Gratis service • Reservering direct bevestigd
Reserveer gratis • Ontvang directe bevestiging
Neon, grafische vormen, street art, clubvibes: de nieuwe thuisbasis van Daalder – in Het Sieraad – laat niemand onberoerd. Op deze hippe plek kan ...
Lees meer op de website van de MICHELIN-gids
foto's
9-10
7-8
5-6
3-4
1-2
Gerard Z.25 april 2023 • 1 recensie
10/10Wij hebben een fantastische avond gehad. De kwaliteit was uitmuntend en de sfeer, mede bepaald door de bediening, was ook uitmuntend. Wij houden van een professionele ongedwongen sfeer! Het complete team genoot er zichtbaar van de gasten te verwennen.
Jacques B.23 april 2023 • 2 recensies
10/10Het is een restaurant met een goede “vibe”. We zaten relatief dicht bij 2 andere tafels en vanwege mooie akoestiek en precies het goede volume muziek zit je toch erg privé. Natuurlijk gaat het vooral om het eten en dat is dik in orde. We hebben heerlijk gegeten. En ook het wijnarrangement was erg goed. Alleen niet vergeten te reserveren want het zat goed vol op de zondagavond!
Postjesweg 1, 1057 DT, Amsterdam, Nederland
,
Chef Dennis Huwaë stond tijdens zijn werkend leven vooral aan het hoofd van keukens waarboven 2 Michelin ** prijkten. In 2016 stapte hij over naar restaurant Daalder om chef en mede-eigenaar te worden. Zijn wens was om op sterrenniveau te koken, maar dan zonder de bijbehorende plechtige sfeer en stijve bediening. Hij zocht een plek, waar iedereen durft binnen te stappen zich op zijn gemak voelt. Het voormalige bruincafé in de Jordaan moest een sterrenrestaurant worden. Dit jaar is die droom werkelijkheid geworden nadat restaurant Daalder in maart 2021 de eerste Michelinster ontving.
Nog geen half jaar nadat chef Dennis Huwaë met Daalder zijn eerste Michelinster ontving, pakt het team ’t restaurant in. Inclusief ster. Daalder verhuist naar de Postjesweg 1 in Amsterdam en neemt al het beste mee naar hun nieuwe locatie in Het Sieraad. Daar, in het voormalige Edel, vindt Huwaë de ruimte om zich opnieuw verder te onderscheiden. In smaak en sfeer.
‘Bij Daalder willen we zoveel mogelijk verschillende gasten aan tafel krijgen. Hier kan dat.’ Het gepoetste messing en marmer van hun thuis in de Jordaan maken op de nieuwe locatie van Daalder plaats voor neon, grafische vormen en street art. Aan de Postjesweg barst de zaak van energie met een bar om de avond door te borrelen, de ronde 8-persoonsbooths waar groepen vrienden samen komen, en muziek die de avond ook op smaak brengt.
De omgeving mag totaal anders zijn; het team serveert in hun nieuwe thuis alle Daalder-signaturen met datzelfde persoonlijke praatje aan tafel, die échte aandacht en met de relaxte maar precieze service. De ravioli met rode biet, de sate ayam-amuse, en Daalder’s iconische “stroopwafel” – stuk voor stuk verhuizen ze mee. ‘Het beste keert terug. Maar in een heel andere setting.’
, , , MICHELIN Sterrenrestaurants, , Gastronomisch, Gezellig, Black Friday, , Kerst, , Moederdag, , TheFork Festival, Vaderdag
Vertel ons meer over jezelf en we nemen zo snel mogelijk contact met je op
Log in op TheFork Manager en neem contact met ons op via de chat.