China Garden

Hoogstraat 8-10 4141 BC Leerdam Nederland Kaart
31-345619595

Meer informatie over restaurant China Garden

Alleen gasten die via TheFork hebben gereserveerd en hun reservering zijn nagekomen, kunnen een recensie plaatsen.
 • 10
  0
 • 9
  1
 • 8
  3
 • 7
  0
 • < 7
  1
5/5 recensies

Jouw recensie over het restaurant China Garden

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt gereserveerd en in dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de TheFork-app, website of via onze partnerwebsites en TheFork reserveringsmodule op de website van het restaurant.
Chris E.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
9,5 /10
Eten
10
Service
10
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 19 apr. 2017
Afgelopen weekend met zijn 4en gegeten bij China Garden.


Heerlijk gegeten. Goede en vriendelijke bediening. Aanrader is de Tipan Compleet; ruim voldoende, gevarieerd en vooral heerlijk!


Wij wonen zelf in het Gooi: Daar kunnen ze echt nog een puntje zuigen aan zowel de kwaliteit van het eten als aan de kwaliteit van de bediening van China Garden....
.
Meesterproever
(10 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,3 /10
Eten
9
Service
8
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 28 nov. 2014
Geweldig chinees restaurant, waar persoonlijkheid meetelt. Dit merk je als je vaker terug komt aan de manier van begroeten maar ook in de bediening en service. Vaak is er een rondje drank van de zaak, het gebaar voelt er g goed. De producten zijn vers, specifieke wensen worden verwerkt in de gerechten. We komen hier echt al jaren en het blijft een top tent.
Weerd .
Expertproever
(5 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,8 /10
Eten
9
Service
9
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 26 dec. 2013
Diverse Tipangerechten besteld. Waren zoals vanouds heerlijk knapperig en vers. Precies goed. Personeel is erg vriendelijk en inderdaad als je vaker komt wordt je persoonlijk begroet. Was weer een gezellig avondje uit.
Christel V.
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
8
Service
9
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 15 nov. 2013
Ik kom hier al jaren met veel plezier.
Eten is altijd goed (zowel in het restaurant als bij afhalen).
Er zijn ook vele verschillende gerechten om uit te kiezen.
Personeel altijd zeer vriendelijk en attent.
Adri V.
Expertproever
(8 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,8 /10
Eten
7
Service
7
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 10 mei 2013
Hier dit weekend een Chechuan rijsttafel gegeten. Kwaliteit was goed. Het menu bestaat uit een voorafje, een lekkere soep met garnalen, een schaal met verschillende vleesgerechten en een kopje thee of koffie. De bediening is vriendelijk. Er zijn echter een paar kleine minpuntjes. Zo zat er geen prik op de cola van een van onze tafelgenoten. Ze kreeg echter wel weer meteen een nieuwe (wél met prik), dus dat werd prima opgelost. Verder moesten we redelijk lang wachten op de verschillende gangen. Zeker ruim een half uur voordat het voorgerecht kwam. Dan zou het wel zo aardig zijn iets kleins neer te zetten, bijvoorbeeld een schaaltje kroepoek o.i.d. Dat werd nu vergeten. Dus de bediening zou iets meer aandacht moeten hebben voor de stand van zaken aan de diverse tafels.
TheFork maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren, de prestaties van de sites te meten en de retargeting van advertenties te regelen. Door de site te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie of verander je instellingen.