8,9/10
Fantastisch
Gebaseerd op 35 recensies
Alleen gasten die bij het restaurant hebben gedineerd nadat ze via TheFork hebben gereserveerd, mogen een beoordeling schrijven.

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt gereserveerd en bij dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de app of website van TheFork of via onze partnerwebsite en reserveringsmodule van TheFork op de website van het restaurant.

 1. Mathieu t.
  Mathieu t.
  • 3 recensies
  10/10

  Leuk personeel!

 2. Anna H.
  Anna H.
  • 34 recensies
  8,5/10

  Een bijzondere locatie. Brasserie bij begraafplaats. Dat zie je buiten aan de begrafenis die langs gaat, maar merk je niet binnen. Het is er gezellig als we binnen komen. Kantoormensen, vriendinnen, bezoekers van de begraafplaats. Die sfeer wordt zeker ook bepaald door de vrolijke en attentie bediening. Wat knap! Zij zien goed wie ze voor zich hebben en passen zich daar warm op aan. Groot compliment! Het eten is gewoon prima. Niets meer, niets minder. Prijzen goed.

 3. Nora R.
  Nora R.
  • 62 recensies
  8,5/10

  Het blijft een heerlijk etablissement, op een onverwachte plek; direct naast een begraafplaats. Een fijne uitgebreide kaart, dag-specials en keuze uit diverse soorten brood. Wederom heerlijk geluncht en dat hoop ik daar vaker te doen de komende tijd. Ik zie ook weer uit naar de zomer; het terras is fantastisch.

 4. Elisa P.
  Elisa P.
  • 1 recensie
  8/10

  Wij hebben lekker gegeten en aardig personeel goede locatie voor mensen uit Amsterdam zuid en Buitenveldert zou hier zeker nog een keer komen eten

 5. Willem H.
  Willem H.
  • 27 recensies
  10/10

  Heerlijk gegeten.....prima bediening.....fijne ambiance!

 6. Romy C.
  Romy C.
  • 25 recensies
  9/10

  Bij binnenkomst werden wij vriendelijk ontvangen door een dame. Heerlijke uitschmijter gegeten en zeer gastvrije dame met een goede dosis humor! Wij komen hier zeker weer

 7. Nora R.
  Nora R.
  • 62 recensies
  9,5/10

  Mijn tweede kennismaking met deze parel in Zuid. Fantastische ontvangst, hartelijk en humorvol! De tomatensoep was heerlijk vers, met lekker brood erbij en de Croute, jawel: een dikke snee brood gedrenkt in witte wijn, met ham ei en gruyère kaas uit de oven, echt verrukkelijk!

 8. Willem H.
  Willem H.
  • 27 recensies
  10/10

  Héérlijke uitsmijter ham kaas! Vriendelijke bediening! Een aanrader! Broodje van de week....ossenworst van mijn vrouw was ook top! Ga zo door!

 9. Willem H.
  Willem H.
  • 27 recensies
  10/10

  Topavond....héérlijke biefstuk! Bediening perfect! Een aanrader!

 10. Francina M.
  Francina M.
  • 23 recensies
  7/10

  Heerlijk geluncht, het was zeker een rijkelijk belegd broodje en de wraps waren ook goed gevuld. Omdat wij voor het eerst hier waren moesten wij even wennen aan de omgeving. Lokatie is bij de begraafplaats. Net toen wij een hapje van ons lunch wilden nuttigen, ging de bel en een rouwstoet met kist liepen langs en dat was even een minpunt. Gezellig lunchen was het niet meer

 11. Nora R.
  Nora R.
  • 62 recensies
  9,5/10

  Wat een ontdekking, deze oase van rust en sereniteit. Niet verwonderlijk, want het fijne etablissement ligt direct aan begraafplaats Buitenveldert. Een werkelijk voortreffelijk belegd zacht broodje, ook het brood zelf was erg lekker. Vervolgens een heerlijke tosti op maisbrood. Omdat de bestelling ietwat vertraagd was, kreeg ik onmiddellijk een drankje van het huis aangeboden, echt fantastische service. Een absolute aanrader!

 12. Orfea V.
  Orfea V.
  • 15 recensies
  8/10

  De Nicoise salade gegeten en deze was zeer smakelijk. Vriendelijke bediening en heerlijk buiten gezeten. Ik kom zeker terug.