- Broodje vooraf : Traditioneel gebakken brood met boerenboter en kruidenolie p.p.
- € 2,35
- Carpaccio van ossenhaas met pesto en oude kaas
- € 11,75
- Pasta truffel: Verse pasta met truffelroomsaus en oude kaas
- € 9,25
- Grand entreé: Proeverij van diverse voorgerechten samengesteld door de chef
- € 15,5
- Thaise tomatensoep met kokosmelk en rode curry met garnituur van taugé en bosui
- € 7,75
- Carpaccio van gegrilde zoete aardappel met gekarameliseerde geitenkaas. Afgemaakt met appelcompote waarin steranijs, kaneel en honing
- € 12,5
- Rouleau van gerookte zalm gevuld met tartaar van gamba aangemaakt met bieslookmayonaise en salade
- € 13,5
- Duo van gebakken coquilles en gefrituurde garnaal met chutney van mango, cashewnoot en rode peper afgemaakt met een dressing van kokos en groene curry
- € 14,25
- Kalfsmuis “ Gado Gado Stijl ” Rose gebraden kalfsmuis, zoetzure bloemkool, wortel en rode ui, gekookt eitje, dressing van pinda, zoete ketjap en sesamzaadjes
- € 13,5
- Salade met gerookte kalkoen, buikspek van het livar kloostervarken , truffelmayonaise en salsa van tutti frutti
- € 12,5
- Cote de boeuf\t: Onze specialiteit – Van het Irish Angus rund voor 2 personen ( prijs per persoon)
- € 29,5
- Snitzel: Varkenssnitzel met champignonroomsaus
- € 18,5
- Caribbean style spies van kippedij: Spies van geroosterde kippendij, paprika en rode ui, ‘glazed’ met Havana Rum - honing lak en gepofte zoete aardappel
- € 19,5
- Biefstuk Met een lak van mosterd en bruine suiker, compote van uienringen en saus van Jack Daniels
- € 20,75
- Eendenborst geserveerd met appel – vijgen chutney afgemaakt met jus van sinaasappel en amandel
- € 21,5
- Gebakken gamba’s met verse pasta ,lente ui, peterselie, rode peper en knoflook
- € 21,5
- Kabeljauw in de oven bereidt. In een pannetje geserveerd met tomaat, courgette, bosui en Boursin
- € 21,75
- Vegetarisch gerecht van de dag. De bediening vertelt u graag wat het is.
- € 17,5