Coffee & Cacao

Zuideinde 3 1141 VG Monnickendam Nederland Kaart
 • Undefined
 • provincie Noord-Holland
 • ...
31-299654343

Meer informatie over restaurant Coffee & Cacao

Alleen gasten die via TheFork hebben gereserveerd en hun reservering zijn nagekomen, kunnen een recensie plaatsen.
 • 10
  0
 • 9
  1
 • 8
  0
 • 7
  0
 • < 7
  2
3/3 recensies

Jouw recensie over het restaurant Coffee & Cacao

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt gereserveerd en in dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de TheFork-app, website of via onze partnerwebsites en TheFork reserveringsmodule op de website van het restaurant.
Henk B.
Meesterproever
(14 recensies)
Gemiddelde cijfer
4,5 /10
Eten
4
Service
4
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 17 mrt. 2017
Vaak voorbijgelopen en vandaag maar eens naar binnen. Het interieur is op eerste gezicht heel aardig: er staan bloemen op sommige tafels en er branden ook waxinelichtjes. Bij tweede inzicht staan de kleine
tweepersoonstafeltjes wel erg dicht op elkaar. Gekozen voor een Koffie Coconut (E 3,95) en een Chocolade Truffeltaart (E 3,30). De koffie wordt gepresenteerd in een hoog drinkglas en smaakte o.k. Om nu te zeggen dat het iets bijzonders is: helemaal niet. Het gebak komt echter uit de ijskast en wordt veel te koud gepresenteerd. Alle smaak gaat hierdoor verloren. Er wordt bovendien een ultra-klein kindervorkje bijgeleverd, zodat het opeten een ware kunst wordt. Ook wordt er geen servetje bijgeleverd, noch op het tafeltje aanwezig. De bediening is vriendelijk doch zonder enkele interesse. Het bezoek was daarom eenmalig.
demih92 .
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
9 /10
Eten
9
Service
9
Decor
9
 • Datum van je bezoek: 25 apr. 2015
Heerlijke high tea gehad! Bestond uit 4 gangen en vooraf mochten we kiezen uit drie soorten thee. Eerst kregen we zelfgemaakte slagroomtruffels. Daarna kwam de hartige gang, was erg lekker allemaal! (O.a. een soepje, gevulde komkommer met krabsalade en een zalmsandwich). Vervolgens kwam de zoete gang, met o.a. heerlijke scones en warme brownies. Als laatst kregen we een chocoladefondue met fruit, marshmallows en lange vingers. We hebben echt genoten. De bediening was erg vriendelijk en legde bij elke gang uit wat er op het bord lag. Kortom: we komen hier zeker nog eens terug, echt een aanrader!
Anne Marie .
Expertproever
(6 recensies)
Gemiddelde cijfer
5 /10
Eten
3
Service
6
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 13 sep. 2014
Ambiance is prima, mooi oud pand,klein terrasje in een autovrije straat. Bediening was vrij traag.
Eten was ronduit karig. De op de kaart beloofde broodjes bleken 2 simpele sneden brood met summier beleg. En dat voor bijna €7. Munt-thee bevatte niet genoeg munt om er enige smaak aan te geven. IJsthee glas was nog niet voor 1/3 gevuld. Kortom, een plek waar wij niet snel terug zullen komen.
TheFork maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren, de prestaties van de sites te meten en de retargeting van advertenties te regelen. Door de site te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie of verander je instellingen.