.
Noorse garnalen cocktail
€ 12,95
Met een cointreau sausje, sla en citroen.
Warme voorgerechten
Gegratineerde knoflook champignons
€ 9,75
Gebakken knoflook champignons en gegratineerd met oude kaas.
Gamba kroketjes ( 6 stuks )
€ 12,25
Met een heerlijke whiskey-saus
Bruschetta’s 2 stuks
€ 10,5
Met warme brie ,cranberry, honing en walnoot.
Crispey chicken tenders 5 stuks
€ 9,75
Met chilisaus.
Yakitori spiesjes 5 stuks
€ 9
Met bosuitjes, hoisin-saus, en sesam
Hoofdgerechten
Biefstuk van de dikke lende
€ 25,5
Van de grill of in de roomboter gebakken. ( 200 gram )
Duivendrechter
€ 29,75
Rib eye van de grill met chimichurri ( 300 gram ).
Kipsate
€ 23,5
Met huisgemaakte saté saus.
Filet mignon ( 2 stuks 100 gram )
€ 25,75
Beste stukje van de ossenhaas. Ook 3 stuks mogelijk tegen meerprijs.
Kalfslever
€ 26,95
Lekker ouderwets met spek en ui.
Gamba's
€ 24,95
In de olie gebakken met knoflook en een pepertje .
Schnitzel
€ 23,5
Gepaneerd varkensvlees.
Schnitzel
€ 23,5
Gepaneerd varkensvlees.
Schnitzel
€ 23,5
Gepaneerd varkensvlees.
Surf en turf
€ 29,5
Spies van ossenhaas , gamba, paprika, citroen, van de grill met huisgemaakte knoflook saus.
Wokkie
€ 25,75
Gewokte diamanthaas met knoflook, bacon, paprika.
De hanger
€ 25,5
Varkenshaas, sparerib, ossenhaas, kipfilet en diverse sausjes.
Mixed grill
€ 28
Varkenshaas, sparerib, ossenhaas, kipfilet en diverse sausjes.
Varkenshaas medaillons
€ 27
Met portsaus.
Vegetarische gerechten
Beyond burger
€ 22,5
Heerlijke veganburger op een sesambun met rucola ,tomaat en avocadomayonaise.
Pittige noodles
€ 21,5
Met diverse groente.
Geitenkaas uit de oven
€ 22,5
Met rucola, honing en noten.
Tagliatelle
€ 22,5
Met saus van room, rode pesto, tomaatjes, basilicum , knoflook en parmezaan.
Kinder gerechten ( tot 12 jaar)
Friet met een snack
€ 9,75
Kipnuggets, frikandel, kroket of kaassoufflé. Met frietjes mayo en appelmoes geserveerd . inclusief 1 bol ijs met of zonder slagroom
Friet met hamburger
€ 11,5
Met frietjes mayo en appelmoes geserveerd . inclusief 1 bol ijs met of zonder slagroom
Kipsaté
€ 12,5
Met frietjes mayo en appelmoes geserveerd . inclusief 1 bol ijs met of zonder slagroom
Desserts
Dame blance
€ 9
Coupe advocaat
€ 9,5
3 bollen sorbet ijs
€ 9
Mango, aardbei, framboos en slagroom.
Brownie met witte chocolade ijs en slagroom
€ 9,75
Het wisselende bord
Vis- zeewolf filet
€ 11,5
Met witte wijn-saus.
Vlees- lamsrack
€ 27,95
Lekker gekruid en van de gril.
Dessert- tiramisu
€ 9,95
Veelgestelde vragen
Als je van plan bent bij De Eeterij Dinner uit eten te gaan, is de gemiddelde prijs ongeveer € 30. De gemiddelde prijs wordt berekend op basis van voor-/hoofdgerecht of hoofd-/nagerecht zonder drankjes. Prijzen zijn door het restaurant verstrekt.
In De Eeterij Dinner, is de chef-kok Jan van den Bol.
Ja, De Eeterij Dinner is geïdentificeerd als een restaurant met vegetarische keuzes op het menu.
Zeker, De Eeterij Dinner is geïdentificeerd als een restaurant met glutenvrije keuzes op het menu.
Ja, De Eeterij Dinner is geïdentificeerd als een restaurant met lokale gerechten op het menu.
Ben je een restauranteigenaar?
Registreer je restaurant
Vertel ons meer over jezelf en we nemen zo snel mogelijk contact met je op
Al een gast
Log in op TheFork Manager en neem contact met ons op via de chat.