CEO baas van het vlees

Sumatraweg 1 3072 ZR Rotterdam Nederland Kaart
Gemiddelde prijs € 50
|
31-102909454
7,9 /10
324 recensies

Over het restaurant CEO baas van het vlees

Koeien in vakjes op de muur

Vlees. En nog veel meer vlees. De chique hippe stijl van CEO sijpelt door in bediening, het eten en decor. Runderkop karkassen op de bar en schilderingen van koeien in vakjes ter uitleg waar welk stuk vlees vandaan komt. Voor een optimale smaak gebruikt de chef een broiler, een bijzonder hete grill. Hier geen nonsense, maar steengoed Amerikaans, Iers en Japans vlees.

Restaurantprijzen

Gemiddelde prijs per menu
€ 50
(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen, exclusief drank)
Prijzen en menu's kunnen veranderen. De prijzen houden geen rekening met eventuele kortingen en zijn inclusief BTW.

Meer informatie over restaurant CEO baas van het vlees

Hoe kom je er?

  • Openbaar vervoer
    Metrostation Rijnhaven op loopafstand (10min), Watertaxi op loopafstand (5min)
  • : Betaald parkeren in de buurt

Openingstijden

Dinsdag t/m Zaterdag vanaf 17:00

Services

  • Amex , Mastercard , Pin , Visa
  • Restaurant is af te huren (60 maximum aantal personen.)
  • Af te huren , Wi-Fi
7,9 /10
Alleen gasten die via TheFork hebben gereserveerd en hun reservering zijn nagekomen, kunnen een recensie plaatsen.
  • 10
    26
  • 9
    62
  • 8
    101
  • 7
    61
  • < 7
    75
Eten
8,4
Service
7
Decor
7,8
Prijs-kwaliteit
Precies goed
Geluidsniveau
Precies goed
Wachttijd
Redelijk
246/325 recensies

Jouw recensie over het restaurant CEO baas van het vlees

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt gereserveerd en in dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de TheFork-app, website of via onze partnerwebsites en TheFork reserveringsmodule op de website van het restaurant.
Suzanne J.
Fijnproever
(3 recensies)
Gemiddelde cijfer
10 /10
Eten
10
Service
10
Decor
10
  • Datum van je bezoek: 16 mrt. 2019
  • Online gereserveerd
Fantastisch gegeten. Goede bediening. Sashimi van rund en ossenwang als voorgerecht. Drie maal ribeye en één maal tournedos als hoofdgerecht. Als nagerecht ons laten verrassen met een lekker kaasplateau. Flesje witte wijn (Marlborough) en een flesje rode wijn bij het diner. Later nog een witte Rioja op advies van de gastvrouw. Uitstekend. Zeker voor herhaling vatbaar.
Arne D.
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,5 /10
Eten
10
Service
6
Decor
8
  • Datum van je bezoek: 2 mrt. 2019
  • Online gereserveerd
Prima Cote de Boeuf gegeten van zeer goede kwaliteit.
Gabi B.
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
6 /10
Eten
8
Service
2
Decor
6
  • Datum van je bezoek: 19 feb. 2019
  • Online gereserveerd
Eten was heerlijk maar daar is ook alles mee gezegd. Was voor ons een bijzondere avond maar viel een beetje in water.
C L.
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
9 /10
Eten
10
Service
8
Decor
8
  • Datum van je bezoek: 17 feb. 2019
Lekker gegeten bij CEO. Alleen de bediening was niet erg klantvriendelijk en kwam het bij ons over of dat we tot last waren. Gelukkig was niet iedereen die aan onze tafel kwam ongeduldig of onvriendelijk. Verder was het eten heerlijk, maar valt er nog winst te halen uit het enthousiasme van de bediening.
Erik D.
Meesterproever
(19 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,5 /10
Eten
8
Service
8
Decor
10
  • Datum van je bezoek: 16 feb. 2019
  • Online gereserveerd
Met ons 4 gebruik gemaakt van een diner. Toen de menukaarten op tafel kwamen. neem maar mee. Wij hebben geen interesse in menu kaarten. Wij willen proeven, zowel voorgerecht en hoofdgerecht. Ik kan rustig zeggen dan de kwaliteit en smaken heerlijk zijn en natuurlijk is het ene gerechtje beten dan het andere. Maar al het eten bij elkaar was heerlijk. De kwaliteit is constant omdat de smaken idem waren als in december en dat is top. Ik koos voor een irish koffie. Helaas ook hier was deze irish koffie slecht. Ik drink zelden in een restaurant nooit een goede irish , terwijl dit toch 10 euro kost. Ik zeg het tegen iedereen, de room op de irish moet KOUD zijn en de espresso heet. al met als hebben wij bij CEO Baas van het vlees een heerlijke avond gehad.
Bart O.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
8
Service
6
Decor
10
  • Datum van je bezoek: 13 feb. 2019
  • Online gereserveerd
Mooie goeie stukken vlees, sommige erg lekker, sommige met gedroogde rand :( volgens mij hoort dit verwijderd te worden. Bediening wat onervaren maar niet slecht. Interieur en ambiance top!
C P.
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
3 /10
Eten
2
Service
2
Decor
6
  • Datum van je bezoek: 9 feb. 2019
  • Online gereserveerd
Een week van te voren online gereserveerd. Komen wij aan staat onze reservering er niet in. Daarnaast hebben wij bijna 45 min. moeten wachten op ons hoofdgerecht.
Rogier V.
Fijnproever
(3 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,5 /10
Eten
8
Service
8
Decor
6
  • Datum van je bezoek: 9 feb. 2019
  • Online gereserveerd
Het vlees is van hoge kwaliteit, service prima. Stoelen en akoestiek heel erg matig
Pascale D.
Fijnproever
(3 recensies)
Gemiddelde cijfer
10 /10
Eten
10
Service
10
Decor
10
  • Datum van je bezoek: 1 feb. 2019
  • Online gereserveerd
Wederom grandioos gegeten, kwaliteit staat hier voorop. Het bedienend personeel is altijd erg vriendelijk en professioneel. CEO is voorlopig niet van ons af!
Warsha C.
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
6 /10
Eten
8
Service
2
Decor
6
  • Datum van je bezoek: 27 jan. 2019
Goed en mals vlees, maar de bediening is ronduit slecht: ongeïnteresseerd en onbeleefd. Bediening stond direct na het eten ongevraagd met de rekening aan onze tafel, terwijl men nog drank wilde bestellen. Heeft ons hele avond het gevoel gegeven dat ze wilden dat wij moesten vertrekken zodat zij eerder naar huis konden. Uiteindelijk een uur voor sluitingstijd dit ook letterlijk aan ons verzocht. Aan de recensies te zien laat de bediening al sinds 2017 te wensen over, bijzonder kwalijk voor dit niveau restaurant.
Margriet V.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
6 /10
Eten
8
Service
4
Decor
4
  • Datum van je bezoek: 27 jan. 2019
Goed en mals vlees, maar de bediening is ronduit slecht: ongeïnteresseerd en onbeleefd. Bediening stond direct na het eten ongevraagd met de rekening aan onze tafel, terwijl men nog drank wilde bestellen. Heeft ons hele avond het gevoel gegeven dat ze wilden dat wij moesten vertrekken zodat zij eerder naar huis konden. Uiteindelijk een uur voor sluitingstijd dit ook letterlijk aan ons verzocht. Aan de recensies te zien laat de bediening al sinds 2017 te wensen over, bijzonder kwalijk voor dit niveau restaurant.
Warsha C.
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
6 /10
Eten
8
Service
2
Decor
6
  • Datum van je bezoek: 27 jan. 2019
Goed en mals vlees, maar de bediening is ronduit slecht: ongeïnteresseerd en onbeleefd. De bediening stond direct na het eten ongevraagd met de rekening aan onze tafel, terwijl men nog drank wilde bestellen. Heeft ons hele avond het gevoel gegeven dat ze wilden dat wij moesten vertrekken zodat zij eerder naar huis konden. Uiteindelijk een uur voor sluitingstijd dit ook letterlijk aan ons verzocht. Aan de recensies te zien laat de bediening al sinds 2017 te wensen over, bijzonder kwalijk voor dit niveau restaurant.
Donna S.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
4 /10
Eten
4
Service
2
Decor
6
  • Datum van je bezoek: 27 jan. 2019
Gisteren hier zonder reservering gaan eten. Restaurant was vrij leeg (19.15) maar voelde niet als een warm welkom om te komen eten. Had toen al op mijn gevoel af moeten gaan en moeten omdraaien. Maar ze kon wel uiteindelijk een tafeltje voor ons regelen in een hoek waar op 2 personen na (nog) niemand zat.
Na 15 min kwam ze terug of we wat wilden drinken. Op de vraag welke wijnen ze had, lachte ze sarcastisch dat ze wel 36 wijnen had. Kreeg een drankkaart en nadat ze succes ermee wilde ze al weg lopen. Heb haar gevraagd om 2 glazen malbec.
Voordat menukaart kwam moesten we een andere dame aanspreken of ze misschien menukaarten had. Die kregen we anders hadden we nog lang moeten wachten.
Na weer lang wachten konden we eindelijk bestellen. De dame van de drankjes nam bestelling op. Had wat vragen over diverse vlees soorten maar ze had geen zin om hier leuk wat uitleg over te geven.
Er liep een jongen langs en aan hem stelde ik wat vragen en die reageerde heel leuk en gaf ons op een hele leuke ongedwongen manier uitleg over alle vleessoorten.
We bestelden porterhouse. Geen voorgerecht want ongeveer 800 gram vlees is veel eten.


Vlees was niet slecht maar of het het gewicht was dat was aangegeven moeten we maar geloven. Salade erbij was triest, beetje groen met paar druppels dressing. Frietjes waren te krokant gebakken en niet lekker.
We hebben afgerekend en uiteindelijk waren alle tafeltjes nog steeds niet gevuld. Dus waarom er zo moeilijk werd gedaan aan het begin?
Ik schrijf nooit recensies maar vond dat ik dit toch moest doen. Hoop ook dat de eigenaar hier wat mee doet ook voor zijn toekomstige klanten.
Je betaalt vind ik veel geld voor een stukje vlees met side dishes die niet lekker zijn. Hoop dat degene die hier gaan eten een leukere ervaring zullen hebben en dat het misschien niet haar dag was gisteren.
Piet D.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
6,5 /10
Eten
6
Service
6
Decor
8
  • Datum van je bezoek: 26 jan. 2019
  • Online gereserveerd
Leidinggevende niet al te vriendelijk , zelfs niet gastvrij
Bono B.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
8
  • Datum van je bezoek: 29 dec. 2018
  • Online gereserveerd
Goede service lekker eten
G. V.
Meesterproever
(25 recensies)
Gemiddelde cijfer
5,5 /10
Eten
6
Service
4
Decor
6
  • Datum van je bezoek: 28 dec. 2018
Vol verwachting aangeschoven in dit restaurant. Het wordt tenslotte de hemel in geprezen. Het is inderdaad een leuke trendy tent, maar met matige bediening, dat dan weer wel. De rib-eye was om te zuigen, erg lekker. De frites was zeker op de bon, wat een schandalig kleine portie. De huiswijn (sauvignon blanc) was met €6,50 per glas behoorlijk aan de prijs voor een tent als deze. En voor dit geld verwacht je iets bovengemiddelds en geen bocht. Het eten was op zich goed, maar veel te duur. Dit is weer typisch een gevalletje Nederlandse horeca, waar de winstmarges belangrijker zijn dan de gastvrijheid en de grootte van de porties.
Stepheni V.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
2 /10
Eten
2
Service
2
Decor
2
  • Datum van je bezoek: 22 dec. 2018
  • Online gereserveerd
Zeer slecht ontvangen, gastvrouw niet beleefd en heeft onze bestelling niet goed doorgegeven aan de keuken met als gevolg dat het fout is gegaan!

Prijs/kwaliteit niet in verhouding. Niet aan te raden!
Yvonne D.
Fijnproever
(4 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,5 /10
Eten
8
Service
8
Decor
6
  • Datum van je bezoek: 15 dec. 2018
  • Online gereserveerd
Eten goed, bediening zeer vriendelijk.
Slechte stoelen en naverhouding erg duur.
Eddy O.
Expertproever
(8 recensies)
Gemiddelde cijfer
10 /10
Eten
10
Service
10
Decor
10
  • Datum van je bezoek: 7 dec. 2018
  • Online gereserveerd
Een prachtige zaak met voortreffelijk eten en een zeer uitgebreide wijnkaart
CEO de baas van het vlees maakt haar naam meer dan waar.
Eeb toprestaurant voor vleesliefhebbers.
Een bezoek meer dan waard
Stefan P.
Fijnproever
(3 recensies)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
8
  • Datum van je bezoek: 29 nov. 2018
  • Online gereserveerd
Gewoon goed vlees en mooie wijnen op de kaart die elders aanzienlijk duurder zijn. Als je van rood vlees houdt zonder poes pas in een toegangkelijke setting dan heb je hier een mooie avond
TheFork maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren, de prestaties van de sites te meten en de retargeting van advertenties te regelen. Door de site te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie of verander je instellingen.