8,5/10
Fantastisch
Gebaseerd op 82 recensies
Alleen gasten die bij het restaurant hebben gedineerd nadat ze via TheFork hebben gereserveerd, mogen een beoordeling schrijven.

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt gereserveerd en bij dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de app of website van TheFork of via onze partnerwebsite en reserveringsmodule van TheFork op de website van het restaurant.

 1. Stijn W.
  Stijn W.
  • 1 recensie
  7,5/10

  Galette complète was droog want eigeel was hard. Kouign aman was ook droog. Zelf de fondant was droog. Dit kan echt beter. Cidre was wel lekker, en de Jura was ook goed.

 2. Tim R.
  Tim R.
  • 17 recensies
  7,5/10

  Het was prima, maar niet de lekkerste crêpe die ik heb gegeten. Prijzen kwamen niet overeen met de prijzen op de website. Geen bizarre stijging, maar toch jammer!

 3. Folkert B.
  Folkert B.
  • 1 recensie
  2/10

  Ik heb de reservering voor vrijdagavond 20:30 uur gemaakt, maar bij komst bij het restaurant blijkt er helemaal geen reservering bekend is. Sterker nog dat het restaurant nu sluit. Het blijkt dat ze niets doen met de boekingen via Iens. Dit ondanks dat ik een bevestigde reservering heb gekregen van Iens voor 20:30 uur, is er geen boeking doorgekomen. Het tijdstip 20:30 bestaat niet. Het personeel gaf aan dat dat inderdaad al tijden zo gaat en dat de eigenaar er niks aan doet.

 4. Michael m.
  Michael m.
  • 1 recensie
  4,5/10

  The service is good, you feel welcomed. However, the food is extremely disappointed! Basically, the cookers have no idea how to do Crepes. Advices: Try to find someone who really know what he/she is doing in the kitchen.

 5. Kazuko Y.
  Kazuko Y.
  • 3 recensies
  10/10

  Goed!

 6. Manuela F.
  Manuela F.
  • 1 recensie
  10/10

  Excellent food!

 7. Pia S.
  Pia S.
  • 5 recensies
  8/10

  Hier gegeten met de 50% kortingsactie. De galettes zijn eenvoudig en lekker. Inrichting is gezellig, maar een kaarsje/plantje op tafel zou het nog wel af maken.

 8. Gabi L.
  Gabi L.
  • 102 recensies
  8/10

  Prima galettes gegeten bij Cocotte, snel en aantrekkelijk uitgeserveerd door de aardige bediening. De inrichting van de krapbemeten ruimte is eclectisch: van aan elkaar gelaste waterpijpen waar de plafondlampen aan hangen tot antiek aandoende houten elementen. de trap naar het toilet is een uitdaging voor mensen die slecht ter been of langer dan 1,60m zijn of hoogtevrees hebben. Je zit erg dicht op elkaar aan wiebelige tafels en harde stoelen. Dus prima voor een snelle lunch.

 9. Ineke H.
  Ineke H.
  • 30 recensies
  9,5/10

  We hebben hier een heerlijke lunch gehad. Omdat een van ons jarig was wilde we iets heel anders uitproberen. Een gezonde maar ook zeer smakelijke brunch crêpe en een fruit crumble toe. Verrassend. Precies wat we wilde.

 10. Gemma W.
  Gemma W.
  • 6 recensies
  8/10

  Het restaurant bleek een crêperie te zijn. Onder de naam staat aangegeven “Frans Bistro “ Dat is misleidend.. De pannenkoeken waren goed gevuld en smaakten prima.

 11. Melanie H.
  Melanie H.
  • 9 recensies
  9/10

  We hadden brunch en we hebben heerlijk gegeten. De kwaliteit en de smaak van de producten is erg goed. De jam, de koffie, de Breton gebak, de kaas, alles heerlijk. Graag nog een keer.

 12. Jerry S.
  Jerry S.
  • 7 recensies
  5,5/10

  Gekozen op basis van de rating 9. Deze rating komt niet overeen. Het eten is niet speciaal. Service is minimaal. Spreken geen Nederlands. Inrichting is zeer krap. Een 9 lijkt mij geschreven door het personeel zelf.. vandaar alle Franse recensies. Door de hoge score was onze verwachting misschien te hoog.

 13. Wouter B.
  Wouter B.
  • 2 recensies
  6,5/10

  qua ruimte lastige hoekjes, maar snel en goed geholpen door Engelssprekende Fransen, (no problem for me). geen wijn te bestellen alleen fris. En de volkoren-organic-pancake was flauw ( maar op te zouten) en best goed.