Terug

Menu Cafe Van de Schep op

  • menukaart

menukaart

Voorgerecht

Kippenlevertjes Met spek en ui.
€ 7,95
Noorse garnalencocktail Garnalen met huisgemaakte cocktailsaus.
€ 7,5
Gevulde champignons Gevuld met champignons,ui,knoflook en room.
€ 7,75

Hoofdgerecht

Kabeljauwfilet In roomboter gebakken stevige witvisfilet zonder graat.
€ 18,5
Wiener schnitzel Gepaneerd stuk varkensvlees.
€ 17,5
Runder rib-eye 400 gram biefstuk doorregen met vet, geserveerd met kruidenboter.
€ 25,75

Nagerecht

Emster ijsje Bosbessen en vanille ijs met Veluwse bessen en slagroom.
€ 6,25
Coupe Malaga Malaga en vanille, advocaat met boerenjongens en slagroom.
€ 6,5
Sorbet Verschillende soorten ijs, verse vruchten, saus en slagroom.
€ 6,25
Prijzen en gerechten kunnen veranderen.
Deze prijzen bevatten geen aanbiedingen.
Getoonde prijzen zijn inclusief btw.