Terug

Recensies Café Pontsteiger

8,5/10

Fantastisch

Gebaseerd op 22 recensies
Alleen gasten die bij het restaurant hebben gedineerd nadat ze via TheFork hebben gereserveerd, mogen een beoordeling schrijven.

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt gereserveerd en bij dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de app of website van TheFork of via onze partnerwebsite en reserveringsmodule van TheFork op de website van het restaurant.

 1. Wieteke v.
  Wieteke v.
  • 1 recensie
  8/10

  Zeer lekker gegeten. Geen heel uitgebreide menukaart. Deze locatie heeft mooi uitzicht en is een prima plek om Amsterdam centrum en Noord te bezoeken.

 2. Esther W.
  Esther W.
  • 1 recensie
  9/10

  top locatie met prachtig uitzicht en heerlijke stoelen, vriendelijke bediening die goeie tip gaf: neem de tomatensap! Die was inderdaad verrukkelijk dorstlessend en lekker pittig. Goed klaargemaakt eten van verse ingrediënten. Relaxte sfeer. Het liefst zou ik het allemaal geheim houden.

  Café Pontsteiger

  Beste Esther, Bedankt voor het schrijven van deze mooie review. Wij zijn om te lezen dat u het naar uw zin had, en dat mijn collega een goede tip gaf! Wij hopen u snel weer terug te zien! Met vriendelijke groet, Team Hotel Pontsteiger

 3. Marga L.
  Marga L.
  • 2 recensies
  7,5/10

  Mooie locatie, lekker eten, aardig personeel. Wat wil je nog meer? Minpuntje: het was een zonnige avond maar restaurant heeft geen zonwering. Dus met zonnebril op eten.

 4. Ferry T.
  Ferry T.
  • 11 recensies
  8/10

  Mooie plek met prachtig uitzicht en lekkere gerechten.

 5. E L.
  E L.
  • 1 recensie
  7,5/10

  Bijzondere plek direkt aan het water. Wij hebben voornamelijk van de rust en de rustige omgeving genoten. Iemand anders heeft geschreven dat het te rustig is, om gezellig te zijn. Als jij van een drukke eetplek houdt kan je inderdaad beter naar de binnenstad gaan. Service en bediening was uitstekend! Kwaliteit van het eten is prima, maar niet uitmuntend. Toetje mag iets groter! Wij mochten nog lang blijven zitten na het nuttigen van onze maaltijd. Dat hebben wij ook gewaardeerd.

 6. Ferry T.
  Ferry T.
  • 11 recensies
  10/10

  Mooie locatie met fantastisch uitzicht en heerlijk eten!

 7. Peter S.
  Peter S.
  • 554 recensies
  7,5/10

  Als ik bij mij in Oud-West in noordelijke richting over de Kostverlorenvaart kijk, zie ik het bijzondere gebouw Pontsteiger al liggen. Maar eenmaal op het terrein van het gebouw zelf, een bouwwerk dat eigenlijk uit een platliggende en een rechtopstaande en omgekeerde U bestaat, ben ik nog meer onder de indruk. En onderin aan de westzijde bevindt zich Café Pontsteiger, onderdeel van het gelijknamige hotel. In tegenstelling tot de rechthoekige kolos waarin het café is gevestigd, is het terras aan het water, het interieur en de inrichting van de eetgelegenheid rond en gewelfd van vorm: een mooi contrast. De ontvangst en de service was allervriendelijkst. Mijn lunch bestond uit drie pannenkoekjes met blauwe bessen, poedersuiker en stroop en de clubsandwich BLTC. De gerechten waren oké maar niet bijzonder. De pannenkoekjes hadden naar mijn mening iets meer fruit mogen bevatten en het brood van de sandwich was niet - in elk geval niet proefbaar - geroosterd, toch net das gewisse Etwas.

 8. Josefine S.
  Josefine S.
  • 1 recensie
  9/10

  kwaliteit was echt goed maar hoeveelheden weinig. of waren het toch voorgerechten. frietjes echt lekker, maar weinig. We vonden het erg rustig, bijna te stil om nog gezellig te zijn.