Cordial

Oostwal 175 5341 KM Oss Nederland Kaart
Gemiddelde prijs € 73
|
31-412694646
8,9 /10
34 recensies

Restaurantprijzen

Gemiddelde prijs per menu
€ 73
(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen, exclusief drank)
Prijzen en menu's kunnen veranderen. De prijzen houden geen rekening met eventuele kortingen en zijn inclusief BTW.

Meer informatie over restaurant Cordial

Openingstijden

Maandag t/m Zaterdag
- Diner 18:00 - 21:30

Zondag Gesloten

Services

Fantastisch
8,9 /10
Alleen gasten die via TheFork hebben gereserveerd en hun reservering zijn nagekomen, kunnen een recensie plaatsen.
  • 10
    8
  • 9
    6
  • 8
    11
  • 7
    1
  • < 7
    3
Eten
9,1
Service
8,8
Decor
8,8
Prijs-kwaliteit
Gunstig
Geluidsniveau
Rustig
Wachttijd
Kort
29/29 recensies

Jouw recensie over het restaurant Cordial

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt gereserveerd en in dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de TheFork-app, website of via onze partnerwebsites en TheFork reserveringsmodule op de website van het restaurant.
Marieke N.
Expertproever
(5 recensies)
Gemiddelde cijfer
10 /10
Eten
10
Service
10
Decor
10
  • Datum van je bezoek: 26 okt. 2018
Zeker Michelinster-waardig! We voelden ons door het jonge, enthousiaste personeel erg op ons gemak. Echte smaakexplosies
Marieke N.
Expertproever
(5 recensies)
Gemiddelde cijfer
10 /10
Eten
10
Service
10
Decor
10
  • Datum van je bezoek: 24 okt. 2018
Wat een bijzonder mooie ervaring. We hebben erg genoten van het jubileum arrangement. Sinds de laatste keer dat ik hier geweest ben heeft er een wisseling in de bediening plaats gevonden. De huidige maitre/ hoofdsommelier heeft heel veel talent, en kan met heel veel passie en enthousiasme vertellen de bijzondere 5 gangen met prachtige begeleidende wijnen. 

Één van ons is vegetariër met een aantal allergieën, hier was perfect rekening mee gehouden. Alles aan dit verblijf was tot in de puntjes voorbereid en liep op rolletjes, zeker Michelinster-waardig! We voelden ons door het jonge, enthousiaste personeel erg op ons gemak. De smaakexplosies van alle gangen en amuses zijn onbeschrijfelijk goed. Aansluitend verbleven we in een prachtige design kamer. Wij kunnen deze bijzondere ervaring absoluut aanraden.
Ad W.
Meesterproever
(270 recensies)
Gemiddelde cijfer
10 /10
Eten
10
Service
10
Decor
10
  • Datum van je bezoek: 2 sep. 2018
Een speciale beleving bij Cordial vanwege het afscheid van sommelier Roy Pelgrim die het restaurant na 20 jaar gaat verlaten. We waren wat te vroeg en streken neer in de lounge van het hotel. Hier het aperitief en meteen even kennis gemaakt met Adriaan Visser, de opvolger van Roy, leuk. Het werd een Picpoul de Pinet van Savary de Beauregard die prima bij de amuses paste.


We startten met het karamel balletje van kingkrab, gember, sesam en soja die in 2010 al indruk had gemaakt en nu iets smeuïger van textuur leek, uitgeserveerd op een salade van crispy sugarsnaps op een crème van bonen, mooi.


Verder met een soort van extra gevulde soep. Als basis een crème van doperwt, erop een gepocheerd kwarteleitje en geschaafde truffel, aangevuld met een aardappel gebonden soepje van groene asperge en gerookte paling, afgewerkt met notenboter, fijn gesneden bieslook en crostini voor de krokante beleving. Dat lepelde prima weg.


Op een turquoise bord een platte cilinder ceviche van kabeljauw waarop blokjes watermeloen, toefjes avocadocrème, staart van zoetwatergarnaal, gefrituurde kop van grijze garnaal, cashewnoot, stukjes taggiasche olijf, in een vinaigrette op basis van passievrucht, aan tafel afgewerkt met geraspte ricotta. Wow, verrassend complex met mooie smaakaccenten.


De eerste begeleider werd keurig door Roy gepresenteerd die vandaag wel in een hele speciale stemmig was. Een Hongaarse Hárslevelü 2015 uit het plaatsje Mád van Szent Tamás, rond met tonen van exotisch fruit en mineraliteit. Op een bruin bord een complex gerecht. Stoof van ossenstaart in een ring van ganzenlever, erop gemalen macadamia en sorbetijs van rode biet, bedekt met geschaafde truffel en zuurdesem krokantje. Ernaast terrine van ganzenlever met bolletje van ossenstaart afgewerkt met geschroeid chipje van ui. Verder nog stukjes roodlof, rode biet structuren, knolselderij structuren en een vinaigrette van rode biet. Wow, hier werden we blij van, mooie smaken, veel beleving en een naadloos aansluitende wijn, top! (9,9)


Adriaan presenteerde een Tres Bagos Sauvignon Blanc 2016 uit Portugal van Lavradores de Feitoria, heerlijk fris met tonen van tropisch fruit. Uit de keuken een delicatesse. Gillardeau Oester op een puree van gerookte aardappel met stokvis, eromheen basilicum olie, partjes la ratte aardappel, groene asperge en lamsoren, erop een lepeltje Anna gold kaviaar en een gesouffleerde aardappel afgewerkt met poeder van zeealgen. Aan tafel afgewerkt met een schuimige saus van notenboter. Mooie zilte smaken met smeuïge aardappel en een frisse wijn om het gerecht compleet te maken, genieten! (9,85)


Gekarafeerd Italiaans rood voor bij het pièce. Pian del Ciampolo 2015 grotendeels Sangiovese van Montevertine, fris kersensap, aangename kruidigheid en een krachtige afdronk. Uit de keuken een mooie presentatie van een Anjou duif proeverij. Borstfilet, haasje, pootje in gefrituurd beslag en gelakt stukje van de dij op een poffertje van aardappel. Verder structuren van mais en een heerlijke bombe van ganzenlever, aan tafel afgewerkt met de eigen jus gekruid met vintage thee. Top cuissons, mooie subtiele jus, pure smaken met als hoogtepunt het delicate haasje en een wijn die het gerecht compleet maakte. (9,8)


De dessertwijn was een Zweigelt Beerenauslese 2016 van Kracher, mooi rond met tonen van aardbei en rijpe pruim, heerlijk. Uit de keuken een strakke presentatie. Schijfjes van rode biet met verse bramen en zwarte bessen, blokjes chocolade cake en witte chocolade, gelei van yoghurt met erop een quenelle basilicumsorbet (mooi hoog op smaak) en een saus op basis van roos. Mooie pure smaken, frisse tonen niet te zoet, de toets van roos kwam pas op het laatst, de wijn bleef keurig overeind. (9,6)


Als afsluiter een niet zo krachtige espresso met een assortiment friandises, de gezouten karamel blijft favoriet.


Bediening was uitstekend verzorgd, met een hoofdrol voor de uitgelaten Roy Pelgrim die weer in topvorm was. Wij wensen hem heel veel succes met zijn nieuwe uitdaging.


Samengevat kunnen we stellen dat we onder de indruk waren van de gerechten. Verfijnd en complex met prima bereidingen en luxe ingrediënten. Ernaast uitgelezen wijnen wat een specialiteit blijft. Onze beste beleving tot nu toe bij Cordial, bedankt!
Femkevp V.
Expertproever
(8 recensies)
Gemiddelde cijfer
4 /10
Eten
4
Service
2
Decor
6
  • Datum van je bezoek: 28 okt. 2017
Onze keus viel op het menu Gastronomique met een bijpassend wijnarrangement omdat we een avondvullende belevenis verwachtten.
Om kwart over 7 gingen we aan tafel en waren blij verrast door de diverse amusegangen die volgden. Dat enthousiasme veranderde in teleurstelling vanwege het moordende tempo waarin de eerste 3 gangen op tafel kwamen.
Al om half negen (5 kwartier na binnenkomst) werd de 3e gang weer afgeruimd door stoïcijns bedienend personeel. Geen lachje kon er af en er werd niet eens gevraagd of het gesmaakt had.
Het hoofdgerecht (duivenborst) werd lauw geserveerd en in het stukje vlees zaten bij ons allebei pezen.
Om 11 uur stonden we gedesillusioneerd weer bij de auto.
Wat voor ons echt een uitje had moeten zijn, mondde uit in een vluchtig etentje, waarvan zowel mijn man als ik, 's nachts zelfs nog ziek zijn geworden.

Wij vonden de bediening gehaast en ongeïnteresseerd, zeker geen ster waardig!

We houden erg van lekker eten en klagen zit niet in ons DNA, maar dit was zo ondermaats voor deze prijs, dat we hier zeker nooit meer terugkomen.
Johan V.
Expertproever
(7 recensies)
Gemiddelde cijfer
7 /10
Eten
8
Service
6
Decor
6
  • Datum van je bezoek: 15 okt. 2017
Gisteravond gedineerd met z’n vieren bij Cordial. Eten was goed van kwaliteit, Het wijnarrangement was zeer teleurstellend; zeker qua prijs/kwaliteit/kwantiteit verhouding; zeer karig gevulde glazen voor € 9,- per glas en dat voor vijf glazen is buitenproportioneel en eigenlijk schandalig.
Marco H.
Meesterproever
(11 recensies)
Gemiddelde cijfer
10 /10
Eten
10
Service
10
Decor
10
  • Datum van je bezoek: 7 okt. 2017
Zodra je Cordial binnenkomt, ervaar je de intieme sfeer van het restaurant.

Het personeel is buitengewoon vriendelijk, attent en deskundig.

We hadden voor het Menu Gastronomique gekozen, een 5 gangendiner (plus 4 overheerlijke amuses), gecompleteerd met een koffie/thee met friandises.

Elk gerecht was een smaaksensatie, perfect gebalanceerde smaken en mondbeleving, verrassende combinaties, schilderijtjes op het bord.

Een AB-SO-LU-TE aanrader voor iedereen die kan en wil genieten van topkwaliteit in een gemoedelijke sfeer.

Tip: combineer het diner met een verblijf in hotel De Weverij.
Jan P.
Expertproever
(9 recensies)
Gemiddelde cijfer
9,5 /10
Eten
10
Service
10
Decor
8
  • Datum van je bezoek: 25 sep. 2017
Een all-in menu gecombineerd met een overnachting in hotel de Weverij. Geparkeerd in de wat lastig toegankelijke parkeergarage, maar eenmaal binnen zijn de parkeerplaatsen prima. Bij de check-in kregen we ongevraagd een upgrade naar een Bergoss kamer. Erg attent. Het hotel ziet er prachtig uit en de kamer was prachtig en best ruim. In de avond gedineerd in restaurant Cordial, na een verrassend aperitief 3 ruim bemeten amuses en vervolgens 5 gangen. Het was vrijwel zonder uitzondering heerlijk, maar de porties mogen wat ons betreft wel iets kleiner. Al met al een prima ervaring daar in Oss.
Ans K.
Fijnproever
(4 recensies)
Gemiddelde cijfer
9,5 /10
Eten
10
Service
10
Decor
8
  • Datum van je bezoek: 25 aug. 2017
Genoten van een 5 gangen diner inclusief overnachting. In 1 woord: fantastisch!! Zowel het eten, de service en de hotelkamer waren boven verwachting. Misschien 1 kleine opmerking: 5 gangen + 3 amuses was voor mijn partner iets te veel, hoewel alles toch maar werd opgegeten omdat het te lekker was om te laten staan.
Een aanrader!
Riki V.
Fijnproever
(3 recensies)
Gemiddelde cijfer
10 /10
Eten
10
Service
10
Decor
10
  • Datum van je bezoek: 1 feb. 2017
Bijzondere gerechten opgediend in een prettige ambiance. Bediening is heel attent. Als ze nodig zijn, zijn ze er. Vriendelijk en in gepaste maat contact. Eten is met zorg gemaakt. Wordt prachtig opgediend. Verrassend! bijpassende wijn was heerlijk. Goede keuze
De Drie Musketiers M.
Meesterproever
(69 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,3 /10
Eten
9
Service
7
Decor
8
  • Datum van je bezoek: 27 mrt. 2016
Dit sterrenrestaurant gevestigd in Hotel de Wever bezocht en gebruik gemaakt van een all-in menu het toppunt van Cordial. Ontvangst was prima al blijft de garderobe in de hal van hotel wat vreemd aandoen evenals de soberheid van de toiletten.
Eenmaal in het restaurant is alles weer subliem. Opening met een glaasje Champagne van kwaliteit gevolgd door een aantal heerlijke en prachtige amuses waaronder een oude bekende de koningskrab-bol deze keer net iets anders geserveerd dit blijft een feestje in de mand.
Ook de andere amuses zijn weer van super kwaliteit en verassend van smaak.
Voorgerecht Kalfs tartaar met haringkuit en een sublieme krabsalade een topper.
Tussen Kabeljauw stokvis en paling heel mooi en gevarieerd van smaak Zoet Zout Bitter Zuur
Hoofd een rilletje van Eend met een mooie eigen jus.
Nagerecht mooi en lekker bordje maar niet spectaculair, Afsluitend koffie met friandises.
Prijs kwaliteit verhouding uitstekend echter met een uitzondering. Het tafelwater wordt voortaan apart berekend 5 Euro per persoon, 15 Euro is best veel voor 4 glaasjes water.
Of dat nou nodig is? Goede accurate bediening prima verzorgt.
Dit blijft een topper.
Reiziger1 .
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
6,5 /10
Eten
8
Service
2
Decor
8
  • Datum van je bezoek: 3 sep. 2015
Donderdag hier gedineerd, in het kader van de Restaurantweken. De bediening was echter niet sterrenrestaurant waardig! Eerder hier gegeten en toen was service subliem. Ik vind het niet kunnen voor een sterrenrestaurant dat de bediening zich verlaagd tot eetcafe-niveau. Enkele voorbeelden: Zelfde wijn 2 maal besteld, 2e keer werd glas 2 keer zo vol gevuld, eerste keer begon serveerster in te schenken met dop er nog op, foutje! bij hoofdgerecht wijn besteld, deze waren ze vergeten te brengen, en kreeg ik na dat ik het gerecht al op had. Verschillende mensen aan tafel gehad die van elkaar niet wisten wat ik doorgegeven had. In een eetcafe acceptabel, in een sterrenrestaurant niet, ook al zijn het de restaurantweken. Het eten zelf was overigens wel goed.
Emmeke R.
Meesterproever
(26 recensies)
Gemiddelde cijfer
9 /10
Eten
9
Service
9
Decor
9
  • Datum van je bezoek: 25 jul. 2015
wederom heerlijk gegeten en genoten van het menu toppunt van Cordial. Zoveel tongstrelende gerechtjes en prachtig opgemaakte borden. 't Blijft een genot om hier te eten.
Sonja V.
Meesterproever
(74 recensies)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
8
  • Datum van je bezoek: 22 mei 2015
Gekozen voor het 5 gangen menu signature. Van langoustine, ganzenlever, lamsvlees, zeebaars tot een dessert met framboos. Heerlijke wijn/spijscombinatie. Enthousiaste sommelier en vriendelijke bediening, die soms wat routinematig overkomt. Kleine steektjes laten vallen door de wijn later te serveren, terwijl het gerecht al op tafel stond. Prijs is wat aan de hoge kant. Voor één sterrenrestaurant een prijs van 95 Euro voor een 5 gangen menu betalen is pittig, Kies je voor een 4 gangen menu (75 Euro) wordt, indien je daar voor kiest, voor sommige gerechten (uit het signature menu) een bedrag van 5 Euro extra gerekend. Er zijn twee sterrenrestaurants die deze prijzen niet hanteren en zonder meer niet onder doen voor Cordial. Maar een leuke avond gehad in een prettige ambiance.
De Drie Musketiers M.
Meesterproever
(69 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,5 /10
Eten
9
Service
8
Decor
8
  • Datum van je bezoek: 17 feb. 2015
Tijdens Carnaval in dit top restaurant geweest wat onderdeel is van een Hotel. Binnenkomst in de hotelhal waar je al wordt ontvangen. Garderobe is in de centrale hal evenals de toiletten. Deze beide voorzieningen zijn mede daardoor onder het niveau van het restaurant.
Dat is dan ook Top. Gekozen voor het verrassingsmenu Menu Toppunt van Cordial .
Mooie amuses , uiteraard weer de kingcrab deze keer als variatie op een granite, een heerlijk kwarteleitje en een mooi klein gerechtje van zalm en gamba.
Voorgerecht Koningsbaars cheviche met gerookte paling fris door de rettich en vinaigrette.
Tussengerecht Heilbot met pancetta fantastisch gecombineerd in een tomaten bouillon.
Hoofdgerecht Kalfsentrecote en wang in eigen jus blijft lekker maar we hadden eens wat anders verwacht ,dit zat een half jaar geleden ook in het verassing menu.
Nagerecht mooie smaken van chocolade banaan toffee en ijs.
Afgesloten met koffie en lekkernijen ook deze laatste net iets minder als anders.
Blijf allert vrienden van Cordial.
Antoine V.
Meesterproever
(40 recensies)
Gemiddelde cijfer
9 /10
Eten
9
Service
9
Decor
9
  • Datum van je bezoek: 6 feb. 2015
Hier onlangs geweest voor het menu Signature. Op vrijdagavond krijg je daar zowaar een gratis hotelkamer bij, waar wij dankbaar gebruik van hebben gemaakt (erg mooi, strak en industrieel vormgegeven). Dit was voor ons de derde keer bij Cordial, iedere keer tot nog toe de amuse van Kingcrab gehad, dit blijft helemaal top, vooral mee doorgaan. Van het menu heeft de hier al eerder genoemde ganzelever met oester, groene olijf, amandel en vinaigrette de meeste indruk gemaakt. Dit eigenlijk ook omdat voor ons de Riesling fenomenaal was, helemaal in combinatie met dit gerecht. Ook de kalfszwezerik mocht er wat ons betreft wezen, nog een speciale vermelding van de 3e amuse van gemarineerde zalm, gamba, pompoen, sinaasappel en vinaigrette. Zeer mooi opgemaakt, erg smaakvol en dusdanig dat dit in menig restaurant als reguliere gang niet zou misstaan. Bediening erg prettig, gelukkig niet al te strak want daar houden we niet zo van. Wij komen denk ik nog wel voor een 4e keer terug...
Jeroen P.
Fijnproever
(3 recensies)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
9
Service
7
Decor
7
  • Datum van je bezoek: 6 feb. 2015
Gisteren met vrienden gegeten bij Cordial. We kregen de keuze tussen het specialiteiten menu en een keuze menu. Wat een beetje jammer was is dat we werden gevraagd allemaal dezelfde gerechten te kiezen want dat was voor de keuken beter te doen. We konden gelukkig wel twee uitzonderingen op deze regel maken. Wij vonden met name de ganzelever met oester en de zeebaars met cacao erg geslaagd. De bediening was vriendelijk maar erg gehaast bij de uitleg over de wijn en kwam ook niet echt warm over. Bij de koffie hebben we aangegeven dat de friandises wat teveel van het goede zouden worden, maar deze werden toch geserveerd, volgens de bediening omdat deze er altijd bij horen. Samenvattend eten is ven zeer goede kwaliteit maar de bediening kan wat warmer en de prijzen zijn aan de hoge kant
Jandams .
Meesterproever
(21 recensies)
Gemiddelde cijfer
10 /10
Eten
10
Service
10
Decor
10
  • Datum van je bezoek: 14 jan. 2015
Dit juweeltje in Brabant onder de bezielende leiding van SVN WijnmeesterRoy Pelgrim en chef-kok Joost Verhoeven behoort tot de absolute top van Nederland. Een giller was de gepocheerde ganzenlever met (in het midden) een oester, vergezeld door amandel, specerijen en groene olijf waarbij een heerlijk glas Riesling Spätlese van het huis Reinhold Haart, top !!
Maar ook de gegrilde zeebaars( mooie cuisson) met ansjovis, aubergine, spinazie en cacao was lekker en mooi in balans.
Voor de echte wijnliefhebber is deze zaak een must en met Richelle van Gemert (als aanstormend talent) een heerlijk adres.
RoZu16 .
Meesterproever
(46 recensies)
Gemiddelde cijfer
9,5 /10
Eten
10
Service
9
Decor
9
  • Datum van je bezoek: 24 nov. 2014
Afgelopen maandag gaan dineren en overnachten bij Cordial / De Weverij. We werden heel hartelijk ontvangen en alles werd goed uitgelegd. Na even de kamer gezien te hebben zijn we gaan dineren bij Cordial. Echt een prachtige zaak, dus dat beloofde wat. Mijn verwachtingen waren hoog, maar deze zijn allemaal ingevuld. We hebben 4 heerlijke amuses gehad en 6 mooie gerechten met begeleidende wijnen. Het verhaal bij de wijn is interessant, niet het standaard verhaaltje. Het eten was echt voortreffelijk, complimenten. Cordial en in combinatie met De Weverij is zeker een aanrader.
Ad W.
Meesterproever
(270 recensies)
Gemiddelde cijfer
9,8 /10
Eten
10
Service
9
Decor
10
  • Datum van je bezoek: 6 nov. 2014
Alweer ons vierde bezoek aan Cordial en ditmaal via de DWTS weken. We waren iets te vroeg zodat we in de lounge ruimte nog even een kort gesprekje maakte met Jelle van Gangelen (de patron). Hij vertelde dat ze vanaf volgend jaar willen overstappen naar een iets laagdrempeliger concept. Dit met een nieuwe kaart waarop een tiental gerechten staan met gelijke prijs. Zonder afbreuk te doen aan de huidige kwaliteit.

Als aperitief een witte wijn, die verder niet werd toegelicht, die aardig was. Ernaast een amuse met gemarineerde rauwe gamba met garnituur van verschillende exotische smaakjes, erg lekker.
De tweede amuse was een crème van paddenstoelen met erop een crème van parmezaan en bundelzwammen, stukje gerookte ham en wat krokant. Mooi hoog op smaak en een aangename bite.

Sommelière Richelle van Gemert begeleide ons naar de tafel aan het raam. Een fijne plek met goed overzicht.
Het eerste gerecht werd uitgeserveerd, een tartaar van koningsbaars met erop een cilinder krabsalade, bereidingen van tomaat en basilicum en wat droog geroosterde pinda's. Aan tafel afgewerkt met een rasp van Barilotto kaas (stijl Ricotta). De begeleider liet even op zich wachten. Een Italiaanse Garganega 2012 van de cru Monte Carbonare gemaakt door Suavia werd keurig gepresenteerd. Mooi vol en rijk met tonen van peer en rijpe appel.
Een gerecht met mooie milde smaken, prima textuur en leuke smaak accenten. De wijn combineerde erg goed en reageerde verrassend op de basilicum saus.

De tweede wijn kwam uit het zuidelijke Rhône gebied, de details heb ik helaas niet goed vastgelegd. Mooi rijk met bloemig aroma en een toets van goudrenet. In het schaaltje een keurig stukje gegrilde schol met erop gegaarde gamba, crème van aioli met krokantjes, stukjes zeekraal en ernaast stukje artisjok en quenelle venere rijst aan aangevuld met een heerlijke bouillabaisse. Mooie smaken die prima combineren met de wijn.

De derde begeleider was de bekende Riesling van Bernhard Eifel en ook het gerecht met zacht gegaarde kabeljauw herkende we nog van het vorige bezoek. Ditmaal uitgevoerd met duidelijk meer smaakbeleving door de toevoeging van stukjes paling en mierikswortel. Niet te min een geslaagde ronde waar we van genoten.

Het dessert was een herhaling van de vorige keer. De exclusieve Ximenez Spinola Exceptional Harvest met ernaast structuren van chocolade met verschillende vijgbereidingen en een quenelle roomijs van gebrande boter. Ongetwijfeld nog iets geperfectioneerd, een hele mooie ronde weer.

Als afsluiter een hele krachtige espresso met een royaal assortiment friandises.

Bediening was zeer goed verzorgd met twee personen. De wijnen werden keurig toegelicht met kennis van zaken zoals we bij Cordial gewend zijn.

Prijs-kwaliteitsverhouding is zeer goed, menu €44,50, huiswijn €5,50, begeleidende wijnen €10,- per stuk en koffiearrangement €7,95.

Wederom een hele mooie ervaring met prima wijn-spijs beleving. Ondanks dat de gerechten niet zo vaak wisselen voegen we Cordial toe aan onze favorieten. Ik ben benieuwd naar de ontwikkelingen in het volgend jaar. Een aanrader voor de wijn-spijs liefhebber.
Maidenofmay .
Meesterproever
(89 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,3 /10
Eten
8
Service
8
Decor
9
  • Datum van je bezoek: 2 jun. 2014
Vorige week geluncht bij Cordial. Er was buiten gedekt. Helaas was het toch iets te fris en konden we na het aperitief naar binnen. We kozen voor het zesgangenmenu. Lekker eten, met als positieve uitschieters de komkommersorbet (was onderdeel van een gerechtje) en de langoustine met ananas. Ook het zoete dessert was erg lekker met allerlei bereidingen van framboos. Dat gezegd hebbende vond ik het al met al goed, maar niet spectaculair. Lekkere wijn toegelicht door stijve sommelier. Bediening in het algemeen een beetje raar, ik kan het niet anders zeggen. Vriendelijk en correct, maar in eigen wereldje leek het wel. Al met al hebben we een uitstekende lunch genoten in een zeer sfeervolle ambiance, maar wat mij betreft mag de lat iets hoger.
  • 1
  • 2
TheFork maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren, de prestaties van de sites te meten en de retargeting van advertenties te regelen. Door de site te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie of verander je instellingen.